dilluns, 19 de gener del 2015

RESULTATS Cap de setmana 17 i 18 de gener

INFANTIL: CV ST CUGAT ‘U’ 3- 2 CV JOVES CALDES (27-25/18-25/25-15/22-25/15-11)
Derrota de l’equip infantil a un camp sempre complicat com és el del Sant Cugat. El principi del partit ha sigut molt igualat i en un final de set molt emocionant, les vallesanes han aconseguit endur-se el set (27-25). El segon va continuar amb la bona dinàmica del primer, però aquest cop les caldenques van aconseguir un avantatge de 5 punts (6-11) que van aconseguit mantenir fins al final (18-25). El tercer les noies del Caldes no van aconseguir entrar mai en joc i van perdre el set de manera clara (25-15). En el quart set, les caldenques van tornar a entrar en joc. Un bon servei i la concentració en recepció i defensa van permetre a l’equip avançar-se en el marcador 3 punts. Aquest avantatge el van mantenir en el marcador fins acabar el set i forçar així el tie-break (22-25). Un cop més ens trobàvem el tie-break, 6è de la temporada. Aquest, va ser diferent a tots. Un mal inici de les caldenques, les vallesanes aconseguien un parcial de 9-0. En un set tant curt com és el tie-break és molt difícil la remuntada, però les caldenques, acostumades a aquestes situacions, no van baixar mai els braços i van reduir la diferència. Tot i el bon joc final les noies del St. Cugat es van imposar 15-11 aconseguint la victòria.

Pròxim partit dissabte 24 a les 12:30 davant el CV l’Ametlla del Vallès al Pavelló Municipal de Caldes.   

CADET: CV AVAP Girona 2 - 3 CVJoves Caldes (13-25/25-27/25-22/26-24/10-15)
Segona victòria en el 2015! Igual victòries en el que portem del 2015 que en el 2014 de Setembre a Desembre. Realment diumenge va ser un partit en què l'equip es va saber refer dels darrers aconteixements i sobretot, a les baixes. D'acord que es va guanyar al rival més fluix de la primera fase, però la situació era complicada i l'equip va fer un gran esforç i un pas endavant per demostrar que el bloc és fort i tothom va poder sumar. Felicitats i a treballar per fer una bona segona fase. 
Setmana de descans a l'espera del calendari de la segona fase i on l'equip lluitarà per mantenir la categoria, segona catalana.
Rivals: CV Barberà, AE Carles Vallbona Granollers, Handbol Bordils, Associació Esportiva Dolors Mallafré de Vilanova, CV Vilafranca, CV Vall d'Hebrón Blanc i CV Premià de Dalt B.

JUVENIL: CV AVAP Girona 1 - 3 CVJoves Caldes (25-22/19-25/21-25/23-25)
Victòria suada davant el darrer classificat! Des del principi es va veure que l'equip li costaria posar-se en el partit. El relaxament, la falta d'alicient i sobretot, l'excès de confiança va provocar que un partit que s'hauria d'haver guanyat amb relativa comoditat, és compliqués en certs moments. No obstant, l'equip va acabar guanyant segurament per inèrcia i perquè en els moments claus, l'AVAP va demostrar el perquè de ser últimes. Bona aportació de les jugadores menys habituals i de les dues cadets, la Laura i l'Elena.

Setmana de descans a l'espera del calendari de la segona fase i on l'equip lluitarà per mantenir la categoria, segona catalana.
 Rivals: CV Barberà, AE Carles Vallbona Granollers, Handbol Bordils, Associació Esportiva Dolors Mallafré de Vilanova, CV Vilafranca, CV Vall d'Hebrón Blanc i CV Premià de Dalt B.

SÈNIOR FEMENÍ: Club Volei Joves Caldes 3 - 0 Handbol Bordils B  (26-24,25-22,25-19)
Les noies de Caldes buscaven tancar la primera fase invictes i aconseguir sumar els 42 punts possibles. I així va ser, davant un bon Bordils que va començar el partit molt posat en el partit i creant moltissimes dificultats a l'equip local. Un caldes irregular en recepció i no molt fi en atac no aconseguia tenir el ritme de joc necessari per poder agafar distancia al marcador. Amb igualtat màxima es va arribar a final fins al 20-20. Bordils va agafar avantatge posant-se amb 20-23, però una vegada més les noies no es van donar per vençudes i varen remuntar fins a aconseguir el set 26-24
La dinàmica en el segon set es mantenia amb irregularitat en el joc local però que seguia mantenint-se dins el partit. Un cop arribat a l'equador del set les noies caldenques aconseguiren 3 punts d'avantatge que varen saber mantenir fins a guanyar 25-22.
El tercer set ja amb el marcador a favor i més a prop de l'objectiu d'equip, amb una bona actitud a dins la pista i fent un bon treball varen sentenciar el set i el partit amb 25-19
Excel·lent primera fase de les noies!!! però ara ve lo bo... Cal seguir treballant de cara a la exigent segona fase de campionat.

Setmana de descans a l'espera del calendari. El caldes lluitarà per la fase d'ascens amb els següents equips: Viladecans,Arenys,Vilafranca,Vilanova,Panteres, Pia Granollers i Bordils

SÈNIOR MASCULÍ: Club Volei Joves Caldes 1 - 3 Club Volei Arenys (20-25,28-26,12-25,19-25)
Un Caldes en hores baixes i davant un equip que es jugava el pase a la fase d'ascens feia preveure un partit complicat. Per enèsima vegada els nois es presentaven al partit amb moltes baixes i sobretot en posicions claus. Aquesta setmana va tocar suplir la tasca de col·locadors a en Badosa i en Lluis que varen tenir un paper destacat. El primer set el caldes no es trobava còmode a dins la pista amb alguns canvis de posicions i amb jugadors sense ritme de joc. Un arenys amb una bona recepció i efectiu atac s'emportava el set per 20-25. El segon es preveia igual, però a meitat de set amb un marcador en contra de 7-18, un canvi tàctic va generar molt dubtes a l'equip del maresme i reactivar el joc dels de Caldes, que amb esforç i una bona lluita varen aconseguir igualar el marcador i amb un encertat final de set va igualar el tanteig de sets. 28-26 Quant es preveia que el caldes venia amb molta moral i un arenys tocat per deixar-se remuntar un ampli marcador, l'inici de set amb un parcial de 2-8 va posar les coses molt difícils per els nois de caldes. L'Arenys seguia sumant amb facilitat i es va emportar amb molta superioritat el set. 12-25 El quart el caldes ho intentava pero sempre a remolc del joc visitant, A meitat de set ja es perdia per 4 punts de diferencia que al final va saber mantenir l'Arenys.19-25

El Caldes acaba la primera fase en sisena posició. S'ha competit amb els equips de la part alta i en canvi sa deixat escapar molts punts amb els de baix. Cal recuperar efectius de cara a la segona fase de permanència en que tindrà de rivals els següents equips: Arenys,Blume,Monjos,Vilanova,Alpicat i Roquetes