dilluns, 30 de març del 2015

RESULTATS Cap de Setmana 28 i 29 de març

JUVENIL: CVJovesCaldes 2 - 3 CV Vilafranca (13-25, 25-20, 25-22, 20-25 i 16-14)
Tercera derrota, segona consecutiva. Les nostres juvenils es presentaven al camp del Vilafranca amb tres baixes en l'equip i amb tres cadets a la convocatòria. Un fàcil 1r set feia pensar que seria un partit fàcil, però no va ser així. Les jugadores locals van sortir molt fortes desde l'inici del 2n set. Les nostres jugadores no sabien com frenar els bons atacs locals per zona 3 i això sumat a dos o tres errors ens va posar l'empat. 3r set quasi idèntic a l'anterior. Les jugadores locals, molt posades en el joc, es van posar per davant del marcador a mig set i aquest avantatge va durar fins al final de set. 4t set molt bo, en general quasi cap jugadora va fer errors i això ens va posar amb un còmode avantatge per posar l'empat a 2. 5è set igualat. Els dos equips volien la victòria però es notava la por a l'error en cada punt. El 8-7 en el canvi de camp va donar un lleuger avantatge a les locals. Finalment, un error en servei amb empat a 13 i un error en atac amb empat a 14 va decantar el partit amb la victòria per les locals. Tot i la derrota cal destacar el molt bon partit de tot l'equip i en especial de la lliure del cadet que va rendir a un molt bon nivell. L'única nota negativa va ser la lesió d'una de les jugadores del cadet, esperem una ràpida recuperació. Ànims Gemma!

SÈNIOR FEMENÍ: CVJoves Caldes 3 – 0 Club Volei Vilanova (25-19/25-13/25-16)
Un pas més cap a la fase d’ascens. S’enfrontaven el segon classificat i l’últim. Vilanova venia de sumar una victòria davant el líder la setmana anterior. Un inici de partit on el Caldes va tenir certs problemes en recepció i errors en el servei van fer que el Vilanova es mantingués dins el set. Un cop es va millorar en aquest aspecte, afegit a una bona distribució de la col·locadora Susanna, va permetre puntuar a les atacants amb comoditat i guanyar el set per 25-19. Ja en el segon set, amb un efectiu servei i una bona defensa i contraatac  va permetre distanciar-se en el marcador i guanyar amb facilitat el set 25-13. En el tercer es va seguir amb la bona dinàmica del set anterior i amb un bon atac es va tancar el partit. 25-16 Bon partit de tot l’equip, a destacar la participació de la Paula en la posició de central i la Nora de lliure que tot i estar amb febre va voler jugar. L’equip segueix en la segona posició i afronta la setmana de descans amb ganes de recuperar a totes les jugadores que estan lesionades o amb problemes físics.

Pròxim partit dissabte dia 11 d’Abril a les 16:00h a la pista de les Panteres Grogues.

SÈNIOR MASCULÍ: CVJoves Caldes 3 - 2 Alpicat Lleida (25-21/25-21/24-26/21-25/15-8)
Els nois guanyen a un rival directe per la permanència. Els nois afrontaven el partit amb alguns jugadors amb problemes físics i la baixa d’última hora d’en Gerard. Davant un Lleida que tenia un punt menys a la classificació feia que el partit fos clau per la permanència. Els dos primers sets l’equip de Caldes va controlar en tot moment el joc per el centre de l’equip lleidatà. Amb un bon atac per les puntes i un bon bloqueig va permetre agafar distàncies i administrar-les durant el transcurs dels sets. 25-21. El tercer i quart set del Caldes va afluixar amb el servei i això va permetre atacar amb eficàcia els centrals de l’Alpicat. Errors en moments claus van fer decantar els dos sets pels visitants i portar el partit al 'tie break'. En el cinquè set, l’equip va sortit mentalitzat a que havia de tornar a recuperar el joc del primer i segon i ràpidament es va posar per davant al marcador. El canvi de camp amb 8-4 va ser definitiu i amb un bon bloqueig es va sentenciar el partit. 15-8. Els nois segueixen en tercera posició i afronten els pròxims partits amb 6 punts per sobre el descens.

Pròxim partit diumenge dia 12 d’Abril a la pista de l’Arenys a les 12:30h.