dimecres, 17 de desembre del 2014

RESULTATS cap de setmana 13 i 14 de DESEMBRE

INFANTIL: CV JOVES CALDES 3 - 1 AEE CARLES VALLBONA GRANOLLERS ‘G’             (20-25/25-16/25-14/25-19)
El Caldes va aconseguir la victòria i, per tant, acabar la primera volta amb una sola derrota!
Aquest diumenge les noies s’enfrontava amb un dels equips de la part baixa de la classificació, però en aquestes categories els resultats  enganyen. El partit va començar amb un Granollers molt lluitador i ben posicionat dins la pista.  A les caldenques els va costar molt entrar en el partit i això es paga. En el primer set, les noies del Granollers, molt concentrades i sense cometre errors, van posar el ritme en el partit i van aconseguir guanyar el set 20-25. El segon, les caldenques van despertar i van donar la volta al partit. Des d’aquell moment eren elles les que portaven el pes del joc. Van  començar a atacar sense por i a buscar més els forats. Al tercer, les noies no van baixar la concentració i van aconseguir guanyar el set per un clar 25-14. El quart, l’enfrontaven amb ganes de sumar els  tres punts i continuar segones a la classificació. Això es va notar i, tot i que, el Granollers no va donar mai el partit per perdut, la lluita de les caldenques va tenir recompensa i van guanyar el set 25-19 aconseguint la victòria 3-1. Tot i la victòria, en el partit va faltar xispa i no ens podem despertar quan ja s’ha perdut un set. El partit comença en el punt 0, no en el punt 20.

Pròxim partit dissabte 20 de desembre a les 16:00h al pavelló el Tub de Granollers per enfrontar-nos al líder de la classificació AEE Escola Pia Granollers.

CADET: CVJoves Caldes 1 - 3 CV Gavà (27-29/12-25/25-20/22-25)
Una llàstima perquè l'equip cadet es mereixia una millora recompensa! Diumenge l'equip va jugar de manera irregular però l'actitud va ser molt millor que altres dies i, sobretot, els dos darres sets, va demostra que guadia jugant a volei! Tenim molt a treballar però amb aquesta actitud d'equip, tot serà molt més fàcil.

Proper partit, aquest dissabte, 20 a les 10:45h a Mataró, darrer partit de l'any! Rival complicat però energies renovades per acabar l'any com cal, COMPETINT!

JUVENIL: CVJoves Caldes 1 - 3 CV Gavà (19-25,19-25,25-22 i 25-21)
Segona derrota del juvenil i perdua del liderat! El Gavà va ser sempre millor que les  jugadores del Caldes. Els dos primers sets van ser calcats: forts atacs tant per zona 3 com per zona 2 que van fer molt de mal al joc local. Però les caldenques van aconseguir guanyar el tercer set, amb un joc correcte i amb bons serveis que van anular el primers temps de les visitants. Però el quart temps va ser una còpia dels dos primers: forts atacs de l'oposada del Gavà i segona derrota de la temporada. Tot i això les nostres jugadores estan a 1 sol punt del nou líder, esperarem l'ensopegada per recuperar el liderat.

Proper partit dissabte 20 de desembre al camp del Mataró, a les 12:30h.

SÈNIOR FEMENÍ: Volei Cunit 0 - 3 CVJoves Caldes (17-25,10-25 i 11-25)
Contudent victoria del sènior femení davant d'un fluix Cunit! Poca cosa a explicar. Les jugadores locals mai van ser rival, únicament al principi del primer set van plantar cara i, fins i tot, van estar uns punts per davant del marcador. Però quan les jugadores del Caldes van apretar amb el servei i van resoldre bé els contratacs, es va acabar el partit.

Proper partit dissabte 20 de desembre, a casa, a les 16:30h davant del Sant Celoni.

SÈNIOR MASCULÍ: Viking Volei Prat 2 - 3 CVJCaldes (19-25/25-22/25-14/23-25/11-15)
Els nois visitaven la sempre complicada pista del Prat el que fins aleshores era l'únic equip invicte del grup... Un inici de partit on els atacs de cada equip s'imposaven als bloqueigs i la defensa, cap equip marxava en el marcador. A meitat de set amb 16-16 al marcador el Caldes es va entornar en bloqueig i un parell de bones accions rematades per una gran efectivitat dels puntes i l'oposat varen agafar avantatge i distanciar-se al marcador i anotar-se el primer set 19-25. El Prat no es rendia i des de un primer moment va marcar el ritme del set amb un avantatge de 6-1 que tot i els caldencs lluitaven per reduir va ser definitiu. 25-22. Amb un a un al marcador el tercer set es presentava amb tot per decidir. Però els nois van sortir adormits i un Prat ben posat al camp i superior en totes les accions del joc es va emportar còmodament el set per 25-14. L'inici del quart semblava que l'anterior set horriblament jugat passaria factura. Un Prat sòlid no permetia que el Caldes li reduís la diferencia inicial de tres punts a favor. Amb 19-16 els nois amb una actitud en defensa que no deixaven caure cap pilota, van aconseguir empatar el partit a  20-20. Dos errors en atac semblava que donaria el set i el partit als locals, però no, el Caldes no es va rendir i amb 3 bloqueigs seguits i unes ganes enormes de portar el set al tie-break van remuntar i guanyar per 23-25. Els caldencs no havien lluitat per només sumar un sol punt i van sortir a per totes en el definitiu set. El Prat -que volia seguir invicte- no permetia diferències en el marcador: 8-7 al canvi de camp i tot per decidir. El Caldes va empatar a 8 i amb un excel·lent joc va puntuar un i altre cop fins a 8-13. Al final 11-15 i victòria del sènior masculí del Caldes. Actualment, en sisena posició amb tres partits per jugar.

Proper partit, dissabte dia 20 de desembre a les 18:30h partit a casa contra el tercer classificat i rival directe, el Mataró.