dijous, 15 de gener del 2015

RESULTATS CAP de SETMANA 10 i 11 de gener

INFANTIL: CVJOVES CALDES 3-2 VOLEIBOL SANT FRUITÓS (14-25/23-25/25-21/25-22/16-14)
Primer partit de l’any on les noies es jugaven la segona posició provisional a la classificació. Les caldenques van sortir molt posades en el partit i van començar amb un parcial de 8-1, però mica en mica, les noies de St. Fruitós van anar retallant distàncies fins arribar al 12-12. Els errors en recepció i la falta de definició en atac, van permetre a les visitants distanciar-se en el marcador i així endur-se el set 14-25. Perdre el primer set va fer reaccionar a les jugadores locals i van començar a atacar amb més decisió cosa que els va ajudar a mantenir el marcador igualat arribant a un igualat final de set 23-25. Les visitants guanyaven el segons set i posaven el 0-2 en el marcador. Tot i el marcador les caldenques no van abaixar els braços i el tercer set seguia amb la bona dinàmica del segon. Aquest cop, les locals tenien un avantatge de 4 punts que van saber mantenir fins al final (25-21) i aconseguir retallar distàncies en el marcador (1-2). El quart set començava amb una avantatge de 6 punts que permetia a les caldenques jugar tranquil·les. Un petit relaxament a la meitat del set donava a les visitants la possibilitat d’endur-se el set i el partit. Le noies de Caldes van reaccionar a temps, i amb uns bons serveis i amb bon joc van endur-se el quart set (25-22) empatant el partit i forçant així el tie-break.Una vegada més aquesta temporada les noies jugaven un tie-break. Aquest va ser molt ajustat, però després de molts de nervis i patiment, l’equip va aconseguir guanyar el tie-break per un ajustat 16-14. Felicitar a les noies pel gran partit, ja que sempre és difícil el primer partit desprès de tants dies de vacances i un sol entrenament abans del partit.

Proper partit diumenge 18 a les 12h davant el Sant Cugat U al Pavelló de Voleibol de Valldoreix. Desplaçament amb autobús.

CADET: CVJoves Caldes 3 - 2 CV Vall d'Hebrón BlaU (11-25/25-11/25-23/18-25/15-13)
El primer partit de l'any té recompensa! Diumenge passat l'equip cadet va aconseguir una victòria en un partit molt emocionant i on vam tenir la sort, la calma i el bon joc en els moments decisius. Factors que altres partits no haviem sapigut controlar. Aquesta victòria reforçarà l'equip de cara a la segona volta, important per poder salvar la categoria i en la qual el nostre club mereix estar. Ànims i a seguir gaudint del nostre esport! Destacar l'aportació de l'infantil magalí i que va ser molt positiva.

Proper partit i darrer de la primera volta contra l'AVAP. Serà aquest diumenge 18 de Gener a les 10h al pavelló Monfalgars de Girona.

JUVENIL: CVJOVES CALDES 3-0 VALL D'HEBRON (25-11,25-13 i 25-20)
Ràpid i fàcil penúltim partit de la primera fase. Les jugadores visitants mai van ser rival d'un seriós Caldes que sense despentinar-se va resoldre amb un contudent. Cal destacar la bona actuació de dues de les jugadores cadets que no van desentonar en el joc de l'equip. Ara toca preparar l'última sortida i preparar l'equip per salvar la categoria en la propera lligueta.

Proper partit diumenge 18 de gener a les 12h al pavelló de Montfalgars contra l'AVAP Girona

SÈNIOR FEMENÍ: Sant Pere Pescador 0- 3 Club Volei Joves Caldes (16-25,14-25,16-25)
Després de tres setmanes sense entrenar les noies es disposaven a aconseguir la victòria 12+1 de la temporada. A l'inici de partit es va notar la falta de ritme i intensitat que venien jugant les jugadores caldenques.Un cop superat els punts inicials l'equip es va a afiançant a la pista i portava en cada moment l'iniciativa en el partit. Tot i els errors clar set a favor de les noies del Caldes per 16-25. En el segon ja amb una recepció mes estable amb la novetat de la lliure la cadet Gemma Luz permetia disposar de clars atacs. La gran diferencia del set va estar en el gran numero de punts aconseguits des de el servei. 14-25. El tercer va ser una copia del que venia sent el partit un Caldes encertat però amb moltes coses a millorar, dominava clarament el partit. Finalment 16-25 i una nova victòria.

Pròxim partit Dissabte dia 17 de Gener a les 17:00 al Pavelló Municipal de Caldes  contra Handbol Bordils actualment tercera classificada de la lliga.

SÈNIOR MASCULÍ: Get Blume 3 - 1 Club Volei Joves Caldes (25-19, 20-25,25-13,25-19)
Partit clau que permetia lluitar encara per l'accés a la salvació matemàtica. Però una vegada mes nombroses baixes per lesió i no disponibles, feia que el Caldes es presentes a jugar amb 8 jugadors i sense col·locador. Inici de partit on els nombrosos canvis de posició que obligava les baixes, feia cometre un gran nombre d'errors i posava el set a favor dels joves valors catalans. 25-19. Un cop l'equip es va ordenar de com tenia que jugar, començava a plantar cara a l'equip rival. En general bon set sense errors i un gran nombre de punts en bloqueig. 20-25. En el tercer van apareixer els problemes en recepció i conseqüentment problemes en atac que feia que la Blume sumes una i altre vegada nombrosos punts amb comoditat. Horrible Set en totes les facetes del joc 25-13. Al quart començava amb un avantatge de tres punts que va anar ampliant al llarg del set. Els nois de Caldes van reaccionar i van aconseguir retallar el marcador però ja era massa tard. Set i victòria per els joves de l'Arc.25-19

Pròxim partit per tancar la primera fase Dissabte dia 17 de Gener 19:15 davant l'Arenys al pavelló Municipal de Caldes.