dimecres, 11 de maig del 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 7 i 8 DE MAIG

Cadet Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 13a Jornada de lliga 2a Fase

CV SALOU 3 - 0 CVJOVES CALDES (25-14/25-14/25-19)
Partit espès de l'equip cadet! Aquest dissabte ens tocava viatjar a Salou per jugar contra el líder d'aquesta segona fase, el CV Salou. Igual que el partit de la primera volta, l'equip tarragoní amb un excel·lent servei va incomodar el nostre joc al llarg de tot l'encontre.
El primer set ens va costar molt crear situacions d'atac i l'equip rival, molt ben posicionat, ens responia amb durs atacs sobretot per zona 2 i 3 (25-14).
El segon set vam millorar la recepció, tot i així, ens costava molt poder construir jugades d'atac i amb el servei no vam ser suficientment agressives com per dificultar el seu joc (25-14).
El tercer set, els dos equips van introduir molts canvis i la tensió del partit va decaure. Això va igualar el set. Tot i això, no vam ser prou contundents ni vam arribar a creure que podem arribar a guanyar el set (25-19).
Toca preparar amb moltes ganes el darrer partit de la temporada. Felicitar l'equip juvenil per la gran victòria aconseguida dissabte a Salou que acosta a l'equip cadet i juvenil a la permanència a segona catalana una temporada més, i també a les noies del cadet que van animar-les constantment des de la grada.

El proper cap de setmana juguem diumenge 15 de maig a les 10h al pavelló municipal de Caldes de Malavella contra el AE Molins, el darrer partit de la temporada.

Juvenil Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 13a Jornada de lliga 2a Fase

CECELL LLEIDA "B" 2 - 3 CVJOVES CALDES (22-25/25-19/20-25/25-14/11-15)
Treballada i merescuda victòria de les juvenils davant del Salou.
Les nostres jugadores sabien de la importància del partit per assolir l'objectiu de la permanència.
Un primer set molt serios i amb una mica de sort en algunes jugades posava el 0-1 al marcador.
En el segon set les jugadores locals es van espavilar i posaven l'empat. 1-1
En el tercer dominava l'igualtat en el marcador, només la lluita per cada pilota podia fer decantar el set. Finalment les caldenques s'imposaven amb ordre i molta lluita.
Un quart set va ser dolent. Les locals van apretar molt en servei i feia impossible qualsevol possible reaccio visitant.
En el cinquè set la sort es va posar al nostre costat. Vam fer molt bons serveis, atacs durs quan tocava i un parell de bloquejos al final de set que feien que les caldenques s'emportessin el set i partit.

Proper partit, dissabte 15 de maig a les 12:00h al pavelló Municipal de Caldes davant el AE MOLINS VERMELL.