dimarts, 12 de maig del 2015

RESULTATS cap de setmana 9 - 10 MAIG

INFANTIL: CV LLORET 3 - 0 CVJOVES CALDES (25-18/25-19/25-16)
Partit de més a menys. El partit va començar molt igualat, però la falta de definició en atac va donar moltes pilotes fàcils a l’equip rival que les va saber aprofitar. Al segon set,les noies van sortir més concentrades i el marcador es va mantenir igualat fins el 18-18, però la falta de comunicació dins la pista va tornar a donar el set a l’equip local per 25-19. En el tercer, les noies de Caldes van sortir desordenades, poc lluitadores i continuant amb la falta de comunicació. I l'equip no va reaccionar fins que ja anava deu punts per sota... que va tornar a demostrar el seu joc, però la reacció va arribar tard i es va acabar perdent per 25-16.

Pròxim partit dijous 14 de maig a les 20:00h a Arenys.

CADET: CVJoves Caldes 3 - 2 AE Carles Vallbona (25-19/25-20/21-25/22-25/15-12)
Victòria contra el líder! L'equip ha experimentat un salt qualitatiu en les darreres jornades que li ha permès guanyar a tots els rivals de la part alta de la classificació. Aquest cap de setmana la víctima va ser l'AE Carles Vallbona de Granollers i que arribava a Caldes com a sòlid líder de la categoria. En els primers punts del partit ja es va veure que l'equip local podia derrotar l'equip vallesà i es va reflectir en la victòria en els dos primers sets on l'equip local va estar molt bé en recepció i va poder portar el ritme del partit. El tercer set es van fer molts canvis però l'equip local va mantenir una bona línea de concentració i bon joc que va mantenir el set igualat fins als darrers punts. Una sèrie d'errors per precipitació i males decisions van donar la victòria a l'equip visitant. El quart set va ser el més ben jugat per part de l'equip visitant que va demostrar molt els arguments que l'han fet perdre molts pocs partits. Tot i anar 10 punts per sota, la mentalitat de l'equip va canviar i en cap moment va donar el set per perdut: a base de lluita i entrega va estar a punt d'aconseguir la gesta. No obstant això, l'impuls de l'equip no es va aturar, i novament, amb un molt bon tie break es va aconseguir derrotar el líder. Molt bona feina de totes les jugadores que es troben en un moment de forma i joc excel·lent. Llàstima que s'acaba la temporada!
Proper partit i darrer de la temporada, dissabte 16 de maig a les 16.30h al pavelló Olímpics de la Vall d'Hebrón. Desplaçament amb autocar.

JUVENIL: CVJCaldes 3 - 0 AE Carles Vallbona (25-17,25-18 i 25-22)
Últim partit de la temporada a casa amb victòria. Les nostres juvenils afrontaven l'últim partit a casa amb ganes de demostrar que la derrota a casa del Vallbona va ser un accident. Ja en el 1r set amb bons serveis i acabant amb punt quasi tots els atacs per zona 3 van fer preveure un partit còmode. El 2n set casi idèntic, sense errors en el joc i amb molt d'ordre va donar un clar avantatge a les jugadores locals. El 3r set va sembrar dubtes, ja que les nostres jugadores relaxades, anaven sempre a remolc. Però a mig set l'equip va apretar l'accelerador i no va donar opcions a un fluix però combatiu Vallbona.

Proper i últim partit dissabte 16 a Vall d'Hebron ales 18:15

SÈNIOR FEMENÍ: CVJoves Caldes 3 – 2 Club Volei Arenys (18-25/25-18/25-23/22-25/15-12)
El sènior femení no para de donar alegries i suma una importantíssima victòria davant les campiones del grup. Partit complicat el que afrontava l’equip local del Caldes davant un impecable Arenys que venia de proclamar-se campió de grup la jornada anterior. Les caldenques necessitaven la victòria per seguir depenent d’elles mateixes per classificar-se per la fase d’ascens. La gran intensitat que van començar els dos equips feia preveure un partit intens i emocionant i així va ser. Errors en servei i poca efectivitat en atac van donar el primer set al conjunt visitant per 18-25. En el segon set, les jugadores de Caldes, ja més assentades en el partit i sense cometre errors, van fer un set perfecte en totes i cada una de les facetes del joc i va possibilitar guanyar amb clar avantatge el set per 25-18. Amb l’empat en el marcador calia sumar el set per posar avantatge i així, com a mínim, ja tenir un punt. El Caldes seguia en la mateixa línia i només els nombrosos atacs de la jugadora de referència de l’Arenys igualava el marcador. Un final de set vibrant i amb accions que fan afició, les noies de Caldes van demostrar una altre cop les ganes i lluita a la pista i van sumar el parcial per 25-23. A l’inici del quart set un contratemps en forma de lesió va desconcentrar a les jugadores de Caldes que van veure com l’Arenys agafava avantatge i, tot i intentar, retallar el marcador no va ser possible i va portar el partit al tiebreak (22-25). En el cinquè i definitiu set, les caldenques van sortit molt posades en el joc i sense cometre errors i fent un joc efectiu va agafar avantatge en el canvi de camp 8-4. Una bona administració dels punts va permetre sumar el set i l’important victòria. 15-11

Les jugadores de Caldes se situen en tercera posició i afrontaran l’última jornada de lliga a la pista del Bordils, el dissabte 16 de maig a les 17:00h amb les ganes  de sumar la victòria i assegurar l’accés a les fases.

SÈNIOR MASCULÍ: Club Volei Monjos 1 – 3 CVJoves Caldes (13-25/17-25/25-21/23-25)
Els nois afrontaven el partit amb la necessitat de guanyar tres punts i assegurar matemàticament la salvació a una jornada del final de lliga. Un excel·lent inici de set amb tot l’equip concentrat en el que havia de fer, va permetre ràpidament sumar un gran avantatge en el marcador i apuntar-se el primer set per 13-25. Després de fer uns dels sets més complets de la temporada, i davant d'un rival molt nerviós, els nois van seguir amb la mateixa dinàmica de joc i van demostrar un altre cop la diferència entre un i altre equip (17-25). En el tercer set, certa relaxació i moltes aturades al partit degut a les nombroses protestes de l’equip local feia jugar un joc lent i on els jugadors de Caldes no es trobaven còmodes. El monjos va jugar el seu joc i va sumar el set per 25-21. En el quart (set clau del partit) el Caldes no aconseguia arrancar i mantenia la igualtat màxima al marcador fins arribats al 22-22. Aquí el Caldes va treure tres bones accions i va sumar el set i el partit. Permanència assegurada!!!

La pròxima jornada el Caldes jugarà l’últim partit a Caldes, dissabte 16 de Maig a les 20:00h davant l’equip de la Blume