divendres, 13 de març del 2015

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 7-8 DE MARÇ

Cadet: AE Carles Vallbona E 3 - CVJoves Caldes 0 (25-21/25-22/25-20)
Ens va faltar creure'ns ho! El dissabte passat el cadet va fer un bon partit, irregular novament, però es van veure bones jugades per part de les noies caldenques. Els tres sets van transcorre de la mateixa manera, igualats fins arribar als moments decisius. Llavors i de manera incomprensible, qualsevol error es pagava amb una baixada de l'estat anímic de les jugadores. A partir d'aquí, l'equip baixava els braços i deixava de confiar amb el que havia fet fins llavors. Un cop començava el següent set, l'equip tornava amb la bona dinàmica i agafava un cert avantatge que acabavem perdent novament al final de set. Caldrà treballar anímicament el grup ja que l'equip pot aconseguir bon joc i traslladar-se amb bons resultats. Si seguim amb aquesta línea de joc, els resultats arribaran segur. Ànims i a seguir endavant!

Proper partit dissabte 14 de Març a les 16.00h a caldes contra CV Vall d'Hebrón Blanc

Juvenil: AE Carles Vallbona E 3 - CVJoves Caldes 2 (25-22/20-25/25-23/23-25/15-13)
Va faltar madurar més els punts! Dissabte l'equip juvenil va patir la primera derrota de la temporada davant un Carles Vallbona que va estar excepcional en defensa. En líneas generals podriem dir que l'equip caldenc duia l'atac, sobretot pel centre i per l'oposada, i les noies del Vallbona la defensa i l'atac a través de les seves puntes (atacs totalment controlats buscant els espais no coberts de la defensa caldenca). Això va anivellar un partit on l'equip caldenc li va faltar paciència per aconseguir el punt i sobretot, contundència en l'atac. No va ser la millor tarda de l'equip juvenil però es va aconseguir un punt important i que podien haver sigut més si l'àrbitre no s'hagués dedicat a penalitzar-nos en xarxes (no dic que no ho fossin), però a l'equip local no n'hi va pitar ni una (i en van fer unes quantes). Ja sabem que aquestes coses poden passar i per tant, hauriem d'haver vigilat aquestes infraccions.
Dissabte cal recuperar sensacions!

Proper partit dissabte 14 de Març a les 18.00h a caldes contra CV Vall d'Hebrón Blanc. Darrer partit de la primera volta i que ens permetrà saber el marge de punts respecte a la zona de perill.

Sènior F: Club Volei Arenys- Club Volei Joves Caldes 3-0 (25-23/25-14/27-25)
Partit on el lideratge estava en joc. Després del bon partit de la jornada anterior contra Viladecans les noies de Caldes volien lluitar per el liderat davant un Arenys invicte.
Des de l'inici es preveia un partit molt dur on el bon servei i fort atac de les jugadores d'arenys posaven en moltes dificultats al les caldenques. Problemes en la recepció i molts errors no forçats donaven un parcial inicial de 10-5. Un cop es va corregir un parell de detalls el Caldes va remuntar i es va posar a un final de set igualat. Un altre cop els molt errors fets van donar el set a l'Arenys per 25-23.
Un segon set nefast,amb molts errors i un contundent Arenys posava el 2-0 al marcador.25-14
En el tercer les jugadores de Caldes semblava que ja s'havien posat dins el partit i començaven a jugar com ho venien fent els darrers partits. Bona recepció i bon servei complicava el joc a l'Arenys. El 15-21 semblava definitiu para el set, però no va ser així.. Un arenys on va carregar tot el joc a la seva jugadora atacant va retallar el marcador fins a posar un igualat 24-24. El Caldes no va saber aprofitar les pilotes que va disposar per poder sumar punts i va donar el set i el partit a l'Arenys.
Pròxim dissabte dia 14 de Març últim partit de la primera volta. A Caldes a les 20:00 derbi amb el Bordils.

Sènior masculí: Club Volei Joves Caldes- Volei Monjos 3-0 (25-19/25-22/25-19)
Partit sense gaire història, un Caldes necessitat de guanyar per poder seguir amb opcions de permanència.
El Caldes combinava bons moments de joc amb moments de desconcert.. Un efectiu joc per el centre del Monjos creava molt problemes al conjunt local. Amb 15-19 perden el Caldes va aprofitar una bona rotació en bloqueig i atac per remuntar i guanyar el set 25-19.
En el segon ràpidament el Caldes va agafar avantatge, però que va deixar escapar a mitjans de set. La lesió d'en Kevin va portar certs moments de descontrol a la pista. Un cop adaptats a la nova rotació el Caldes va sumar el set per 25-22
L'últim i definitiu un Caldes amb irregularitats en el seu joc aguantava fins a 17-17. Un altre cop una bona rotació amb bona defensa i bon contraatac donava el set i el partit per 25-19
Important victòria, que cal confirmar Diumenge dia 15 de Març a la pista de la Blume a les 12:00