dilluns, 16 de març del 2015

CRÒNIQUES Jornada 14 i 15 de març

INFANTIL: CVJovesCaldes 0 - 3 CV RUBI ‘A’ (9-25/14-25/18-25)
Primer partit i primera derrota a la fase de campionat. L’equip començava aquesta fase amb moltes baixes, cosa que feia canviar de posicions a les jugadores. En el primer set no es van reconèixer les noies a dins la pista. Semblava que haguéssim canviat l’equip! Sense fer res, el Rubí es va endur el set per un còmode 9-25. Al segon set, les noies van sortir més concentrades, però les nombroses pilotes fàcils que donaven al Rubí els permetia construir jugades amb les seves millors atacants. L’últim set va ser molt lluitat i més igualat. Un Caldes més ordenat i atacant més aconseguia mantenir la igualtat en el marcador fins al final del set. Aquest partit ha de servir per ajudar a l’equip a créixer.

Pròxim partit dissabte a les 9:00h a Caldes contra el Lloret. Toca matinar!!

Cadet: CVJoves Caldes 3 - CV Vall d'Hebrón 1 (23-25/25-17/25-12/25-12)
Per fi aconseguim els tres punts! El partit de dissabte va ser un partit on totes les jugadores van poder participar de la victòria davant un equip barceloní força fluixet tècnicament. Després d'un inici força igualat, a meitat de set l'equip caldenc va encadenar una sèrie de bons serveis que li va donar una còmode ventatge de cinc punts. De manera incomprensible es va escapar el primers set (23-25) per propis errors i altre cop, per no saber tancar el set influits pels nervis i la pressió. Quan tot semblava que els fantasmes del passat apereixien de nou, un segon set molt ben treballat de principi a fi, i aconseguint els punts amb paciència i minimitzant els errors, ens va impulsar cap a la victòria en un tercer i quart set jugats amb molta confiança i on tot va sortir de cara. Felicitats noies!

Proper partit dissabte 21 de Març a les 12.30h al pavelló municipal de Caldes davant CV Barberà. Una bona oportunitat per seguir sumant.

Juvenil: CVJoves Caldes 3 - CV Vall d'Hebrón 0 (25-21/25-19/25-16)
Fàcil victòria de les caldenques contra un dels equips cuers de la lligueta.
L'equip visitant només va plantar cara durant el primer set, fins que les nostres jugadores van evitar errors no forçats i van acabar amb punt tots els free bols dels que van disposar.
2n i 3r set molts similars. Amb bons serveis i definint bé els nostres atacs, sobretot per zona 3, vam acabar amb un batallador vall d'hebron.
Ara toca preparar be el partit contra el líder de la lliga.

Proper partit dissabte 21 de Març a les 10.45h al pavelló municipal de Caldes davant CV Barberà.

Sènior F: Club Volei Joves Caldes -Handbol Bordils B 3-1 (27-25/25-19/20-25/25-16)
Derbi gironí entre el 3r classificat i l'últim del grup d'ascens. A priori el partit es preveia desnivellat per la posició classificatoria però no va ser així.
Un inici de partit on el Caldes cometia algun error no forçat i no es trobava còmode en atac permetia al Bordils agafar una diferencia de tres punts fins arribar a final de set. 19-22
Una bona rotació del Caldes va permetre remuntar i igualar el marcador. Inclús amb pilota de set en contra es va remuntar i guanyar el set 27-25
El segon set amb les jugadores caldenques ja mes posades en el partit, amb una bona recepció i bon servei, es va anar agafant avantatge fins arribar a una màxima diferencia de 20-11, al final 25-19 que posava el 2-0 al marcador.
En el tercer, igualtat fins a meitat de set. Una bona ratxa al servei de Bordils els va permetre distanciar-se i casi sentenciar el set. Tot i la reacció final del Caldes set per Bordils per 20-25.
El quart es preveia complicat, un Bordils animat per la victòria en el set anterior feia preveure un parcial igual. Però no va ser així el Caldes es va assentar en el seu joc i amb un bon servei i efectiu atac va sentenciar el set amb comoditat i el partit. 25-16
Destacar el bon partit de la central juvenil Aina que juntament amb la Ruth debutaven en la categoria.
Important victòria per tancar la 1a volta de la 2a fase. Actualment l'equip es situa en una immillorable segona posició a quatre punts del líder i quatre de marge sobre el quart lloc que tanca la zona d'ascens.
Pròxim partit a la pista del Vilafranca Dissabte dia 21 de Març a les 17:45 davant un rival directe per la classificació.

Sènior M: Get Blume - Club Volei Joves Caldes 2-3 (25-21/15-25/25-19/19-25/12-15
Important victòria l'aconseguida per els nois a la pista dels joves valors de la catalana. Un partit on es va tenir que remuntar dues vegades el desavantatge en el marcador per finalment aconseguir la victòria.
Una Blume on basava al seu joc en el contundent atac per zona 4 i un bon servei posava les coses complicades a un Caldes que per moments dominava el partit amb comoditat i per altres anava a remolc...
Quant el Caldes va aconseguir assentar-se en recepció va poder construir amb mes facilitats el joc d'atac. Quant no es recepcionava l'alt bloqueig de la Blume posava les coses complicades als atacants del Caldes.
Un bon quart set del Caldes va deixar tocats als joves jugadors locals. Un bon 5e set amb pocs errors i bon atac sentenciava el set i el partit.
El caldes es situa en tercera posició amb 4 punts de marge sobre les places de descens.
Pròxim partit a la pista del Roquetes Dissabte dia 21 de Març a les 18:00h.