RESULTATS CAP DE SETMANA 30 i 1 DE MAIG

Infantil Femení 2ª Divisió Grup E

VÒLEI SANT ESTEVE ‘B’ 2-3 CV JOVES CALDES (25-12/23-25/24-26/25-12/14-16)

Últim partit de la temporada. Es preveia un partit molt ajustat i així va ser!
Al primer set, les jugadores caldenques van entrar molt fredes en el partit. Des del servei les locals agafaven una distància que els portava a guanyar el primer set 25-12 i posar-se per davant en el marcador (1-0).
En el segon set les jugadores estaven més concentrades i aconseguien fer moltes jugades, van mantenir la igualtat en el marcador. Les noies es trobaven molt còmodes en el partit en tot moment i controlaven els nervis, d’aquesta manera van aconseguir endur-se l’igualat del set 23-25 i finalment empatar el partit (1-1).
En el tercer set les jugadores de Caldes seguien amb la dinàmica del segon estabilitzant la recepció, cosa que els permetia distanciar-se 5 punts en el marcador 15-20. Una rotació amb alguns errors va permetre al Sant Esteve apropar-se en el marcador i arribar a un final de set ajustadíssim. Tot i els nervis, les caldenques van aconseguir mantenir la concentració i van guanyar el set 24-26 (1-2).
El quart set les noies de Caldes es van relaxar, i un cop més, el Sant Esteve des de la zona de servei va fer molt mal a l’equip visitant i va aconseguir una bona distància. Els nervis i les ganes de guanyar van portar al Caldes a precipitar-se i cometre molts errors. Les noies de Sant Esteve van acabar guanyant el set 25-12 i forçant el tie-break (2-2).
Començava el tie break, nervis, emoció però molta concentració! A l’inici les noies de Caldes van sortir una mica insegures, però a mesura que anaven passant els punts s’anaven trobant més còmodes a dins la pista. L’estabilitat en recepció i la confiança en atac de totes les jugadores van portar a l’equip a guanyar el seu primer tie-break per un ajustat 14-16 (2-3).
Les noies de Caldes van aconseguir la victòria en un partit molt complet i molt emocionant. Era un partit especial, era l’últim de dues jugadores que l’any vinent són cadets. Acabem una difícil temporada amb una gran victòria. Donar les gràcies a l’afició que ens ha acompanyat a cada partit.
Les entrenadores donem les gràcies a les jugadores i als pares per la temporada!

Cadet Femení 2a Divisió Grup D Permanència. 12a Jornada de lliga 2a Fase

AEE INSTITUT MONTSERRAT 3-0 CVJOVES CALDES (25-18/26-24/25-23)

Bon partit en línies generals davant un potent equip! Aquest diumenge l'equip cadet va jugar un bon partit davant un equip molt físic i amb un bon atac per zona 4. L’inici de partit va ser igualat fins que ens vam encallar en una rotació amb la seva millor jugadora al servei, que va permetre a l'equip barceloní agafar un lleuger aventatge que va administrar per tal d'anotar-se el primer set 25-18 (1-0).
El segon set va ser una altra història, i gràcies sobretot a una millor actitud defensiva, vam obligar a l'equip rival a augmentar el ritme i la contundència en els seus atacs, cosa que les va dur a cometre més errors. Aquest fet, unit a la major pressió que vam exercir en el servei i en l'atac, ens va permetre arribar al final de set un punt per sobre 23-22. Tot i la lluita i entrega per aconseguir guanyar el set, vam acabar cedint per 26-24, tot i disposar de bones oportunitats per puntuar (2-0).
El tercer set, amb la seva millor jugadora a la banqueta, va ser novament igualat, fins que en el punt 19-19, l'entrada d'aquesta a pista va disparar l'equip barceloní fins al 19-23. L'equip no va abaixar els braços i es va situar a un punt, 24-23, però en la darrera jugada no vam poder aturar l'atac per zona 4, 25-23 (3-0).
Bon partit en el qual no vam tenir la recompensa de guanyar com a mínim un set, tot i que ens el mereixíem.

El proper cap de setmana juguem dissabte 7 de maig a les 16h al pavelló Ponent de Salou. Desplaçament amb bus, sortida de Caldes a les 12.30h.

Juvenil Femení 2ª Divisió Grup D Permanència. 12ª Jornada de lliga 2ª Fase

AEE Institut Montserrat 3 - 1 CLUB VOLEI JOVES CALDES (25-16/25-17/15-25/25-20)

Partit de menys a més! Aquest cap de setmana l’equip juvenil del CVJCaldes es va haver d’enfrontar a l’AEE Institut Montserrat.
El primer i el segon set van ser molt semblants. Les noies caldenques estaven fent bé les coses, sobretot en defensa i en recepció; però les dificultats les van tenir en poder puntuar. Això va fer que les jugadores caldenques es posessin nervioses, i comencessin a cometre errors .
Però el tercer set les jugadores van fer un canvi de xip impressionant! Es veia que tenien ganes de guanyar, no donaven cap pilota per perduda i van saber mantenir la calma, això els hi va permetre anar agafant avantatge davant les jugadores rivals i aconseguir guanyar el set.
El quart i últim set les juvenils del Caldes van sortir concentrades, i això va fer que anessin per davant el marcador en moltes ocasions. Però a la meitat del set, un servei de l’equip contrari va causar moltes dificultats a l’equip caldenc. En aquest moment el juvenil de Caldes es va tornar a bastant nerviós, però en paciència vam poder tallar el servei de les rivals. Tot i continuar lluitant no va ser possible remuntar l’avantatge que havien aconseguit les jugadores de l’AEE Institut Montserrat (3-1).

Proper partit a Salou dissabte 7 de maig a les 18hores.