dilluns, 27 d’abril del 2015

RESULTATS Cap de Setmana 26 i 27 d'abril

INFANTIL: Rubí 3 - 2 CVJovesCaldes (16-25,25-8,12-25,25-10 i 16-14)
Partit molt igualat contra el Rubí, que complica l'opció de quedar en la part alta de la classificació. Bon inici de les nostres jugadores, que sense gairebé cap error no forçat es van emportar el 1r set. En el 2n set però, es van canvair els papers i un Rubí molt ordenat i amb bons serveis va aconseguir l'empat. el 3r set va ser quasi perfecte per part de les jugadores de Caldes i amb bons atacs per zona 3 feien pensar en la segona victòria d'aquesta segona fase. Però no va ser així. Les jugadores locals amb un joc sense errors i moltes imprecisions per part de les nostres jugadores va donar lloc a un nou empat en el partit. El 5è set va estar marcar per la igualtat, a final quan les caldenques van aconseguir un petit avantatge en el marcador. Però una pilota fora en atac i dos punts seguits en servei va fer decantar el set per l'equip local.

Proper partit 10 de maig a les 12:00h al poliesportiu el Molí de Lloret de Mar.

CADET: CVJoves Caldes 3 - 2 AE Dolors Mallafré (20-25/25-23/25-23/20-25/15-9)
L'equip cadet està en ratxa! i aquesta setmana jugava, de nou, contra un equip de la part alta: el Dolors Mallafré de Vilanova. En el partit d'anada l'equip barceloní ja va demostrar ser un rival difícil de guanyar però les noies de Caldes es troben en un bon moment de joc, de confiança i resultats. No obstant això, l'inici de partit va ser irregular per part de les jugadores locals ja que no van saber interpretar les situacions d'atac de les visitants. Tot i ser un set igualat, unes quantes accions errònies van donar els set a les visitants (20-25). El segon i tercer set, l'actitud defensiva de l'equip local va millorar i es va reflectir en un control del joc i amb avantages de tres-quatre punts es va arribar als finals de set. Tot i l'intent del Dolors Mallafré, la victòria parcial va ser per les noies caldenques. El quart set va ser possiblement el pitjor, ja que el relaxament de les noies unit a la bona defensa de l'equip visitant va dur el partit al tie break. El cinquè set va ser de clar domini local basat sobretot en una bona recepció i els bons atacs per zona quatre. Felicitats noies perquè hem aconseguit amb treball i esforç canviar la dinàmica de la primera fase i demostrar que l'equip pot fer un bon joc i guanyar a qualsevol equip. Felicitats!

Proper partit a casa contra Carles Vallbona de Granollers dissabte 9 de Maig a les 18:00h.

JUVENIL: 3 CVJovesCaldes - 1 Mallafré (25-22,25-21,16-25 i 25-15)
Fàcil victòria del juvenil i permanència matemàtica. Tot i la falta de tensió i de ganes per part de les nostres jugadores, realment era un partit importantíssim per assegurar de manera matemàtica la categoria. Un bon inici de partit per part de les nostres jugadores, sense errors en servei i amb bons atacs per zona tres va situar el marcador a 2-0. Un 3r set fluix i amb falta de concentració va donar lloc a un contundent 16-25 per les visitants que van fer un joc molt correcte. Finalment, les nostes juvenils van sortir amb ganes de tancar el partit i a mig set les rivals van abaixar els braços.

Proper partit 10 de maig a casa contra el Vallbona, (hora encara per determinar)