divendres, 11 de març del 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 5 i 6 DE MARÇ

Infantil Femení 2ª Divisió Grup E. 8ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV JOVES CALDES 0 - 3 CV ESPLUGUES LES MORERES (22-25/9-25/16-25)

Partit irregular. L’equip va anar de més a menys. Al primer set, cada jugada acabava en atac i es lluitava cada pilota, però mica en mica, les locals es van anar desconcentrant i precipitant cosa que comportaven errors no forçats.
En el primer set l’equip va sortir a la pista molt concentrat. Tot i que les visitants, amb un servei flotant dificultaven la recepció, les locals ben posicionades i amb una actitud guanyadora dins la pista van aconseguir mantenir la igualtat en el marcador fins al final de set. Però les noies d’Esplugues molt ben situades i amb un bon joc es van acabar enduent el set per una ajustat 22-25.
Després d’un primer set molt bo, al segon set el Caldes semblava un altre equip. No es lluitaven les pilotes, molts errors no forçats i la recepció va començar a fallar. L’equip va deixar de rematar i les visitants ho van aprofitar. L’Esplugues va guanyar el set còmodament per un 9-25.
El tercer set semblava que el Caldes tornava a la dinàmica del primer, però un servei de les visitants els va permetre agafar una distància de 5 punts que va desanimar a les caldenques. Les visitants ho van aprofitar i mica en mica es van anar distanciant en el marcador fins aconseguir el 16-25 definitiu.
Partit que ens ha de servir per millorar. La dinàmica del primer set on cada jugada acabava en atac, on l’equip estava concentrat en recepció, és la dinàmica a seguir als següents partits. Noies a seguir treballant i amb confiança!!

Proper partit dissabte 12 de març a les 11:15 al Pavelló Municipal de Caldes davant el CV Premià de Dalt ‘B’.

Cadet Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 6a Jornada de lliga 2a Fase

CVJOVES CALDES 0 - 3 CV SALOU (9-25/17-25/15-25)
Partit espès de l'equip cadet! Aquest diumenge ens tocava jugar contra el líder invicte d'aquesta segona fase, el CV Salou. Ràpidament vam poder observar que no seria gens fàcil ja que l'equip tarragoní amb un excel·lent servei va incomodar el nostre joc al llarg de tot el partit.
El primer set no va sortir res, ja que vam tenir una resposta nul·la als serveis de l'equip rival que conseguia punts amb molta comoditat (9-25).
El segon set vam millorar la recepció, tot i així, ens costava molt poder construir jugades d'atac i amb el servei no vam ser suficientment agressives com per dificultar el seu joc. Novament, en els darrers punts del set, el servei de les jugadores visitants i els constants contratacs van decantar el segon parcial (17-25).
El tercer set, l'equip caldenc va demostrar certa impotència davant la poca fluidesa en el joc i va acabar cedint el partit per 0-3 (15-25). Sabiem que el partit seria complicat però també som conscients que no vam fer el nostre millor partit, també influit pel bon joc de l'equip visitant. Toca passar pàgina i preparar amb moltes ganes els propers compromisos.

El proper cap de setmana juguem diumenge 13 de març a les 12:15h al pavelló municipal de Molins de Rei contra el AE Molins.

Juvenil Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 6ª Jornada de lliga 2ª Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 2 - 3 CV SALOU (15-25/25-21/18-25/31-29/12-15)

MOLT BON PARTIT DEL JUVENIL DAVANT EL SALOU! El Caldes va començar el partit molt concentrat buscant els punts dèbils de l’equip contrari. Fins a la meitat del primer set els dos equips estaven molt igualats, però el Caldes va començar a fallar en recepció i això va permetre al Salou emportar-se el primer set.
En el segon set es va veure un juvenil amb ganes de guanyar i lluitar totes les pilotes, el Caldes es va endur el segon set.
El tercer set va començar tal com havia acabat el segon, un Caldes lluitador i força ben ordenat en defensa. Però a la meitat del set l’equip rival va posar molts problemes en recepció a l’equip local, que tot i les ganes i l’esforç no van aconseguir remuntar el set.
Amb un 1-2 al marcador les caldenques havien de sortir a guanyar el quart set, i així ho van fer. Va ser un set molt disputat, en el qual la clau va ser la concentració. Després d’un quart set d’infart, el juvenil del Caldes va forçar el tie-break.
El cinquè set va acabar 12-15 a favor de l’equip visitant a causa de molts errors de servei de les nostres juvenils, però tot i això, no es van rendir en cap moment.
Tot i la derrota va ser un molt bon partit de totes les juvenils del club, en el qual ens van demostrar que quan juguen concentrades i amb intensitat és un equip molt lluitador!

El proper partit és el diumenge 13 de març a les 10:30h a la pista de l’AE Molins Vermell.

Sènior Femení 2ª Catalana grup Campionat. 3ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV MATARÓ 1  3  CLUB VOLEI JOVES CALDES   (25-16/13-25/22-25/17-25)

Victòria en el partit aplaçat degut al carnaval. Les jugadores caldenques varen sortit al partit fredes i sense intensitat en el seu joc degut a que el partit es va jugar el divendres a la nit i es va arribar amb el temps just. Tot i intentar capgirar la situació el caldes no podia amb el bon joc del conjunt de Mataró que gràcies al seu servei i efectivitat en atac sumava amb relativa comoditat.
El segon set el caldes es va posar el mono de treball i amb un excel·lent joc va emportar-se el set.
El tercer tenia la mateixa dinàmica però el desconcert final va permetre al mataró reduir distàncies i posar emoció a un final de set ajustat.
L'últim set el Caldes seguia jugant bé però les locals no es donaven per vençudes i igualaven el marcador 16-16. Un parcial de 0-9 per les noies de Caldes va permetre guanyar el set i el partit.
Sènior Femení 2ª Catalana grup Campionat. 6ª Jornada de lliga 2ª Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 3 - 2 VIKINGS VOLEI PRAT (22-25/25-18/25-15/19-25/15-11)

Emocionant i intens partit el viscut dissabte al pavelló de Caldes. S'enfrontaven el segon classificat, el Prat, i les locals en quarta  posició.
Un inici de partit on el Prat va imposar el seu joc des d’un començament i només al final de set el conjunt local es va començar a trobar còmode a sobre la pista.
El segon i el tercer set van ser dominats de principi a fi per un Caldes perfecte en servei i en contraatacs, el seu atac era contundent i efectiu i permetia sumar els dos sets amb comoditat.
El quart començava amb la mateixa tònica que els dos anteriors però un Prat lluitador no baixava els braços i va aprofitar un moment de desencert per part local i va emportar-se el set i va forçar el cinqué.
En el definitiu set un Caldes molt concentrat des de l'inici va aconseguir una distància àmplia de 6-1 i va saber gestionar-la tot i l'empenta final de l'equip visitant.
Important victòria que permet situar a l'equip en tercera posició a la classificació i actualment en llocs d'ascens directe.

Pròxim partit dissabte 12 de març a les 16:00 a la pista del Vilafranca.

Sènior Masculí 1ª Catalana. 20ª Jornada de la Lliga Regular

VOLEI 6 MANRESA 1 - 3 CV JOVES CALDES (24-26/21-25/25-18/20-25)

Nova victòria i l'equip recupera la quarta posició a la classificació.  El partit va començar fred sense intensitat per part dels dos conjunts i això va provocar multitud d'errors en el joc. Un final de set ajustat que es va emportar el Caldes permetia agafar avantatge en el marcador.
El segon set seguia amb el mateix joc, sense ritme i sense aprofitar els nombrosos contraatacs de què l'equip disposava. Un Manresa lluitador no permetia distanciar-nos en el marcador.
Ja amb el segon set al sac, els jugadors Caldencs es van relaxar i el Manresa ho va saber aprofitar. Errors en recepció i atac van donar el tercer set amb molta comoditat al conjunt local.
L'últim va ser la còpia dels dos primers sets, igualtat en el marcador i un bon final de set permetia aconseguir el partit.
Després d'unes jornades es recupera la 4ª posició a la lliga.

Pròxim partit dissabte dia 12 de març al pavelló de Caldes de Malavella a les 20:00 davant el Vilafranca.