dimecres, 15 d’abril del 2015

RESULTATS Cap de Setmana 11 i 12 d'abril

Cadet: CVJoves Caldes 0 - CV Premià de Dalt B 3 (13-25/21-25/21-25)
L'equip va de menys a més però no pot evitar la derrota! Després d'una setmana de treball més tècnic, l'equip afrontava el partit amb ganes de demostrar que el partit de Vilafranca va ser un accident i que es volia recuperar la línea de millora que s'havia experimentat en les darreres jornades. No obstant, les noies no van tenir un bon inici de partit i no van saber sobreposar-se al bon servei de l'equip maresmenc. Al final del primer set, ja les noies van assentar-se i van aconseguir generar bones jugades d'atac i defensa. Això va donar empenta a l'equip per tal d'igualar el partit i entrar en una dinàmica de joc de molta lluita per part dels dos equips. El set va anar transcorreguent amb la màxima igualtat fins arribar als punts decisius, i on els atacs per dos de l'equip maresmenc s'anaven repetint una i altra vegada amb molts recursos i variants per part de les jugadores barcelonines. El tercer set va transcorre de manera molt similar. L'equip va fer un bon segon i tercer set però va faltar jugar els darrers punts de cada set amb més calma.

Proper partit, dissabte 18 d'Abril a les 10.45h al pavelló Blanc i verd de Bordils.
JUVENIL: CVJCaldes 3 - 0 Club Volei Premià B (25-14/25-17/25-15)
Victoria clau per la permanència davant un dels rivals directes en la classificació conjunta de la lliga. Davant la dificultat que el Caldes s’havia trobat en el partit d’anada, es preveia un partit igualat, però el d'aquest diumenge no va ser així. Un Premia amb jugadores molt diferents a l’anada no posava resistència al joc d’atac de les caldenques.  Amb un bon servei i un efectiu contraatac ràpidament es va agafar amplies avantatges en el marcador. Partit fàcil per les juvenils del Caldes.

Pròxim partit Dissabte dia 18 d’Abril a les 10:45 a la pista del Bordils.

SÈNIOR FEMENÍ: Panteres Grogues 0 - 3 CVJCaldes (18-25/19/25/13-25)
Un pas més cap a la fase d’ascens. Partit davant un dels equips que lluiten per accedir a les tres primers posicions. En el primer set errors en el servei i el joc de les centrals de Panteres igualaven el partit, tot i la bona recepció i atac de les caldenques. Un cop es va millorar el servei es va anular el seu millor atac i va posar les coses mes fàcils. Amb un bon joc es van emportar el set per 18-25
En el segon es mantenia la mateixa dinàmica un Caldes amb un efectiu servei i bona distribució de la col·locadora permetia atacs fàcils i puntuar amb comoditat. La relaxació amb molts punts de diferencia en el marcador va fer reduir la distancia fins al 19-25 El tercer un Caldes posat en el partit no va permetre a les Panteres reaccionar i ràpidament es va emportar el set i el partit 13-25
L’equip suma una important victòria que el permet seguir en segona posició a la classificació  i recupera a dos jugadores com la Roser i l’Ari.

Pròxim partit davant el Granollers Dissabte dia 18 d’Abril a les 18:30 al Pavelló de Caldes. Partit davant l’equip que va treure la condició d’invicte a la primera volta.

SÈNIOR MASCULÍ: Club Volei Arenys 3 – 1 CVJoves Caldes (17-25/27-25/26-24/26-24)
Oportunitat perduda de sentenciar la permanència. El primer set amb un Arenys amb tot l’equip juvenil a la pista va crear problemes en certs del set. Dos bloqueigs seguits i accions d’atac van decantar el set a favor dels de Caldes. 17-25 En el segon ja amb un Arenys amb l’equip sènior es va veure un partit igualat amb bones accions de joc. Errors en atacs i en moments claus van donar el set al local. 27-25 El següent set va ser calcat a l’anterior, es veia un bon partit amb accions tant d’un equip com l’altre. Arribats a finals de set un altre cop dos jugades fallades van donar l’avantatge al rival 26-24. El quart ja amb juvenils l’Arenys i un Caldes amb canvis de jugadors i posicions a la pista , es tornava a veure un set com el primer. Només els errors del Caldes permetia igualar el marcador. Amb 18-24 el Caldes va permetre remuntar al rival amb múltiples errors en atac i recepció. 26-24

Pròxim partit Dissabte dia 18 d’Abril a les 16:30 a Caldes davant un rival directe per la permanència el Vilanova.