diumenge, 6 de març del 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 27 i 28 DE FEBRER

Cadet Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 5a Jornada de lliga 2a Fase

CVJOVES CALDES 2 - 3 AEE INSTITUT MONTSERRAT (12-25/25-20/19-25/25-23/12-15)

Bon partit en línies generals davant un potent equip! Aquest dissabte l'equip cadet va jugar un bon partit davant un equip molt físic i amb excel·lents atacs per zona 4. L’inici del partit va ser igualat fins que ens vam encallar en una rotació i vam regalar el set amb relativa facilitat (12-25).
El segon set va ser una altra història, i gràcies sobretot a una millor actitud defensiva vam obligar a l'equip rival a augmentar el ritme i la contundència en els seus atacs, cosa que les va dur a cometre més errors. Aquest fet, unit a la major pressió que vam exercir en el servei i en l'atac, ens va permetre guanyar el segon set (25-20).
El tercer set, novament igualat, es va decidir pel gran atac de la seva millor jugadora per zona 4 que va encadenar una sèrie de bons atacs que va disparar el seu equip cap a la victòria parcial (19-25).
Però les noies locals no van donar per perdut el partit i gràcies novament a la defensa i l'excel·lent treball d'equip en atac, es va aconseguir tancar el quart set, tot i que després d'un avantatge de 24-19, vam haver de patir fins al final (25-23).
Un mal inici de tie break (1-5), sumat a algun error de servei en moments claus, va evitar que poguéssim guanyar un partit que vam jugar, en línees generals, força bé (12-15).

El proper cap de setmana juguem diumenge 6 de març a les 12h al pavelló municipal de Caldes contra el CV Salou.

Juvenil Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 5ª Jornada de lliga 2ª Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 1 - 3 AEE INSTITUT MONTSERRAT (25-23/18-25/18-25/22-25)

Partit entretingut! Bon partit el que es va disputar el dissabte al pavelló de Caldes davant el Montserrat. El partit va començar amb un Caldes molt lluitardor, amb uns bons atacs i unes bones defenes que li permetien sumar el primer set.
El segon i tercer set van ser quasi idèntics. Un Caldes que volia però no podia.
L'últim set no pintava gens bé, un Montserrat sense errors es posava amb un avantatge quasi insalvable. Les caldenques van intentar fer un últim esforç que finalment va resultar nul.

Pròxim partit diumenge dia 6 de març a les 10:00h a Caldes davant el CV Salou.

Sènior Femení 2ª Catalana grup Campionat. 5ª Jornada de lliga 2ª Fase

AE MOLINS 3  1  CLUB VOLEI JOVES CALDES   (25-9/25-17/16-25/25-19)

Derrota davant el líder en un partit de menys a més. El partit davant el líder invicte d'aquesta segona fase va començar molt malament per els interessos de les caldenques. Molts errors en totes les tasques del joc i davant un Molins ordenat i amb un bon bloqueig i atac s'emportava el set amb molta comoditat.
En el segon les jugadores caldenques varen sortir molt més concentrades i amb més intensitat en el seu joc això va generar igualtat màxima fins a meitat de set on una rotació que no es va aconseguir puntuar va donar avantatge i el set a l'equip local.
Amb la dinàmica positiva de l'inici del set anterior i amb algun canvi dins el joc caldenc l'equip va fer un molt bon set i va deixar el Molins amb només 16 punts al marcador.
El quart set va tenir dinàmiques oposades en els dos equips, el cansament per l'alta intensitat en el joc per part dels dos equips va passar factura a les caldenques que en cap moment varen deixar de lluitar però que no va ser suficient per igualar el marcador.

Aquesta setmana jornada doble de competició. Divendres dia 4 de març a les 21:30 a la pista del Mataró i dissabte dia 5 de març a Caldes a les 20:00 davant el Prat.

Sènior Masculí 1ª Catalana. 17ª Jornada de la Lliga Regular

CV JOVES CALDES 3 - 1 CV GAVÀ  (25-17/25-15/16-25/29-27)

L'equip es retrobva amb la victòria després d'un mes de febrer nefast en resultats. El partit es presentava complicat davant un Gavà que estava aconseguint resultats bons davant els equips punters de la lliga.
Els dos primers sets un Caldes molt ordenat i amb símptomes de recuperació en el seu joc s'imposava a un Gavà que basava tot el seu joc en l'oposat i un dels puntes.
En el tercer set es van produir canvis en la rotació local i juntament amb l’efectivitat en el joc visitant van decantar ràpidament el set per els visitants.
El quart set el Caldes va tornar a recuperar per estones el ritme del partit tot i havent de remuntar un parcial de 12-17 i 20-23. L'equip visitant va disposar de tres pilotes de set a favor i no les va saber aprofitar, i el Caldes a la primera pilota va tancar el set i el partit.
Destacar el partit complet que van realitzar els dos joves jugadors Dani i Biel a la posició de lliure i central respectivament.

Pròxim partit diumenge dia 5 març a les 12:00h al pavelló de Manresa.