dimarts, 2 de febrer del 2016

RESULTATS 30 i 31 de gener

Infantil Femení 2a Divisió Grup E. 4a Jornada de lliga 2a Fase

CV JOVES CALDES 3 - 0 CV TORELLÓ (25-14/25-14/25-14)
Per fi va arribar!! Les noies de Caldes van aconseguir la primera victòria de la temporada. En un matí fred, com a locals i en pista central (cosa poc habitual) les caldenques van aconseguir la primera i merescuda victòria que feia tants dies que esperaven. L'equip de Caldes amb un servei segur i sense regalar punts a les noies del Torelló va aconseguir endur-se el partit per la via ràpida amb un 3-0. En aquest partit no es van poder veure jugades gaire llargues com en partits anteriors. A les locals els va faltar construir més jugades d'atac i no passar tantes pilotes de segons toc fàcils per l'equip rival. Noies ara ja sabeu el que és guanyar, però s'ha de continuar treballant per anar millorant partit rere partit.

Proper partit dissabte 6 a les 12:30h al Pavelló Municipal de Caldes de Malavella davant el Vòlei Vilassar ‘B’

Cadet Femení 2a Divisió Grup D Permanència. 1a Jornada lliga 2a Fase

CVJOVES CALDES 3 - 1 CV TORELLÓ (25-10/25-23/21-25/25-17)
Primera victòria de la segona fase! Important victòria davant un CV Torelló molt lluitador i que no va posar les coses gens fàcil a l'equip caldenc. El primer parcial va ser molt còmode gràcies als bons serveis de les jugadores locals (25-10). A partir del segon set les coses es van complicar degut al relaxament de les jugadores locals, als nombrosos canvis introduïts i al creixement anímic de les jugadores osonenques. El nivell en el servei va baixar i també el control de les pilotes fàcils que va provocar que poc a poc l'equip visitant creiés en les seves opcions. Tot i que el set va transcorre de manera igualada, l'equip local va saber tancar el segon set (25-23). El tercer set va ser molt semblant al segon arribant al darrer tram del set amb igualtat. Decisions precipitades i imprecisions van decantar el set cap a l'equip visitant (21-25). El quart set va tornar l'encert en el servei i jugant amb més calma, es va tancar còmodament el partit (25-17).

Pròxim partit Dissabte 6 de Febrer a les 17.45h al pavelló Olímpic de la Vall d'Hebrón contra el Col·legi Dorotea.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup D. 1a Jornada de lliga 2na Fase

CV JOVES CALDES 3 - 1 CV TORELLO (25-19, 22-25, 25-17, 25-21)
Victòria important de les juvenils. L’equip juvenil s’enfrontava a un equip ja conegut, el CV Torelló, amb el qual s’havia enfrontat a la primera fase de la lliga. El primer set va començar amb una recepció inestable, però a poc a poc, les noies van entrar dins el partit, i amb un bon servei, es van avançar al marcador fins a final de set. En el 2n set les noies van començar-lo molt concentrades, però en un final de set amb errors, no van permetre a l’equip endur-se el segon set. El tercer set del partit era clau, i les noies caldenques van fer un set molt concentrades i sense errors que els hi va permetre endur-se el set. En l’últim set, va haver-hi moments on les juvenils de Caldes no van poder puntuar amb facilitat a l’equip rival, però amb paciència i amb un bon servei, van endur-se el set que les va fer guanyar el partit.

Pròxim partit dissabte 6 de Febrer a les 16:00h al pavelló Olímpic de la Vall d'Hebrón contra el Institut Anna Gironella Mundet.

Sènior Femení 2ª Catalana grup Campionat. 1a Jornada de lliga 2a Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 1 3 CV VILASSAR (22-25/15-25/25-19/13-25)
Inici de la 2a fase amb derrota. El partit va començar sense dominador clar, amb alternances al marcador i amb bastants errors per part dels dos equips. Un final de set on les jugadores caldenques van cometre més errors que el rival va donar el set al conjunt visitant. A partit d’aquí un Vilassar amb canvis a l’alineació, va canviar la dinàmica totalment i s’imposava al joc local. El tercer set el Caldes continuava fent el seu joc i va tenir el premi d’emportar-se el set. El quart desde l’inici el Vilassar es va imposar amb relativa comoditat tot i que el Caldes no es va rendir en cap moment.

Pròxim partit Dissabte dia 6 de Febrer al Pavelló de Caldes de Malavella davant el CV Viladecans.

Sènior Masculí 1a Catalana . 15a Jornada de la Lliga Regular

CV JOVES CALDES  0- 3 GET BLUME   (17-25/20-25/21-25)
El Caldes es presentava al partit sense el seu col·locador titular i la Blume arribava com un dels equips més en forma de la competició i així ho va demostrar. El començament del partit ja es va veure que no era el dia pels locals, múltiples errors en servei i recepció impossibilitava fer el joc habitual que venien fent els nois de Caldes. A això, s'hi havia d'afegir que la Blume va fer un partit molt complet en totes les tasques del joc, per tant, posava les coses molt difícils als locals. El primer set va ser la clau del partit, amb un Caldes irregular que es va mantenir dins el partit fins a meitat de set, va deixar totes les seves esperances amb una nefasta rotació. La Blume s’imposava amb relativa comoditat. El segon set des de el començament es va veure que no era el dia dels caldencs i un encertat Blume s’adjudicava el set.Tot i la diferència els de Caldes no es van rendir i en algunes estones recuperaven el bon joc que venien fent últimament i plantaven cara als visitants. Una reacció final dels Caldencs va generar dubtes als de la Blume, però era massa tard i ja no es va poder allargar el partit. L'equip perd el liderat i cau a la tercera posició de la classificació i haurà de remuntar per poder optar als dos primers llocs que donen accés a la categoria nacional.

Pròxim partit Diumenge dia 7 de Febrer 10:00 a la pista del Barça