dimecres, 10 de febrer del 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 6 i 7 DE FEBRER

Infantil Femení 2ª Divisió Grup E. 5a Jornada de lliga 2a Fase

CV JOVES CALDES 0 - 3 VÒLEI VILASSAR ‘B’ (9-25/15-25/18-25)

Partit espès de les locals que no van aconseguir acabar d’entrar al partit. Un Vilassar ben posicionat i lluitant cada pilota va posar les coses molt difícils a les caldenques que els costava molt puntuar. Les visitants van construir jugades d’atac constantment i això va fer que les locals haguéssin d’estar molt concentrades en defensa.
Les noies de Caldes ja comencen a fintar i rematar cada vegada més. En recepció l’equip caldenc va haver d’aixecar saques molts durs, i posant els braços sense por ho van aconseguir. La bona actitud final ens va ajudar a remuntar molts punts. Aquesta és l’actitud a tenir durant tot el partit!

Proper partit diumenge 14 a les 11:00h al Pavelló Municipal de Can Bassa davant l’AE Carles Vallbona Granollers ‘C’

Cadet Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 2a Jornada de lliga 2a Fase

COL·LEGI SANTA DOROTEA 2 - CVJOVES CALDES (18-25/16-25/25-6/25-20/13-15)

Victòria molt important en un partit irregular. Dissabte a la tarda ens desplaçàvem a Barcelona per jugar contra el Col·legi Santa Dorotea. Teníem referències sobre l'equip barceloní i sabíem que era un equip que podia patir molt en recepció. I així va ser, l'equip va sortir a pista molt concentrat i a través d'una bona pressió en el servei i sobretot a la gran estabilitat que vam tenir en recepció vam aconseguir guanyar els dos primers sets amb força comoditat (18-25/16-25). El tercer set va ser una altra història i l'equip barceloní amb un bon servei i amb el fet de veure's amb el marcador a favor es va anar enfortint de manera que va aconseguir descentrar-nos del partit (25-6). El quart set vam tornar a recuperar les sensacions, però ens va costar trobar l'efectivitat en el servei i sobretot l'equip quan atacava ja no ho feia amb el mateix convenciment. Tot i ser un set amb fases igualades en el joc i el marcador, l'equip barceloní basant-se en el joc pel centre, on tenia la seva millor jugadora, va aconseguir anotar-se el quart set (25-20). Arribàvem al tie-break, el primer de la temporada. Després d'un inici igualat, l'equip barceloní a través del seu millor servei agafava avantatge (10-5) i que després d'una sèrie d'intercanvis va seguir mantenint fins al (13-9). Semblava que l'equip barceloní guanyaria el partit, però les noies de Caldes van revertir la situació gràcies a creure en les seves possibilitats. Van jugar els darrers 6 punts de partit amb màxima concentració i sense cometre cap error, i sobretot, tornant a jugar amb intel·ligència (13-15).
Felicitats equip, dissabte vam fer una primera part de partit impecable, llavors es va anar complicant la cosa i quan semblava que tot estava perdut, es va saber jugar amb calma i molta confiança. D'aquestes situacions s'aprenen moltes coses.

El proper cap de setmana descansem i reiniciem la lliga el dia 20 de febrer que juguem altre cop a Barcelona contra el CV Sant Martí a les 10h:00h.

Juvenil Femení 2ª Divisió Grup D. 2a Jornada de lliga 2a Fase

INSTITUT ANNA GIRONELLA MUNDET 0 -  3  CV JOVES CALDES  (16-25/17-25/12-25)

Còmode victòria de les juvenils. Les noies afrontaven el partit amb ganes, doncs eren concients de la importància de sumar punts davant dels rivals "febles" de la lliga.
Tot el partit va estar marcat per la falta d'intensitat i lluita per part de l'equip local que contagiava a les nostres jugadores.
1r set fàcil, ràpidament l'equip agafava un lleuger avantatge que feia el set insalvable per les locals.
Un inici de 2n set dolent feia pensar el pitjor però ràpidament les jugadores es van concentrar i van recobrar l'ordre per acabar capgirant el marcador. Van acabar el set contundentment amb bons atacs per zona 2.
Últim set novament fàcil, on van destacar els bons serveis a final de set d'una de les nostres jugadores.

El proper cap de setmana descansem i reiniciem la lliga el dia 20 de febrer que juguem altre cop a Barcelona contra el CV Sant Martí a les 11:45h.

Sènior Femení 2ª Catalana grup Campionat. 2a Jornada de lliga 2a Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 3 1 CV VILADECANS (25-20/21-25/25-23/25-16)

Primera victòria de la segona fase. Excel·lent partit el que es va disputar el dissabte al pavelló de Caldes davant el Viladecans.
El partit va començar amb un Caldes molt posat en el partit i amb un bon treball en bloqueig i defensa que permetia sumar i distanciar-se en el marcador. En el segon irregularitats en el joc i múltiples errors donaven un set amb comoditat a l'equip visitant. El tercer set es presentava clau per el transcurs del partit. Màxima igualtat fins a finals de set on les caldenques van aconseguir agafar una distància de 3 punts que al final amb més patiment de l'esperat va saber gestionar i posar el 2-1 en el marcador. El quart set la bona dinàmica de joc de les caldenques que no van afluixar en tot el set va permetre guanyar amb relativa comoditat el set i el partit.
Bon treball de tot l'equip en un intens i disputat partit.

Aquesta setmana no es juga degut al carnaval de Caldes i el partit s'ha pogut ubicar en una altre data.
Pròxim partit dissabte dia 20 de febrer a les 18:00h a Caldes davant el Valls d'Andorra.

Sènior Masculí 1ª Catalana. 16a Jornada de la Lliga Regular

FC Barcelona B 3 - CV JOVES CALDES   (25-19/23-25/25-13/25-20)

Derrota clara que deixa molt complicat l'accés a les dos primeres posicions. El partit davant el Barça es preveia clau per les aspiracions dels caldencs de seguir a la part més alta de la classificació.
El partit va començar amb un Barça encertat en el servei i efectiu en atac. En contra hi havia un Caldes desubicat en tots i cada un dels aspectes del joc.
Com succeïa a les darreres setmanes l'equip de Caldes no aconseguia recuperar la dinàmica de bon joc i resultats degut a la falta de contundència en atac i la concentració necessària per poder jugar aquest tipus de partits davant rivals forts.
Cal tornar a recuperar la regularitat en els entrenaments i els partits.
L'equip baixa a la quarta posició i es situa a cinc punts del líder.

Pròxim partit dissabte dia 13 de febrer a les 18:15h al pavelló de Balafia Lleida.