RESULTATS 2 i 3 d'abril

Infantil Femení 2ª Divisió Grup E. 11ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV TORELLÓ 3-0 CV JOVES CALDES (25-22/25-22/25-23)
Tot i la derrota partit molt igualat davant un Torelló molt lluitador.
El primer set, el Caldes va entrar molt posat en el partit, estava molt ben situat dins la pista i aconseguia un avantatge en el marcador de 6 punts. A mig set, un seguit d’errors en recepció va permetre a les locals empatar 15-15. A partir d’aquí, els nervis, la falta de confiança amb les companyes va fer que les caldenques cometessin errors no forçats i les noies del Torelló es van endur el set per 25-22. El segon set va ser igual que el primer. Tot i aconseguir un petit avantatge de 4 punts a l’inici del set, les noies del Torelló, sempre molt lluitadores s’emportaven el set 25-22. El tercer set va ser diferent, un Caldes molt concentrat, rematant totes les pilotes possibles i amb molt bona recepció, es va posar per davant en el marcador fins arribar al 18-23. Un cop arribats al final de set, van començar els errors que permetien a les locals apropar-se en el marcador. Els nervis es començaven a notar, i finalment, les noies del Torelló es van endur el set 25-23. Noies l’actitud de l’inici de cada set és la que s’ha de mantenir fins al final. Aquesta actitud i lluitar cada pilota és la que ens ajuda a fer els punts.

Proper partit dissabte 9 d’abril a les 9:15 al Pavelló Municipal Paco Martin de Vilassar.

Cadet Femení 2a Divisió Grup D Permanència. 8a Jornada de lliga 2a Fase

CV TORELLÓ 1 - 3 CVJOVES CALDES (11-25/19-25/27-25/23-25)
Important victòria amb un joc poc brillant. El partit va començar amb clar domini visitant sobretot degut als nombrosos errors de recepció i atac de l'equip local. Poca exigència que va acabar repercutint en la concentració de les jugadores caldenques (11-25/19-25). I és que després d'un final de segon set ple d'errors, aquests es van traslladar en un mal tercer set, on tot i això, vam desprofitar dues pilotes de partit. En aquests moments de despropòsit ajudat per unes discutibles desicions arbitrals, vam acabar perdent el set per 27-25. L'equip local es va crèixer i durant el quart set va tenir avantatges importants però finalment la millor qualitat de les jugadores visitants va decanatr el partit, no sense haver de patir (25-23). Important victòria després de molts de dies sense competició i que s'ha notat en el ritme de joc de les jugadores.

Proper partit, diumenge 10 d'Abril a les 10h al pavelló Municipal de Caldes davant el Colegi Dorotea de Barcelona.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup D Permanència. 8a Jornada de lliga 2a Fase

CV TORELLÓ 1 - 3 CVJOVES CALDES (14-25/16-25/25-16/20-25)
Partit amb moments de molt bon joc! L'equip juvenil va sortir a Torelló conscient de la importància de la victòria i va realitzar uns dos primers sets impecables, on gràcies als atacs per zona 2, aconseguia puntuar amb certa facilitat (14-25/16-25). Bon joc en totes les facetes i sobretot, un servei fallat al primer set i un altre en el segon set. El tercer set començava amb igualtat en el marcador però la manca de contundència en l'atac de les jugadores caldenques va provocar que el Torelló cada cop es sentís més còmode en el marcador i basant-se en el joc de les centrals van aconseguir allunyar-se en el marcador i guanyar el tercer set amb relativa comoditat (25-16). Tocava novament posar-se en el partit davant un equip amb la moral alta. El quart set va transcorre amb un marcador igualat però l'entrada en joc de les centrals visitants que fins llavors havien tingut poca incidència, i els atacs per zona 4, van donar finalment la victòria a l'equip caldenc (20-25).
Bon partit en línees generals de l'equip juvenil.

Proper partit, diumenge 10 d'Abril a les 12h al pavelló Municipal de Caldes davant l'Institut Anna Gironella Mundet de Barcelona.

Sènior Femení 2ª Catalana grup Campionat. 9ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV VILADECANS 3  2  CLUB VOLEI JOVES CALDES  (25-18/18-25/17-25/25-13/16-14)
Derrota per segona setmana consecutiva en el tiebreak. El resultat del primer set no reflexa el que va passar, les noies de Caldes van sortir molt concentrades i varen aconseguir un avantatge de 7 punts. Una bona ratxa de serveis d'una jugadora local va donar la volta al marcador i canviava completament la dinàmica del set. El segon i tercer en un molt bon joc d'equip es va superar completament el rival tot i la resistència del Viladencans en tot moment. El quart set l'equip va sortir adormit i sense tensió això ho va aprofitar les locals i amb un clar set van forçar el desempat. En el cinquè com al partit anterior l'equip es presentava amb una petita avantatge a final de ser 9-11 i no va saber aprofitar-la i Viladecans es va emportar el partit. L'equip segueix a la quarta posició que dona accés directe a pujar de categoria.

Pròxim partit dissabte 9 abril a els 18:30 al Pavelló de Caldes davant el CV Mataró

Sènior Masculí 1ª Catalana. 23ª Jornada de la Lliga Regular

CV JOVES CALDES 3 - 1 CV LLARS MUNDET B (25-17/25-19/24-26/25-22)
Victòria per seguir en la lluita de la quarta posició de la lliga. Partit igualat en tots i cada un dels sets jugats. Un jove conjunt visitant amb algun bons atacants posaven dificultats a l'equip local i no permetia realitzar un joc regular. El Caldes s'apoiava en el joc d'atac del seu oposat Lluis Matas i el bon bloqueig del central Belda per superar els dos primers sets al conjunt de Mundet. El tercer set l'irregularitat en recepció i el control del free va donar el set a un lluitador Mundet. L'últim i definitiu el Caldes va saber aprofitar millor les seves ocasions en atac a final de set i es va emportar el set i el partit. L'equip recupera la quarta plaça a la classificació.

Pròxim partit diumenge dia 10 d'Abril a les 12:30 al pavelló de Sandor davant el líder de la categoria.