dilluns, 9 de novembre del 2015

RESULTATS 7 i 8 DE NOVEMBRE

Infantil Femení 2a Divisió Grup 5. 4a Jornada de lliga 1a Fase

L'equip infantil femení descansava aquesta jornada de lliga degut al canvi de dia del partit contra el CV Barça.

Proper partit diumenge 15  de novembre a les 10:00 al pavelló Santa Eugènia 2 Montfalgars contra l'Avap Girona.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 7a Jornada de lliga 1a Fase

CV TORELLÓ 0 - 3 CVJOVES CALDES (18-25/14-25/22-25)

Victòria per agafar moral. Dissabte ens desplaçàvem a Torelló amb el convenciment que podíem aconseguir la primera victòria contra el cuer de la categoria. Tot i la clara victòria per 0-3, l'equip va haver de lluitar per derrotar un equip local que va jugar amb molta intensitat i no va donar per perduda cap pilota. El partit va començar amb certa igualtat en el marcador i amb forces errors per part dels dos equips. A mesura que va anar passant el set, les noies de Caldes van anar agafant avantatge i van aconseguir desmarcar-se de l’equip local (18-25). El segon set va ser el que es va jugar amb més intensitat i concentració, gràcies al bon servei i als contraatacs pel centre, l'equip visitant va anar quedant endarrere (9-21), tot i això els nervis i certes imprecisions van provocar que costés tancar el set (14-25). El darrer set i davant un Torelló força tocat, l'equip caldenc es va desconcentrar en certs moments fet que va afavorir una certa igualtat entre els dos equips. Novament, tot i els 5-6 punts d'avantatge que dúiem, va costar tancar el set i el partit (22-25).

Felicitats noies! Estem treballant bé i amb constància, i ens mereixíem una victòria com aquesta. Cal seguir treballant per aconseguir més fites.

Proper partit dissabte 14 de novembre a les 20:00 al pavelló de Valldoreix contra el DSV Sant Cugat Negre. Iniciem la segona volta de la lliga.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 7a Jornada de lliga 1a Fase

CV TORELLÓ 3 - 2 CVJOVES CALDES (25-23/14-25/21-25/25-18/15-13)

Partit igualat entre equips de la part baixa de la taula. Es va començar el joc amb un 1r set igualat, sense ritme i amb molts errors per parts dels dos equips on es va acabar imposant el Torelló. Però semblava, tot i la derrota inicial, que les noies locals tenien ganes de guanyar i, amb bons serveis i bons atacs directes per zona 3 van aconseguir posar l'empat a 1 set.
El 3r set va ser casi com el segon, les nostres jugadores no donaven vida a les locals i es van posar per davant al marcador (1-2).
Sense massa explicació, el 4t set va ser estrany, avorrit i amb errors, portant un empat al marcador (2-2). Després del revés de l’últim set, el tie break es presentava difícil, i davant una desavantatge de 4 punts, les noies del juvenil no van poder atrapar a les locals.

Proper partit dissabte 14 de novembre a les 18:15 al pavelló de Valldoreix contra el DSV Sant Cugat Negre.

Sènior Femení 2a Catalana grup 2. 7a Jornada de lliga 1a Fase

CV Valls d'Andorra  1 - 3 CLUB VOLEI JOVES CALDES  (22-25/25-21/16-25/21-25)

Nova victòria de les noies de Caldes i ja en van 7
Aquest cop a la pista de l'Andorra. Partit davant un reforçat equip andorrà, on les jugadores de Caldes van sortir des de l'inici amb les ganes de guanyar i aconseguir mantenir la imbatibilitat a la primera volta de la lliga. Les caldenques aviat van aconseguir 4 punts d'avantatge els van mantenir fins al final de set. Un set on els atacs s'imposaven clarament a les defenses. En el segon, el poder atacant de les andorranes i la millora seva en defensa va fer molt difícil que les noies poguessin puntuar i els errors en recepció van decantar el set a favor de les locals. Amb un empat al marcador, les jugadores sèniors van jugar un dels millors sets de la temporada, bon servei, ordenades en bloqueig i en defensa i, amb un contundent atac van guanyar el tercer set amb autoritat. Tot i la derrota local, l'Andorra no es rendia mai i seguia defensant un i altre cop i fent que es juguessin punts molt llargs i emocionants davant el nombrós públic que un cop més va acompanyar a l'equip de Caldes en els seus desplaçaments, gràcies a ells podem dir que sempre juguem de 'locals'. Les de Caldes van seguir amb el seu bon joc i van sentenciar el partit.

Excel·lent partit de totes i cada una de les jugadores que van jugar en el partit.
L'equip segueix a la primera posició en solitari un cop acabada la primera volta. #invictes a l'estrena de la categoria.

Pròxim partit dissabte 7 de novembre a les 20:00 al pavelló municipal de Caldes contra el CV Tiana.

Sènior Masculí 1a Catalana. 7a Jornada de Lliga Regular

CLUB VOLEI JOVES CALDES 3 - 0 VOLEI 6 MANRESA (25-17/25-17/25-17)

Els nois recuperen el bon joc i la victòria després de les dos últimes derrotes.
Partit disputat on l'excel·lent servei dels jugadors de Caldes va decantar tots i cada un dels sets.
Un primer set amb igualtat en el marcador on una impressionant sèrie al servei del jugador local Badosa va sentenciar el set (1-0). En el segon set es va repetir exactament la mateixa dinàmica, un Caldes molt ben organitzat en bloqueig va aconseguir dominar la xarxa i disposar de nombrosos contraatacs per sumar punts. El tercer el Manresa ja es trobava més endinsat en el partit i va sortir disposat a plantar cara amb una bona defensa i moments de bon joc, detalls que els hi van donar 5 punts d'avantatge en el marcador. Davant de l’ofensiva visitant els caldencs no es van rendir i un cop més el servei i el bloqueig van marcar la diferència i van permetre remuntar i guanyar el partit.

Importants tres punts que mantenen el Caldes a la zona alta de la classificació (4a posició) a dos punts del líder.

Pròxim partit diumenge 15 de novembre a les 12:00 a la pista del CV Vilafranca.