dilluns, 2 de març del 2015

Resultats cap de setmana 28 de febrer i 1 de març

INFANTIL: AE CARLES VALLBONA GRANOLLERS 1- 3 CVJoves CALDES
(25-18/15-25/16-25/25-27)
Aquest dissabte les noies de l’infantil disputaven l’últim partit de la primera fase. Era molt important, ja que només els valia sumar els tres punts per poder-se classificar al grup d’ascens. El partit començava bé: les caldenques molt segures en totes les fases del joc sumaven punts que els permetien agafar un petit avantatge (0-7), però els errors en recepció i la falta d’efectivitat en atac van permetre al Granollers empatar ràpidament per 7-7. A partir d’aquí, i mica en mica el Granollers va anar augmentant la distància i el Caldes no reaccionava. Finalment les noies del Carles Vallbona es van endur el primer set per 25-18. Després de l’error del primer, en el segon el Caldes va sortir a totes: atacava totes les pilotes i amb una millora efectivitat en el servei van aconseguir endur-se el segon set còmodament (15-25). En el tercer, l’equip va seguir amb la bona dinàmica del segon. Des de l’inici va aconseguir un avantatge de 9 punts que va mantenir fins al final (16-25). Després del bon joc mostrat en els dos sets anteriors, el Caldes va sortir en el quart set relaxat. Aquest relaxament va comportar molts errors no forçats i va permetre a les noies del Granollers distanciar-se en el marcador (19-10). Quan les coses es posen difícils és quan l’equip desperta. Les noies de Caldes van començar a entrar en joc i mica en mica van anar retallant distàncies fins el 24-21. Era una situació difícil, tocava entrar el servei i no deixar caure la pilota. El primer punt es va salvar amb un punt directe de servei 24-22. S’estava pressionant des del servei i això va permtere  poder contraatacar. Les caldenques van salvar les tres pilotes de set de les que va disposar el Vallbona. Després de la remuntada a l’últim instant, les noies van donar-ho tot fins aconseguir la victòria per 25-27. Tot i el patiment del 4t set, el Caldes sumava els 3 punts necessaris per jugar la fase d’ascens. Felicitats noies per aconseguir la classificació!!! Ara toca continuar treballant per la pròxima fase.

Aquest cap de setmana l’equip descansa abans de començar la fase d’ascens.

CADET: AEE Dolors Mallafré 3 - 1 CVJoves Caldes (25-17/16-25/25-15/25-21)
Partit irregular i molt extrany (marxar a les 8:00h del matí i tornar a les 18:00h de la tarda sempre cansa)! L'equip cadet no acaba de fer el pas i segueix amb la seva irregularitat en el joc. El partit va començar amb un Caldes molt descentrat i amb nombrosos errors que no es van saber solucionar fins al final del primer set. Aquesta empenta positiva va dur el Caldes a dominar de manera clara i amb un bon joc el segon set, on va ser clarament superiors i es va imposar per 16-25. Però, incomprensiblement, l'equip va decaure novament en el tercer set i va tornar a la dinàmica del primer: errors continuats i precipitacions en el joc que ens van dur a perdre el tercer parcial de manera clara. Però el doctor Jekyll and mister hyde va aparèixer de nou, i la transformació de l'equip va tornar en l'inici del quart set, quan el Caldes es va posar fins a 10 punts per sobre amb bones recepcions i defenses i bons atacs pel centre i per quatre. Però mister hyde va apareixer de nou i amb un bon servei les noies de Vilanova van anar retallant la diferència. Arribats a aquest moment, els nervis i la falta de confiança van fer la resta... perdent el quart set per 25-21. Novament, l'equip pot puntuar però una setmana més marxa amb les butxaques buides. Llàstima i a esperar una setmana més per poder fer el pas endavant. A seguir treballant!

Proper partit dissabte 7 de Març a les 18h contra Carles Vallbona de Granollers. Desplaçament amb cotxes.

JUVENIL: AEE Dolors Mallafré 2 - 3 CVJoves Caldes (25-22/13-25/18-25/25-18/5-15)
Els factors externs condicionen l'encontre! L'equip juvenil es va veure sorprès per un Dolors Mallafré intens i força potent en atac. Noies molt altes i amb gran remat però un equip poc compensat en defensa. Aquest fet, unit a les condicions d'una pista de ciment i l'inic de l'encontre (eren les 14:00h) van despistar un xic a l'equip juvenil que es va deixar un punt pel camí. No obstant això, i tenint en compte les condicions, l'equip va saber resoldre novament amb un tie break impecable imposant-se per 5-15. Quan l'equip s'hi posa, difícilment perd.

SÈNIOR FEMENÍ: CVJoves Caldes 3 - 0 CV Viladecans (25-21/25-21/26-24)
Partit entre el segon i tercer classificat de la lliga. El partit es preveia dur, intens i així va ser... En l'inici del partit les noies de Caldes van aconseguir portar el ritme del partit amb avantatges de 2 i 3 punts i van saber aguantar un Viladecans amb un molt bon joc pel centre i amb una gran atacant de punta. Amb el marcador 18-18 el Caldes va ser més contundent en atac i fort en bloqueig i va aconseguir sumar el primer set per 25-21. En el segon set, les jugadores caldenques van sortir disposades a dominar el partit i amb un gran joc i molta lluita van aconseguir agafar una amplia avantatge per 8-2. Però, el Viladecans es va recolzar en el bon atac de la jugadora num.14, i anava retallant la diferència. Tot i això, i un altre cop les ganes i el bon bloqueig i defensa de les noies de Caldes va donar un petit avantatge que van saber aprofitar fins a guanyar el segon set i encarrilar el partit (25-21). Amb el marcador a favor, el Caldes volia sentenciar per la via ràpida el matx, però el Viladecans molt lluitador va sortir molt posat a l'inici del tercer set i va posar les coses complicades pel conjunt local que va haver de remuntar cinc punts en contra. Poc a poc i amb una gran actitud i paciència es va anar igualant el marcador. L'entrada a pista de la Paula i la Nora amb 16-20 al marcador va augmentar la defensa i va fer canviar el rumb del partit. Amb un excel·lent parcial les caldenques es van posar 23-20 al marcador que feia preveure un final de set còmode, però el Viladecans no es va rendir i dos errors locals van igualar i donar pilota de set a les visitants per 23-24. Tot i això, tres grans accions d'equip van capgirar el marcador i van permetre al Caldes adjudicar-se el set i el partit per 26-24. Excel·lent partit de les noies de Caldes i important victòria davant un bon Viladecans. El Caldes s'afiança a la segona posició de la classificació.

Pròxim partit a la pista del líder invicte del grup: l'Arenys. Dissabte dia 7 de Març a les 18:15h
SÈNIOR MASCULÍ: Jornada de Descans
Pròxim partit Diumenge a Caldes dia 8 de Març a les 11:30 contra el Monjos.