divendres, 18 de març del 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 12 i 13 DE MARÇ

Infantil Femení 2ª Divisió Grup E. 8ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV JOVES CALDES 0 - 3 CV PREMIÀ DE DALT ‘B’ (9-25/24-26/18-25)

Partit difícil contra el primer classificat. Sí, aquest dissabte les noies s’enfrontaven al líder invicte.
En el primer set, les jugadores locals van entrar molt fredes i van cometre errors no forçats, que amb el saque de les visitants feia que el set fos clarament pel Premià.
Després d’aquest primer set espès, les jugadores caldenques van començar a jugar el seu joc. Bona recepció, ben col·locades en defensa i moltes jugades de 3 tocs acabades en atac. Aquest joc i concentració van permetre a les noies de Caldes distanciar-se 5 punts en el marcador (14-19). Un bon saque del Premià que a les locals els costava aixecar i 2 errors no forçats van permetre que les visitants igualessin el marcador a 19. A un final de set ajustadíssim, les visitants van estar més encertades i es van endur el set 24-26.
Amb el bon segon set de les locals es preveia un ajustat tercer set. A l’inici del set, les caldenques van agafar un avantatge de 4 punts que el Premià ràpidament va recuperar i es va posar per sobre en el marcador. Tot i la lluita de les noies de Caldes, les visitants van acabar guanyant el tercer set 18-25.
Poc a poc les noies van assimilant més el joc i això permet a l’equip provar coses noves i no passar pilotes fàcils. Cal que creguin més en elles mateixes i comencin a pensar que poden guanyar. Seguirem treballant!

Cadet Femení 2a Divisió Grup D Permanència. 7a Jornada de lliga 2a Fase

AE MOLINS VERMELL 0 - CVJOVES CALDES (17-25/4-25/12-25)

Victòria molt important davant un equip inferior! Diumenge l'equip cadet es desplaçava a Molins de Rei amb el dubte de saber com ens referiem de la dura derrota de la setmana passada. No obstant, la resposta va ser contundent, 0-3. Davant un AE Molins molt petit i completat amb jugadores infantils, les noies caldenques van jugar amb molta concentració i van concedir pocs errors, a excepció d'un primer set on no ens vam arribar a creure que el partit podria ser còmode i vam cometre algunes errades de concentració (17-25).
El segon i tercer set van ser molt plàcids per un equip que no està acostumat a tenir partits amb menys exigència (4-25/12-25).
Felicitats noies per la victòria i a gaudir d'uns dies de descans sense competició.

No tornem a jugar fins al diumenge dia 3 d'abril contra el CV Torelló.

Juvenil Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 7ª Jornada de lliga 2ª Fase

AE MOLINS VERMELL 3 - 1 CVJOVES CALDES (25-15/25-10/19-25/25-18)

Partit de menys a més. Les nostres juvenils començaven el partit sense concentració ni lluita i les barcelonines s'emportaven ràpidament el 1r set.
Un segon set va ser pobre en tots els aspectes i posava molt a favor el partit per les locals.
El 3r set va ser tot el que esperàvem de l'equip, vam lluitar, vam atacar, vam defensar i les nostres juvenils s'imposaven clarament amb un 19-25.
En el 4t set l'equip local va tornar a treure tota l'artilleria, el Caldes sempre a remolc li va resultar impossible seguir el ritme d'un bon Molins

Proper partit diumenge 3 d'abril a les 18h a Torello

Sènior Femení 2ª Catalana grup Campionat. 7ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV VILAFRANCA 2  3  CLUB VOLEI JOVES CALDES   (25-13/14-25/21-25/25-23/12-15)

Victòria a la sempre complicada pista del Vilafranca. En el primer set es va veure un Vilafranca molt complet, i en canvi al Caldes li va faltar concentració en determinats moments, fet que va donar el set clarament a les locals.
El segon i tercer set com ja va sent habitual, les jugadores caldenques ja s'havien posat dins el partit i amb un molt bon joc i molta actitud en defensa s'emportaven els dos sets i decantaven el partit a favor.
En el quart, un desastrós parcial d'inici de 6 punts de diferència es va anar arrossegant en el marcador. Arribats al final del set les ganes i la lluita de les caldenques van fer igualar el marcador a 22 i fins i tot posar-se en avantatge 22-23. Però finalment el Vilafranca va ser superior i es va endur el quart set.
El cinquè set el Caldes va estar molt concentrat i va agafar dos punts d’avantatge que va saber administrar fins al final del set.
Important victòria que deixa l'equip a la tercera posició de la lliga.

Pròxim partit diumenge dia 20 de març a Vilassar a les 12:15h.

Sènior Masculí 1ª Catalana. 21ª Jornada de la Lliga Regular

CV JOVES CALDES 3 - 1 CV VILAFRANCA (25-12/25-19/25-22)

Còmode victòria per els nois de Caldes. El partit no va tenir història, s'enfrontaven els quart classificat i l'últim de la classificació.
Un Caldes centrat i sense haver d’oferir la seva millor versió va guanyar amb relativa comoditat a l'equip de Vilafranca.
Destacar l'encert en atac del jove Salvi i la direcció del col·locador Miquel Àngel.
L'equip es manté a la 4ª posició a la lliga i diumenge es jugarà el lloc amb l'equip de l'Aula.

Pròxim partit diumenge dia 20 de març al pavelló de l'Aula a les 09:30h.