dimarts, 19 de maig del 2015

RESULTATS Cap de Setmana 16 i 17 de maig

CADET: CV Vall d'Hebrón Blanc 0 - 3 CVJoves Caldes (20-25/14-25/21-25)
Victòria convincent de l'equip cadet! Com ja vaig comentar la setmana passada, és una llàstima que s'acabi la lliga ja que l'equip ha arribat al tram final de la temporada en un nivell òptim. Dissabte passat, l'equip caldenc no va donar opcions a l'equip barceloní que es va veure clarament superat per les noies de caldes que van realitzar un partit molt seriós. El primer set va ser força igualat i on l'equip local a través de la seva oposada i l'equip visitant a través de les centrals aconseguien anotar amb certa facilitat. Certs ajustos en defensa i l'aporatció en atac de les receptores van acabar decantar el primer set pel nostre equip. El segon set no va tenir història, ja que es va dominar de principi a fi, sense errors i aconseguint atacar desde totes les línees. Molt bon segon set. I el tercer set, l'equip va sortir molt relaxat i confiat, cosa que va dur a l'equip barceloní a situar-se 5-6 punts per damunt però, poc a poc, les noies de caldes van aconseguir neutralitzar. Un cop arribat als darrers punts de set, les noies de caldes es van posar en tensió i a través de bons atacs per zona 4 es va poder tancar el partit per la via ràpida. Segueixo pensant que l'equip ha experimentat un canvi molt positiu en els darrers partits i que amb major confiança s'haguessin aconseguit més victòries. No obstant, excel·lent final de temporada i un gran orgull haver pogut entrenar a un equip que ha hagut de superar moltes dificultats. Felicitats noies i tocarà celebrar-ho!