dimecres, 13 de gener del 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 9 i 10 DE GENER

Infantil Femení 2a Divisió Grup E.  2a Fase

En categoria infantil aquesta setmana no hi havia jornada de lliga.
Pròxim partit diumenge dia 17 de gener a les 10:00 a la pista del Premià de Dalt B.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 13a Jornada de lliga 1a Fase

ESCOLA PIA GRANOLLERS 1 - CVJOVES CALDES (26-28/23-25/25-21/21-25)
Bon inici d'any.  Partit molt igualat el que es va disputar aquest diumenge al matí al pavelló del Parquet de Granollers. El primer set va ser igualat però l'equip caldenc sempre va anar per davant en el marcador amb avantatges de 2 i 3 punts gràcies sobretot als atacs per les puntes. Un cop arribat als punts finals del set, l'equip caldenc va notar la pressió i va veure com l'equip barceloní igualava el set (24-24). Els darrers punts es van repartir entre un equip i l'altre, però finalment les noies van mantenir la calma i es van endur el primer set (26-28).
El segon set va començar totalment diferent, amb un Caldes erràtic en servei i imprecís en recepció. D'aquesta manera l'equip visitant va agafar un avantatge d’entre 4 i 6 punts que va mantenir fins gairebé el final. Però llavors, una sèrie de bons serveis de les jugadores caldenques va anivellar de nou el set. Amb el 23-23, l'equip local va cometre dos errors d'atac que ens va donar la victòria en el segon parcial (23-25).
El tercer set va seguir la tònica del primer però en els darres punts de set, una sèrie de boles perdudes de "free" van provocar la derrota parcial (25-21).
El quart set va ser el més ben jugat per l'equip caldenc, assolint avantatges d’entre 4 i 6 punts i que es va traslladar fins al 17-24. En aquest punt, va costar molt tancar el set i el partit. Una sèrie de canvis i temps morts per tal de controlar els nervis de les jugadores, van permetre aconseguir una molt bona victòria (21-25).

Felicitats noies! Ara cal seguir treballant per preparar-nos per una segona fase que promet emocions fortes!

Proper partit, dissabte 16 de gener a les 18:00 al pavelló de Caldes contra el CV Torelló.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 13a Jornada de lliga 1a Fase

AEE ESCOLA PIA GRANOLLERS 3 - 1 CV JOVES CALDES (25-20, 24-26, 25-12, 25-21)
Partit lluitat tot i la derrota. Partit igualat i lluitat desde l'inici.  L'equip local comença amb un joc fort en atac i sense erros, i posa el 1r set al marcador.
En el 2n les nostres noies amb bons atacs per zona 2 i 3 posen l'empat a 1.
Un 3r set marcat per errors i falta de continuïtat dona avantatge a les locals.
Finalment un 4t set molt lluitat però sense l'encert necessari en moments importants fa que el Granollers guanyi el partit.

Proper partit al poliesportiu de Caldes a les 20:00 hores contra el CV Torelló

Sènior Femení 2a Catalana grup 2. 13a Jornada de lliga 1a Fase

LLARS MUNDET B 1 - CLUB VOLEI JOVES CALDES   (22-25/22-25/25-21/14-25)

Tornada a la competició amb victòria. Les vacances de Nadal quasi passen factura al sènior femení. Com sol passar en aquestes dates, tornar a la competició després d'estar dies parat es nota i molt. L'equip es presentava amb nombroses baixes (esperem recuperar-les per l'inici de la 2a fase).
El resum ràpid del partit seria que un Caldes amb falta de ritme i molt poca intensitat es complicava els tres primers sets arriban a ajustat marcadors. Un Mundet amb ganes de jugar i amb força intensitat va complicar i molt les coses al conjunt caldenc, que a mesura que anava passant el partit s'anava trobant més còmode i recordava el que era jugar a volei.
Destacar el debut de les cadets Magalí i Helena Guilayn que van jugar bona part del partit. Les caldenques han assegurat la segona posició del grup a falta d'una jornada per acabar la primera fase.

Proper partit dissabte dia 16 de gener a les 16:00 al Pavelló de Caldes davant el Club Volei Valls d'Andorra.

Sènior Masculí 1a Catalana . 13a Jornada de la Lliga Regular

CV ROQUETES 3 - CV JOVES CALDES   (25-22/21-25/25-23/25-14)

Derrota en un partit davant un rival directe. L'equip tenia un partit complicat davant el CV Roquetes, un partit on dos factors varen marcar el partit (el desplaçament  que és el més llarg de la lliga, i l'inactivitat del Nadal), però això no es excusa. Cal destacar que el Roquetes va fer un excel·lent partit.
L'equip començava amb poca intensitat i amb molts problemes en recepció, i davant es trobava un conjunt que amb un contundent atac i una gran 2ª línia de defensa complicava i molt les coses al conjunt caldenc.
A mesura que avançava el set el Caldes s'anava trobant més bé dins la pista, però errors en recepció, sumat al nul bloqueig/defensa i la falta de contundència en atac donava el set a un actiu Roquetes.
La dinàmica es mantenia fins a mitjans de set i una molt bona rotació en bloqueig i atac del conjunt caldenc va permetre agafar avantatge i sumar el set i igualar el marcador.
El tercer set es preveia clau degut al desgast dels dos anteriors, l'equip que aconseguís guanyar-lo quasi sentenciava el partit. Igualadíssim set on Roquetes mantenia la seva línia de joc i el Caldes per moments cometia errors que el portaven a haver de remuntar a finals de set per tenir alguna opció.
Amb un parcial desfavorable 22-18 i 23-20 els nois de Caldes no es van rendir i van igualar 23-23. Dues accions que no es varen saber tancar en atac van donar el set al conjunt local.
Aquí es va acabar el partit, el caldes va abaixar els braços degut al desgast de l'intens partit i no va poder seguir mantenint el nivell mínim per poder seguir plantar cara al conjunt de Roquetes, clar set per els locals i derrota final.

Destacar la gran primera volta de l'equip que acaba en 1a posició amb dos punts d’avantatge respecte els equips perseguidors.

Pròxim partit diumenge dia 17 de gener a les 12:30 a la pista del CV Monjos.

Selecció Provincial de Girona cadet masculí (Campionat Provincials de Catalunya)

El dia 2 de gener es va disputar el campionat provincial de Catalunya, on hi van participar dos integrants del Club Volei Joves Caldes amb la Selecció de Girona. Pau Colomé com a jugador a la posició de lliure, realitzant un bon campionat i Pau Llach com a segon entrenador.
L'equip va començar amb derrota davant la selecció Barcelonina per 1-2 i posteriorment va aconseguir la victòria per 2-0 davant les de Tarragona i Lleida, fet que li va donar l’accés a la final.

La final es va viure en mig d’un disputat partit davant els barcelonins on els de Girona van acabar caient per 2-0 i aconseguien acabar en segona posició.