dimarts, 24 de març del 2015

INFANTIL: CVJCALDES 1-3 CV LLORET (4-25/28-26/18-25/20-25)
Segon partit i segona derrota a la fase de campionat. En un primer set, on els consecutius errors en recepció i la falta de concentració en el servei va permetre al Lloret endur-se el primer set de manera còmode (4-25). Desprès del mal primer set les noies es van despertar. Evitant l’error en el servei i millorant la recepció, l’equip va poder construir jugades d’atac que els permetia puntuar. La igualtat en el marcador va ser constant en tot el set, però, les locals es van imposar en un emocionant final de set (28-26). El tercer va continuar amb la dinàmica del segon, però un seguit d’errors en recepció a la meitat del set va permetre a les noies del Lloret agafar un petit avantatge en el marcador que van mantenir fins al final. Al quart set, les caldenques van sortir molt concentrades i amb ganes de guanyar aconseguint una avantatge de 5 punts. Mica en mica, el Lloret va anar retallant distàncies fins empatar 20-20. El seguit d’errors no forçats de les caldenques van donar el set i el partit al Lloret. Tocar seguir treballat per anar automatitzant els moviments del nou joc de l’equip.

Pròxim partit dissabte 28 de març a les 16h a Sant Cugat.

CADET: CVJCALDES 3 - 2 CV BARBERÀ (15-25/25-16/25-20/24-26/15-11)
Segona victòria consecutiva del cadet! L'equip cadet no volia repetir el que va passar a la primera volta, on guanyant per 0-2 vam acabar cedint per 3-2. I l'equip estava convençut i motivat, però els nervis i el desconcert inicial es van reflectir en un mal primer set (15-25). Una sèrie de retocs en l'equip i una major tranquilitat en el joc va provocar que guanyéssim el segon i tercer set amb certa tranquilitat. El quart set va ser molt igualat i després d'una rotació desafortunada en recepció degut al bon servei de les noies del Barberà ens van allunyar de la victòria en el parcial però l'equip a canviat l'actitud i lluita fins al final. Després d'igualar a 24, dues jugades de mala fortuna ens van dur al tie break. Un tie break increible, on l'equip va sortir desorientat degut al bon servei de la colocadora i als contundents atacs de la punta (2-8). Però l'equip va seguir creient amb la victòria i després d'acostar-nos al marcador amb una sèrie de serveis curts que van dificultar la recepció de les noies barcelonines (7-11), va arribar el servei de la gemma i una rotació amb bons atacs per part nostre, l'Alba i la magalí. Va ser molt efectiu ja que el servei de la Gemma dificultava la construcció de l'equip barceloní i nosaltres aprofitavem la contra de manera contundent, tant pel centre com per 4. D'aquesta manera passavem de manera contundent del 7-11 al 15-11. Magnífic final de partit i gran alegria per part de les noies! felicitats a totes. Us ho mereixeu i sobretot, ens agarada que creieu amb vosaltres i amb les vostres possibilitats.

Proper partit a Vilafranca, dissabte 28 de març a les 10.45h. Desplaçament amb bus.

JUVENIL: CVJCALDES 0 - 3 BARBERÀ
2a derrota del juvenil i es complica l'objectiu de quedar primers de lliga. Les nostres juvenils tenien el partit més complicat del que quedava de lliga i no va anar tot lo bé que s'esperava. Les visitants van utilitzar molt bé les seves jugadores fortes (oposada i centrals) i quasi sempre van fer punts quan volien i com volien. Durant el 1r set l'equip va sortir massa relaxat i, tot i que, a mig set les noies es van entonar l'avantatge va ser suficient per posar el 0-1. El 2n set prometia, ja que fins a final de set l'equip va anar sempre davant del marcador. Les caldenques van saber prioritzar el bloqueig i amb bons serveis complicaven el set al Barberà. Però un parell de rotacions dolentes van fer cap girar el just marcador i les visitants es van acabar imposant. 3r set quasi idèntic al 2n. Les nostres noies van estar molt motivades i lluitadores, i això va portar a arribar a un ajustadíssim final de set on novament les atacants fortes del Barberà van destacar notablement i van aconseguir guanyar el partit. Cal destacar que tot i la derrota les juvenils van fer un molt bon partit, van ser en tot moment competitives i únicament per petits detalls no es va aconseguir guanyar algun dels sets.

Proper partit a Vilafranca, dissabte 28 de març a les 12:30h

SÈNIOR FEMENÍ: CV Vilafranca 3 - 1 CVJCaldes (19-25/25-19/25-12/25-16)
Partit negatiu en tots els sentits. Mal resultat i nova lesió d'una jugadora. Al començament del partit un Caldes molt irregular i que en cap moment donava la sensació d'estar dins el partit, es mantenia viu davant el joc ordenat del Vilafranca. Amb 15-17 en el marcador la Roser va caure lesionada i això afegia un contratemps més al partit. Amb un bon final de set es va guanyar el primer parcial 19-25. Aquí es va acabar el pocs moments de bon joc del Caldes. Un inici nefast en el segon va fer anar a remolc tot el set i amb un bon atac per el centre Vilafranca aconseguia puntuar molt còmodament. 25-19. El tercer set que es preveia clau amb la dinàmica del partit, l'equip que el guanyes casi s'anotava la victòria moralment. El Vilafranca va demostrar tenir mes ganes de jugar i es va emportar el set molt còmodament. 25-12. El quart i últim mateixa tònica que els dos anteriors, un caldes descentrat i amb molts errors que no venen sent normals va regalar el set i el partit. 25-16
Lo que podia ser un partit clau per distanciar-te de un rival com Vilafranca per l'accés a la fase, va ser tot el contrari...Actualment es manté la segona posició del grup amb 4 equips en menys de 2 punts per sota.
Pròxim partit, dissabte dia 28 a les 18:30h a Caldes davant un millorat Volei Vilanova.

SÈNIOR MASCULÍ: CV Roquetes 3 - 1 CVJCaldes (25-19/21-25/25-12/25-17)
Els nois viatjaven a Roquetes per intentar donar la sorpresa davant el segon classificat. Un primer set on l'encert del jugador oposat del Roquetes va decantar el set 25-19. En el segon un Caldes més actiu en bloqueig va trobar el bon joc i va emportar-se el set per 21-25. En el tercer i quart mateixa dinàmica, un caldes desencertat i amb errors no forçats va donar moltes facilitats al Roquetes. Els nois segueixen en tercera posició.
Pròxim partit, dissabte dia 28 de Març a les 16:30h a Caldes reben un rival directe per la permanència: l'Alpicat Lleida.