dilluns, 25 de gener del 2016

RESULTATS 23 i 24 de gener

Infantil Femení 2a Divisió Grup E. 3a Jornada de lliga 2a Fase

CV JOVES CALDES 2-3 VOLEI SANT ESTEVE ‘B’ (20-25/12-25/25-16/27-25/11-15)

Tot i la derrota bon partit de les caldenques, que van lluitar cada pilota. Des de l’inici del partit es preveia que seria igualat i el primer set ens ho van confirmar. L’empat en el marcador es va mantenir fins el 17-16, quan les visitants van estar més encertades i van aconseguir posar el 17-21 en el marcador, un avantatge que les caldenques no van saber recuperar i les noies de St Esteve es van emportar el primer set 20-25. El segon set tot va canviar. Un Caldes erràtic va permetre a les noies del St Esteve endur-se el set còmodament 12-25, posant el 0-2 en el marcador. Les noies de Caldes van sortir en el tercer set molt concentrades i cometent molts pocs errors i això va permetre que ràpidament agafessin un avantatge de 5 punts. Tot i l’avantatge en el marcador, les caldenques no es varen relaxar en cap moment i van acabar guanyat en set 25-16. El quart set els dos equips van sortir molt concentrats. Els punts eren llarguíssims, però cap dels dos equips donava cap pilota per perduda. La igualtat en el marcador es va mantenir fins el final de set. Un final amb molts de nervis, però l’equip caldenc va cometre menys errors i es va poder endur el set per un ajustat 27-25. I sí, per primera vegada a la lliga ens vam enfrontar en un tie-break. Com ja sabem, tot i que alguns pares no hi estan acostumats, el cinquè set és a 15 punts. Al ser un set tant curt no dóna temps a reaccionar. Tot i els nervis del primer tie-break, les jugadores locals van sortir a la pista a donar-ho tot i van estar a davant en el marcador fins el 8-6. El canvi de camp va desconcentrar una mica a les jugadores i el St. Esteve va capgirar el marcador 8-12. Tot i que era difícil poder remuntar aquest marcador, les caldenques no es van donar per vençudes, però finalment les noies del St. Esteve es van acabar enduent el set 11-15. Tot i la derrota bon partit de les noies de Caldes. Les bones sensacions en que es va acabar el partit ho diu tot! A seguir treballant en la mateixa línia i mica en mica anirem veient els resultats.

Proper partit dissabte 30 a les 18h al Pavelló Municipal d’Esports de Torelló davant el CV Torelló

Cadet Femení 2a Divisió Grup D Permanencia. 3a Jornada de lliga 2a Fase (partit avançat)

CECELL B  3 - 0 CVJOVES CALDES (25-17/25-13/30-28)

Partit lluitat davant un bon equip. Dissabte al matí ens aixecàvem molt aviat per anar a Lleida a jugar un partit avançat i corresponent a la tercera jornada. Ens desplaçàvem a Lleida 12 jugadores per jugar contra un equip del qual no teníem cap referència. Un cop vam sortir a pista i vam veure l'escalfament de l'equip lleidatà, ja vam comprovar que seria un partit molt complicat. Davant un equip molt tècnic i amb un gran atac només hi havia una possibilitat, pressionar-les amb servei i atac. I així vam fer, vam sortir a pista molt concentrades i amb la idea de posar les coses difícils. Després d'un inici de set molt igualat amb molta lluita i joc per part dels dos equips, la falta de contundència en atac del nostre equip va provocar que elles poguessin construir contraatacs amb certa facilitat i fer-nos molt mal per les puntes, sobretot gràcies als bons remats de la seva oposada. D'aquesta manera, es van escapar en el marcador sense marge de recuperació (25-17). El segon set vam introduir molts canvis i el CECELL va seguir amb moltes jugadores del primer set. Això va provocar que l'equip li costés agafar ritme. No obstant, es va lluitar moltíssim i vam tenir les nostres opcions però els bons serveis de l'equip local van dificultar-nos molt la construcció de jugades (25-13). El tercer set va ser emocionant i vibrant, sobretot perquè les noies van creure amb la victòria en tot moment, tot i arribar al final de set 3-4 punts per sota. Després d'una remuntada espectacular, vam disposar de dues pilotes de set però l'equip local va saber resoldre amb molta experiència. La primera bola de set que va disposar l'equip local la va saber aprofitar gràcies una vegada més als bons atacs de la seva oposada (30-28). Dissabte l'equip va lluitar moltíssim i va demostrar que pot competir i donar la cara davant de qualsevol equip. Seguirem treballant per aconseguir millorar el rendiment de l'equip.

Proper partit diumenge 31 de Gener a les 10h al pavelló municipal de Caldes de Malavella contra el CV Torelló.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 4. 3a Jornada de lliga 2a Fase (partit avançat)

CECELL LLEIDA "B" 3 - 1 CV JOVES CALDES (17-25, 25-21, 25-20 i 27-25)

Derrota en el 1r partit de la 2a fase. L'equip va anar a jugar a Lleida per avançar un partit corresponent a la tercera jornada de lliga que coincidirà amb el Carnaval. La cosa no podia començar millor. Amb ordre i aprofitant els "free ball" de l'equip local les nostres juvenils s'imposaven clarament al 1r set. Igualadíssim 2n set, on les locals ordenades i sense errors van agafar un mínim avantatge insalvable i van aconseguir l'empat. Els dos últims sets van ser molt iguals al 2n. El Caldes volia lluitar i agafar ritme, però sempre per un error en servei, un error en atac o la falta d'atenció feia frenar les bones dinàmiques de joc.

Proper partit al poliesportiu de Caldes contra el CV Torelló el dia 31/1/16 a les 12:00

5a Jornada Lliga Supracomarcal Volei Lleure

VOLEI LLEURE CVJOVES CALDES B  3 - 1 CV LA CELLERA (24-26/25-16/25-19/25-23)

MARRONEO DEL BUENO: Gèlid ambient al poliesportiu de Caldes per veure un enfrontament de la part alta de la classificació. Els locals del "B" (de borregus) rebien la visita del 2n classificat el CV. La Cellera amb les incògnites de ser un partit inèdit ja que el Caldes de l'anterior temporada s'ha esquarterat en dos. Amb aquesta premissa, el canvi de noia d'última hora dels cellerencs i l'entrepà de truita a l'esòfag s'iniciava un matx intens.

Amb un primer set silenciós i molt igualat, dominat al marcador en tot moment pels de de la Cellera fins als 13-18 on l'estrella Caldenca, el "Presi", amb la libidor de taurina desbordant pels seus braços entrava a la pista per encadenar el que semblava la remuntada definitiva. Enllaçant remats, fintes i salts acrobàtics per capgirar el marcador i posar el seu equip amb 2 punts de partit 24-22. És a aquestes alçades que el Rei "nikochan" ja havia començat a reaccionar a la tibantor Cellerenca de fairplay malentès: una mitja invasió que si sí, si no. Una xarxa que canto però no la canto perquè vosaltres tampoc i la pobra àrbitre feines té... fruit d'aquesta acceleració i algun altre element que ara no caldria esmentar se n'anaven quatre punts i amb ells un primer set que el Redbull havia encaminat.

Poc públic, però del bo. Dels que passen fred i venen de lluny. Dels que si cal baixen a la banqueta a donar suport i instruccions. Aquell públic que volia veure la reacció local. Aquell públic que amb algun crit d'ànim i alguna mofa molt d'"A" volien veure "espectaculo del bueno" i sí, el van tenir! A partir del segon set, guanyat i dominat pels Caldencs (o Cassanencs) - gràcies a l'irrupció a pista del gran "FATMAN" a base de curtes patapim patam i la encomanació de moral a la resta de companys - s'iniciava un anar i venir de retrets i "marroneo" d'aquells que només passen amb els nois de la Cellera, qui demostren que això de guanyar els agrada.

Però clar, un proverbi xinès diu que: " SI NO VOLS CLEMARTE NO CALDIS BELZINA AL LEI NIKOXAN", i així va ser. La lliga d'antigues llegendes i paquets variats va convertir-se en un petit circ romà on les pobres víctimes van ser les voluntàries d'àrbitre a qui cal agrair enormement la seva ajuda i predisposició. Sense elles no haguéssim pogut gaudir d'un partit ple de diversió i germanor.