diumenge, 24 de gener del 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 16 i 17 DE GENER

Infantil Femení 2a Divisió Grup E. 2a Jornada de lliga 2a Fase

CV PREMIÀ DE DALT 'B' 3 - 1 CV JOVES CALDES (25-11/20-25/25-10/25-11)
Primer partit de l’any per l’equip infantil. L’equip afrontava aquest partit amb ganes després de tants dies sense jugar. El primer set amb un Premià molt ben posicionat i un Caldes amb falta de ritme ha caigut per part de les locals (25-11).
El segon set tot ha canviat. Un Caldes molt seriós i ben situat dins la pista ha començat a jugar el seu joc. El marcador igualat feia que les jugadores dels dos equips lluitessin cada pilota i es veiessin punts molt llargs. Al final de set, un servei segur de les caldenques i els nervis de les locals han permès a les visitants guanyar el set 20-25.
Després del segon set s’esperava un tercer molt igualat, però no ha sigut així. Les noies de Premià han aconseguit un avantatge de 5 punts des de l’inici i les caldenques no han sabut reaccionar. Mica en mica, amb un servei profund anaven ampliant distància fins el 25-10.
Tot i anar per sota en el marcador, el Caldes no ha abaixat el braços i ha continuat construint jugades. El principi del quart set les visitants no han arronsat el braç i han rematat totes les pilotes que podien. Tot i així, el bon servei de les locals i els errors en recepció han donat la victòria al Premià 25-11.
Tot i la derrota, bon partit de l’equip. Mica en mica les jugadores van deixant els nervis a casa i es van atrevint a provar tot el que es treballa a l’entreno. Cal seguir treballant!

Proper partit dissabte 23 de gener a les 13:00 al Pavelló Municipal de Caldes davant el Vòlei Sant Esteve 'B'.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 14a Jornada de lliga 1a Fase

CVJOVES CALDES 3 - 1 CV TORELLÓ (25-18/25-12/22-25/25-12)
Important victòria davant un futur rival de la segona fase! Darrer partit de la primera fase on l'equip caldenc va jugar amb un ritme baix davant un CV Torelló molt voluntariós però amb problemes tècnics. Els dos primers parcials del partit van ser jugats amb seriositat (25-18/25-12). El tercer set va ser un parcial amb molts errors per part dels dos equips arribant de manera ajustada al final de set. En aquest moment, la motivació de les jugadores osonenques i els nervis de les jugadores locals va provocar la pèrdua del tercer parcial (22-25). El quart set, gràcies al servei i a una major tranquilitat en el joc, es va solventar sense gaires problemes (25-12). Felicitats noies! Dues victòries consecutives per seguir treballant amb més ganes.
L'equip acaba la 1a fase en 7a posició amb 3 victòries i 11 derrotes amb un total de 17 punts. Jugarà fase de permanència.

Pròxim partit diumenge dia 31 de gener a les 10:00 al pavelló de Caldes davant CV Torelló en la primera jornada de la 2a fase.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 14a Jornada de lliga 1a Fase

CV JOVES CALDES 3 - 0 CV TORELLO (25-22, 25-18 i 25-22)
Victòria de les nostres juvenils per acomiadar la primera lligueta. Les noies afrontaven el partit amb ganes de demostrar que la derrota a l'anada va ser un accident. Un 1r set marcat per un joc amb ritme i contudent per part de les nostres jugadores ens donava un comode avantatge. Tot i l'esforç de les visitants en el tram final de set, les caldenques es posen davant al marcador.
L'equip va entrar molt concentrat al 2n set i amb uns contundents atacs per zona 3 i amb bons serveis s'emporta també el 2n.
El 3r set va estar marcat per la relaxació i les visitants molt motivades intentaven posar-se dins del partit. Per sort, les caldenques s'imposen i s'emporten la victòria.
L'equip acaba la 1a fase en 6ª posició amb 4 victòries i 10 derrotes amb un total de 18 punts. Jugarà fase de permanència.
Pròxim partit diumenge dia 31 de gener a les 12:00 al pavelló de Caldes davant el CV Torelló en la primera jornada de la 2a fase.

Sènior FemeníCatalana grup 2. 14a Jornada de lliga 1a Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 3 1 CV VALLS D'ANDORRA (19-25/25-13/25-17/25-20)
Victòria per tancar la primera fase. Partit sense transcendència en la classificació. Un inici de partit on el Caldes feia múltiples errors permetia a l'Andorra imposar-se amb relativa comoditat.
A partir del segon set el Caldes es va anar imposant amb un bon servei i més control en el joc va sumar els tres sets restants i emportar-se el partit.
L'equip acaba en 2ª posició a la classificació de la primera fase amb 12 victòries i 2 derrotes. Excel·lent balanç en el debut a la categoria. Jugarà la fase de promoció a 1a catalana.

Pròxim partit dissabte dia 30 de Gener a les 16:00 al pavelló de Caldes davant el CV Vilassar en la primera jornada de la segona fase.

Sènior Masculí 1a Catalana . 14a Jornada de la Lliga Regular

CV MONJOS 0 - CV JOVES CALDES   (18-25/22-25/21-25)
Els nois segueix el bon camí i sumen una important victòria. El que a priori sembla un resultat contundent, analitzant el partit va tenir molta més dificultat. El Caldes es presentava amb notables baixes al seu equip i el debut del col·locador Miquel. L’inici del partit va ser igualat degut al poc ritme que tenia el partit i als nombrosos errors. A mesura que anava avançant el set el Caldes imposava el seu joc i atac i s'emportava el set davant un batallador Monjos. En el segon i tercer set va regnar la igualtat amb alternances al marcador, els inicis de set van ser molt fluixos, però es millorava la intensitat a mesura que el joca nava avançant.
Una setmana més l'equip continua a la primera posició seguit de Sandor a dos punts, i una jornada marcada per la derrota de dos perseguidors.

Pròxim partit dissabte dia 30 de gener a les 18:00 al pavelló de Caldes davant un equip molt en forma com es Blume i que es preveu que pugui ser un gran partit.