dilluns, 28 de desembre del 2015

RESULTATS JORNADA 18 i 19 DE DESEMBRE

Infantil Femení 2a Divisió Grup E. 1a Jornada de lliga 2a Fase

CV ESPLUGUES LES MORERES 3 - 0 CV JOVES CALDES (25-10/25-11/25-11)
Primer partit de la 2ª fase i últim de l’any. Aquest diumenge l’equip va haver de matinar per desplaçar-se a Esplugues. Tot i el llarg viatge i la matinada, les jugadores van entrar a la pista molt concentrades i amb ganes de canviar la dinàmica de resultats. El partit va començar igualat 5-5, però la falta de recepció per part de les visitants va permetre a les locals agafar un avantatge que les caldenques no van poder recuperar i van acabar perdent 25-10.
Després del primer set es preveia que l’equip que cometés menys errors seria el que aconseguiria endur-se el partit i així va ser. Els dos sets restants un Caldes poc encertat i un Esplugues molt ben situat van permetre a aquest aconseguir endur-se el partit 3-0.
Aquest ha sigut l’últim partit de l’any, i l’any vinent continuarem treballant per veure l’evolució de l’equip i canviar la dinàmica de resultats.
Ara toca gaudir de les vacances i carregar piles de cares a l’any vinent.
BON NADAL i BONES FESTES!

Proper partit 16-17 de gener a Premià.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 12a Jornada de lliga 1a Fase

CVJOVES CALDES 0 - 3 CV SANT PERE PESCADOR (11-25/7-25/21-25)
Darrer partit de l'any on l'equip caldenc va tenir molts problemes per superar un equip molt ordenat i contundent en les boles properes a la xarxa. Els dos primers parcials del partit van ser jugats amb poca intensitat i les possibilitats de contraatac que vam tenir les vam desaprofitar.
El segon set es van introduir molts canvis i algunes jugadores van haver de jugar en posicions menys habituals degut a algunes baixes. La veritat és que no va acabar de funcionar.
El darrer set va ser una altra història, com si d'un altre partit es tractés. L'equip va lluitar durant tot el set, sense donar cap pilota per perduda. L'equip va llegir el joc de l'equip rival i va intentar aturar els seus atacs més contundents i aprofitar les pròpies armes per tal de poder guanyar el set. Una vegada més i de moment, perquè la situació ja canviarà, els finals de set no sabem jugar-los amb confiança.
Ara arriba Nadal i volem que les jugadores es centrin en gaudir d'aquests grans dies. Després de vacances i amb el cap net i desconectat, estem convençuts que demostrarem que l'equip pot fer un pas endavant.

Bon Nadal a tothom!

Proper partit diumenge dia 10 de gener a les 10:00 al Pavelló el Parquet davant del Pia Granollers

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 12a Jornada de lliga 1a Fase

CV JOVES CALDES 3 - 2 CV SANT PERE PESCADOR (25-27, 25-19, 21-25, 26-24 i 17-15)

Treballada i lluitada victòria de les nostres juvenils  davant d'un bon Sant Pere Pescador. Les noies afrontaven el partit amb ganes de jugar, de lluitar i de seguir amb la bona dinàmica de joc.
Un 1r set molt igualat fins al final posava en avantatge a les visitants.
L'equip va entrar molt concentrat al 2n set i amb uns contundents atacs per zona 3 i especialment zona 2 posava l'empat.
El 3r set se'ns va tornar a escapar per petits detalls, però l'equip seguia lluitador i amb ganes, i amb aquesta dinàmica l'equip guanyava el 4t set.
El 5è set va començar amb un mínim avantatge per les visitants, però ràpidament les locals el van retallar i amb bons serveis, ordre, lluita i bons atacs s’enduien la merescuda victòria.

Sènior Femení 2a Catalana grup 2. 12a Jornada de lliga 1a Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES  3 - 2 VOLEI LLORET DE MAR  (25-22/23-25/25-14/21-25/15-13)

Permanència assegurada! Qui ho havia de dir que a falta de dos jornades i tota una segona fase per jugar, les noies de Caldes ja han assegurat la salvació a la seva estrena a la categoria.
El partit contra el Lloret que aquest any serveix de derbi de la categoria va caure del costat local després d'un intens i llarg partit.
El partit va començar amb igualtat màxima com demostren els dos primers parcials.
En el segon set el Caldes va fer un intent de remuntar un desavantatge de 4 punts però al final no va poder ser. Aquesta lluita i millora va fer agafar una molt bona dinàmica i es va veure reflectida en el tercer set on clarament es van imposar a les jugadores de Lloret.
Novament en el quart set errors no forçats i encert rival van portar el partit al tiebreak. Les noies de Caldes van entrar concentrades al set final i van encarar el partit amb 3 punts a favor en el canvi de camp. El final de set es presentava 14-10 a favor, però ràpidament es va passar a un emocionant 14-13. Finalment les de Caldes van sentenciar i es van emportar el derbi.
Tot i que l'equip compta amb nombrosses baixes per lesió, la resta de l'equip amb l'ajuda de les jugadores juvenils estan rendint a un molt bon nivell i han aconseguit entrar a la fase campionat i lluitaran sense cap pressió per pujar a 1a catalana. Actualment es situen en segona posició a la classificació a falta de dos jornades per acabar la 1a fase.

Proper partit diumenge dia 10 de gener a les 12:30 al Pavelló Olimpic de la Vall d'Hebrón davant el Llars Mundet B

Sènior Masculí 1a Catalana . 12a Jornada de la Lliga Regular

CV JOVES CALDES 3 - 0 CV VALL D'HEBRÓN (25-17/25-20/25-21)

Líders per vacances de Nadal! Els nois del Caldes agafen la velocitat de creuer i no hi ha qui els pari. Estan fent una primera volta impressionant tant a nivell de resultats com de joc. Treballen a un molt bon nivel que dificulta molt el joc rival, fruit d'això a vegades sembla que hi hagi molta diferència entre els equips.
Diumenge es va presentar  el Vall d'Hebrón amb alguna baixa, però el Caldes també tenia tres baixes per aquest partit. El partit va començar amb un Caldes molt ordenat i dominant la xarxa. Amb un bon bloqueig per part dels centrals i l’efectivitat en l’atac de les puntes va encarar ràpidament el set.
El segon set també va caure del costat dels caldencs que mantenien una alta intensitat en les seves accions.
El tercer va començar amb un Vall d'Hebrón molt connectat amb 3 o 4 punts d'avantatge en el marcador, això va fer treballar i molt el Caldes per aconseguir remuntar un 14-18 i passar a un 19-18 al marcador. Aquest canvi de dinàmica va sentenciar els visitants i els locals van aconseguir la seva 10ª victòria de la temporada.
L'equip passarà l'aturada de Nadal en 1a posició a falta d'una jornada per acabar la primera volta.

Proper partit dissabte dia 9 de gener a la pista del Roquetes actualment quart classificat.

4a Jornada Lliga Supracomarcal Volei Lleure

VOLEI LLEURE CVJOVES CALDES B  2 - 3 CV 4RIUS (25-13/12-25/25-22/20-25/8-15)

Plantant cara. Gran nit de volei la viscuda al municipal de Caldes on s'enfrontaven els dos primers classificats: CV 4 Rius "el campió de campions" i líder en solitari vs CVJ Caldes "B" "Paquets ben avinguts".
Un partit vibrant amb anades i vingudes que va sorprendre a tots els assistents, pocs però molt sorollosos.
L'inici del partit venia marcat per una alineació de luxe dels selvatans (deixant els paquets a la banqueta) que permetia sumar a uns freds i descol·locats gironins i emportar-se el primer set amb facilitat.
"Zasca en toda la boca" així es titulava el 2n set, escrit pel CV 4 rius, a doble espai, majúscules i amb cursiva per fer-ho més bonic, escombrant el Caldes de la pista tot fent un joc molt similar al d’aquests. Els caldencs carregaven un cabàs d'errors i evidenciàven que possiblement el 1r set havia sigut un regal dels déus.
Amb tot i amb un gran joc d'equip, a excepció d'en "Llet" totalment esborrat per una gastroenteritis aguda, aquest Caldes B que apunta a A exhibia de nou un bon esperit competitiu i deixava reduïts als de Girona a 4 rierols, esgarrapant-los el primer punt de la temporada, i dels pocs que es recorden als cervells dels avis menys "alzhaimeriàtics". El tercer set es quedava a casa i amb això s'assegurava ja un punt.
De totes maneres, aquest líder de la Supracomarcal és molt líder i igual que els Àries poden perdre batalles però mai la guerra, ells amb un "pòrtules" (birres) party descomunal aixecaven el partit sumant els dos darrers sets. Demostraven que la batalla de les aigües se l'emportaven cap a Girona, sense rius no hi ha balnearis i ben demostrat va quedar. Ara bé, un puntet és un puntet i la bona imatge demostrada quedarà retinguda a les retines dels de la capital que de ben segur que en un futur miraran enrere i la paraula Caldes els hi farà venir al cap un dia fred i sorollós i sabran com d'important és que la noia de l'equip porti les bambes.

EL MILLOR. La dieta a base de 1/4 del presi, que va demostrar que gaires anys de molt d’esport no serveixen per res.
EL PITJOR. L'hora que es va a dormir un putu dilluns amb dimarts laboral!

MVP. En "Llet", va ocupar la banqueta amb l'habilitat i precisió que només els més grans saben fer.