divendres, 26 de febrer del 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 20 i 21 DE FEBRER

Infantil Femení 2ª Divisió Grup E. 6ª Jornada de lliga 2ª Fase

AE CARLES VALLBONA GRANOLLERS ‘C’ 3 - 0 CV JOVES CALDES (25-8/25-19/27-25)

Partit de menys a més. El primer set les jugadores van sortir adormides i sense actitud, però a partir del segon set tot va canviar. Les jugadores que ja estaven més desperetes aconseguien dificultar el joc a les locals.
El primer set va ser clarament per les locals (25-8). El segon, amb una recepció molt sòlida i fent moltes jugades de tres tocs les noies caldenques aconseguien ajustar el marcador (25-19). El tercer set, el Caldes va sortir molt concentrat i ràpidament va aconseguir un avantatge de punts que va mantenir fins el 19-23. Quan semblava que el set estava encarrilat, les noies de Caldes es van estancar en una rotació i van permetre a les visitants capgirar el marcador 24-23. En un final de set ajustat, les noies del Granollers van ser més decisives i es van endur la victòria per 27-25.

Proper partit dissabte 20 a les 16:00h al Pavelló Municipal de Caldes de Malavella davant el CV Barberà Comerç Urbà

Infantil Femení 2ª Divisió Grup E. 7ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV JOVES CALDES 3 - 1 CV BARBERÀ COMERÇ URBÀ (25-15/25-16/25-13/27-25)

Segona victòria de la temporada! El dissabte l’equip disputava l’últim partit de la primera volta. S’enfrontava al CV Barberà, equip que encara no coneixíem.
Les noies de Caldes van sortir molt concentrades a pista i des de l’inici van aconseguir un avantatge de 5 punts que van mantenir i ampliar fins arribar al definitiu 25-15. Tot i fer moltes jugades de tres tocs no aconseguien acabar-les en atac. El segon set va continuar amb la dinàmica del primer, però les jugadores caldenques acabaven les jugades de tres tocs amb atac i buscant fer el punt.
En el tercer set tot va canviar. Les visitants, amb un saque dur dificultaven la recepció de les locals. Els 4 punts d’avantatge que van aconseguir a l’inici del set gràcies al saque d’una jugadora barberenca, van donar ales a les visitants que es van créixer des de la zona de servei dificultant el joc de les caldenques. Les noies del Barberà van endur-se el set per un contundent 13-25.
En el quart set, les locals volien guanyar i van tornar a la dinàmica del segon set, tot i que el saque de les visitants continuava dificultant el seu joc. Les noies del Barberà es van posar amb un avantatge de 7 punts (13-20), però les locals no van abaixar els braços en cap moment i mica en mica anaven escurçant la distància en el marcador fins al 24-24. En un final de set molt igualat, les jugadores caldenques no van cometre errors i van acabar guanyant el set 27-25.
Destacar el canvi d’actitud de les jugadores, que tot i anar per darrere en el marcador, en cap moment es van donar per vençudes i van continuar lluitant cada pilota. Aquest cop la lluita va tenir la seva recompensa i va portar a l’equip la segona victòria de la temporada. Moltes felicitats noies!

Proper partit dissabte 5 de març a les 18:15 al Pavelló Municipal de Caldes davant el CV Esplugues les Moreres.

Cadet Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 4ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV SANT MARTÍ 3 - CVJOVES CALDES (25-21/25-27/25-19/26-24)

Derrota de l'equip en un partit molt igualat i decidit per petits detalls. Partit clarament marcat per l'ambient gèlid d'un pavelló discutiblament apte per jugar a vòlei. No obstant, l'equip caldenc va fer un partit irregular i mai va saber trobar la comoditat per puntuar davant un equip molt defensiu i lluitador. El primer set va estar marcat per un mal inici (16-6), i que va acabar sent insalvable (25-21).
El segon set, on l'equip estava ja més posat en el partit, es va aconseguir dominar amb certa claretat (14-20). Però en aquest punt ens vam colapsar en atac i vam deixar que l'equip barceloní ens igualés en el marcador. En un final de set a cara o creu, les noies de Caldes van aconseguir endur-se el set (25-27). Dissabte no era un dia fàcil per les jugadores de banqueta ja que la fred era espectacular, i sortir a jugar era comprensiblement difícil, difícil d'agafar ritme.
L'equip local amb menys jugadores en rotació i amb molt més ritme, va aconseguir anotar-se el tercer set (25-19).
El quart set va ser la clau, ja que després d'una primera part de set molt ben jugada (11-19), incomprensiblement l'equip caldenc va deixar-se remontar amb un parcial de 9-0 degut a les poques solucions en atac, i novament en un final ajustat, la sort no ens va afavorir cedint el partit (26-24).
No m'agrada parlar de l'àrbitre però en el quart set i en els moments claus, va deixar de pitar dues xarxes molt clares de l'equip local quan a nosaltres ens va castigar molt per aquesta acció durant tot l'encontre. No obstant, l'error està en concedir possibilitats a un equip quan el tens tan endarrera en el marcador. De totes maneres, l'equip va competir i va tenir possibilitats de guanyar en tot moment. Petits detalls van determinar la derrota de l'equip caldenc. Seguirem treballant per aconseguir ser més regulars.

Proper partit dissabte 27 de febrer a les 16h a Caldes contra l’AEE Institut Montserrat de Barcelona.

Juvenil Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 4ª Jornada de lliga 2ª Fase

CV SANT MARTÍ 3 - 1 CVJOVES CALDES (25-13/21-25/25-13/25-17)

Partit de més a menys.
Les caldenques afrontaven el partit concients que no seria gens fàcil.
Tot i el resultat les nostres jugadores van plantar cara i lluita durant tot el 1r set.

El 2n set va surtir perfecte, sabíem que per guanyar havíem d’atacar tots els "free balls" i ser lluitadors en defensa i aixi va ser.

El 3r set només vam aconseguir plantar cada durant mig set. Ràpidament vam perdre força i lluita i les locals posàven el 2-1 al marcador.

El 4t set va ser per oblidar. Les nostres jugadores en cap moment van estar dins del set. Només 5 o 6 erros  de les barcelonines al tram final del set van maquillar una mica el resultat.

Esperem que el proper partit a casa contra el Montserrat serveixi per retrobar la lluita i les ganes de l'equip per fer una bona 2ª lligueta.

Sènior Femení 2ª Catalana grup Campionat. 4ª Jornada de lliga 2ª Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 3 0 CV VALLS D'ANDORRA (25-14/25-21/25-19)

Nova victòria. El partit de dissabte passat disputat davant el Valls d'Andorra va ser més cómode del que es preveia.
Les noies de Caldes varen fer un partit molt correcte i amb una bona regularitat en tots els aspectes del joc. Varen aconseguir una fàcil victòria que situa a l'equip a la quarta posició de la classificació amb un partit menys.

Pròxim partit davant el líder invicte el Molins diumenge dia 28 de febrer a les 12:45 a la pista del Molins.

Sènior Masculí 1ª Catalana. 16ª Jornada de la Lliga Regular

Barberà Comerç Urbà 3 - CV JOVES CALDES (24-26/25-17/25-20/25-17)

Derrota davant el líder. El partit davant el Barberà era l'última oportunitat per reduïr directament distàncies amb el primer classificat.
El partit va començar amb un Caldes amb molts errors i poca intensitat en el seu joc. Quan tot es donava per perdut amb 23-19 al marcador una excel·lent rotació i les ganes que fins aquell moment no havien aparegut per la pista varen permetre una gran remuntada i emportar-se el primer set.
La resta del partit amb un Barberà regular amb les seves accions gràcies a un excel·lent partit del seu col·locador i un Caldes erràtic i amb molts alt i baixos en el seu joc va donar els tres sets amb relativa comoditat al conjunt local.
L'equip segueix el seu descens a la classificació i es situa a la 5à posició.

Pròxim partit dissabte dia 27 de febrer a les 20:00h al pavelló de Caldes de Malavella davant el CV Gavà.

6ª Jornada Lliga Supracomarcal Volei Lleure

Sant Pere Pescador 0 - 3 Caldes A  (9-25/9-25/22-25)

Partit impecable. El Caldes no va afluixar en cap dels dos primers sets i el St Pere va trovar a faltar molt el gran col·locador.
Joc molt ordenat facilitat per les impecables recepcions i un esperit molt positiu. 3 o 4 saques fallats en tot el partit i molt pocs errors de remat i col·locació.
MVP Pitu que es va mantenir amb un percentatge molt alt d'encert en atac.
Laia i Joan Carles molt encertats al saque.
Glòria impecable en la col·locacio i en les ajudes en defensa.
Elena impecable en recepció i fins i tot quan li va tocar rematar de 4.
Dani ho va donar tot per l'equip, fins i tot el bessó dret, o era el de la cama esquerra?
Només es pot corregir algun detall de defensa de les línies i el copilot d'en Dani que quasi ens perdem en un poble de 2.000 habitants!
El millor de tot, hem apartat les tradicionals galetes de St. Pere per donar pas als entrepans, quiches blondies, reposteria i birres amb una excepcional companyia.

Sant Celoni 2 - 3 Caldes B  (25-23/16-25/13-25/25-22/8-15)

Partit estrany. Els selvatans molt confiats es van veure sorpresos pels seus propis errors i per un equip ràpid i ben posat al camp que sorprenentment només porta un punt a la classificació.
El primer set va ser molt igualat però es va acabar decantant del costat dels vallesans que van saber aprofitar molt bé el seu bon posicionament al camp.
La banqueta dels visitants va començar a bullir amb les instruccions dels entrenadors de luxe, en nikochan i en lleterada que cridaven: "val més la Laia tremenda que la tremenda Laia!" Missatge que es va clavar al cervell dels atacants i va permetre endur-se el 2n i 3r sets amb claretat.
Molt confiats estaven els blanc i vermells quan de sobte les nenes van marxar, i és que els de l'"A" la tenen més grossa i elles tan si com no van voler anar a menjar entrepans a Sant Pere i veure de nou la blancor de pell d'en "Tomahawk" i després passa el que passa i els del "B" la tenen tan petita que els punts anaven marxant mica en mica i amb ells el partit s'empatava.
Afortunadament el 4t set i definitiu se’n va anar cap al Vichi Catalan i va permetre seguir mantenint una posició mitjana alta a la classificació.
Aquest "B" no apunta a "A" fins que no es comprin tots uns boxers "push up" i deixin de mirar els partits de dos jornades endavant volent comparar-se als tots omnipotents"A".
El millor: el punt final de partit de les mans d'angel.
El pitjor: el mal d'esquena gairebé generalitzat de mig equip.

MVP: la rossa no! O si espera... Que sopant s'ho està currant...