dimecres, 22 d’abril del 2015

Resultats Cap de Setmana 18 i 19 d'abril

INFANTIL: ESCOLA PIA GRANOLLERS 2-3 CVJCALDES (25-12/25-22/27-29/22-25/15-17)
Primera victòria de la fase de campionat. La matinada de diumenge va valer la pena i es van sumar els primers punts de la segona fase davant un lluitador Pia Granollers. L’inici del partit va ser igualat, però ràpidament les noies del Granollers van començar a distanciar-se en el marcador degut als errors de recepció i la falta de mobilitat de les caldenques. En el segon set, el joc del Caldes va millorar gràcies a la millora en recepció i això va donar més continuïtat al joc de l’equip. Tot i així, en els moments decisius, els atacs pel centre de l’equip rival van ser molt efectius i es van acabar enduent el set 25-22. El tercer set s’enfrontava amb un 2-0 en contra... tocava remuntada! L’inici de set no va ser favorable a les noies de Caldes, ja que es començava perdent 8-2, però en cap moment van donar el partit per perdut. Mica en mica, van anar retallant la distància en el marcador fins arribar a un igualat final de set 24-24. Les jugadores, molt concentrades, no van cometre errors no forçats, van jugar fàcil i sense nervis es van imposar per 27-29. Aquest tercer set va donar molts ànims a l’equip i en el quart van sortir a pista molt concentrades i lluitant cada pilota fins al final. Cada cop mes, l’equip se sent més còmode en el nou sistema de joc, guanyant més pilotes a la xarxa i estant més ordenades a la pista. El set va ser molt igualat en tot moment, el Caldes no parava d’atacar i defensar i finalment es va endur el set 22-25 i va forçar el tie-break. El cinquè i últim set continuava amb la bona dinàmica del quart, però el Granollers va aconseguir una petita avantatge de tres punts que va aguantar fins al 14-11. Però un cop més les jugadores ens van sorprendre amb la concentració, la seguretat i la lluita de cada punt. Tot aquest treball va tenir recompensa i es van endur el set 15-17 guanyat així el primer partit de la segona fase. Felicitats noies pel gran partit i el treball fet dia a dia. A continuar així!

Pròxim partit dijous 23 d’abril a les 19:15h al Pavelló Municipal de Caldes davant el CV Arenys.

CADET: Handbol Bordils 1 - 3 CVJoves Caldes (16-25/25-20/21-25/20-25)
Partidàs de l'equip cadet a Bordils! Dissabte al matí l'equip cadet va aconseguir, segurament una de les victòries més convincents de la temporada davant d'un equip situat a la part alta de la classificació. L'equip bordilenc va sortir el primer set amb jugadores menys habituals i això ho va aprofitar l'equip cadet per guanyar-lo de manera solvent, sobretot, gràcies a un parcial de 0-14 amb el bon servei de l'Alba. El segon set, i ja amb un Bordils molt més potent, l'equip caldenc va aguantar l'embranzida de l'equip local i amb un set molt igualat es va pagar car els nombrosos errors en servei. El tercer i quart set, segurament, van ser dels millors de tota la temporada. Segures en recepció, dificultant els bons atacs de les centrals i gràcies a la bona feina de la Magalí i l'Helena, i contratacant amb inteligència, vam aconseguir el què semblava difícil al principi de partit: derrotar l'equip gironí. Felicitats a tot l'equip perquè dissabte vau demostrar que podem guanyar a qualsevol equip d'aquesta fase.

Proper partit diumenge 26 d'abril a les 10:00h al pavelló de Caldes contra Dolors Mallafré de Vilanova i que amb la derrota del Bordils s'ha situat en segona posició.

JUVENIL: Handbol Bordils 3 - 2 CVJCaldes (22-25,17-25,25-19,25-20 i 18-16)
Partit de més a menys. És el resum que en podem treure. Les nostres jugadores es van col·locar en un cómode 0-2: un combatiu Bordils no era suficientment efectiu en atac i això va permetre a les nostres jugadores anar sempre per davant en el marcador. Amb un just però suficient avantatge per conseguir quasi de la mateixa manera guanyar els dos primer sets. Però des del 3r set tot va canviar: una falta de motivació, deguda al favorable marcador, i molts errors en el joc van fer que el Bordils s'emportés aquest set de manera fàcil i contundent. El 4t set va estar molt igualat. Les nostres jugadores sabien la importància de no donar vida al rival ja que un 5è set sempre és una loteria però no va poder ser. Es van continuar cometent erros i no es va donar continuïtat al bon joc que a estones havien fet. Tot es va decidir en un 5è set molt igualat, però, al final, les ganes i l'encert de les locals per zona tres van decantar el partit a favor d'elles.

Proper partit diumenge a casa a les 11.45h contra el Dolors Mallfaré de Vilanova
SÈNIOR FEMENÍ: CVJoves Caldes 3 – 1 Pia Granollers (23-25/25-18/25-20/25-23)
Excel·lent partit el que es va veure dissabte al pavelló de Caldes, on un cop més el sènior femení va aconseguir tres punts importantíssims. Des de la primera jugada es va presenciar que els punts serien llargs i intensos. Un impressionant Granollers en defensa aixecava, una i altra vegada, els nombrosos atacs de les jugadores caldenques. Un final de set amb desencert en atac va donar el set a les visitants.
Tocava remuntar per aconseguir els tres punts... el Caldes va canviar la intensitat des del servei i amb una excel·lent actitud en defensa va generar atacs còmodes per les locals. Molt bon set i empat en el marcador. El tercer es presentava com el set clau per decantar cap a un costat o altre el partit. El Caldes va mantenir el nivell de joc davant el Granollers que, amb un potent servei i una defensa brutal, es mantenia amb opcions dins el partit. Les de Caldes van treure les ganes i amb una remuntada final van emportar-se el set. En el quart, va seguir la dinàmica del set anterior fins arribar a finals de temps quan el Caldes va desaprofitar el mínim avantatge de què disposava i va permetre al Granollers empatar a 23-23. Dues bones accions de les caldenques van fer sumar el set i la important victòria. Les noies segueixen en segona posició i afronten el pròxim partit davant un rival directe per accedir a la fase d’ascens: el Viladecans.

Pròxim partit, dissabte dia 25 d’abril a les 19:00h a Viladecans.

SÈNIOR MASCULÍ: CVJCaldes 3 – 2 Club Volei Vilanova (18-25/25-13/23-25/25-18/15-8)
La victòria és l’únic positiu... Els nois jugaven davant l’últim classificat de la lliga, el Vilanova, i a priori el partit es presentava accessible, però alhora de la veritat no va ser així. Un Caldes amb molts errors i certa falta d’actitud en el joc va “regalar” el primer set a un encertat Vilanova. A l’inici del segon ja es veia un Caldes completament diferent i això es va reflectir en la gran diferència en el marcador. Amb un bon bloqueig i una bona defensa es va poder  tenir un i altre cop fàcils contraatacs.
En el tercer, la màxima igualtat va perdurar tot el set i només errors de l’equip local va decantar el set pel Vilanova, que sense fer res especial es va trobar amb un 1-2 al marcador. En el quart set el Caldes va sortit a forçar com a mínim el tiebreak i ràpidament es va posar per davant i va aconseguir empatar el partit. En el cinquè set, el Caldes més encertat, va dominar el set i va emportar-se el partit.

La pròxima setmana el sènior masculí del Caldes no juga. El proper partit és: dissabte dia 9 de maig a Monjos.