dilluns, 2 de novembre del 2015

RESULTATS 31 D'OCBURE I 1 DE NOVEMBRE

Infantil Femení 2a Divisió Grup 5. 4a Jornada de lliga 1a Fase
AEE ESCOLA PIA GRANOLLERS BLAU 3 - 1 CV JOVES CALDES (25-16/25-18/19-25/26-24)
Les noies caldenques van sortir molt concentrades des del principi del partit, i van mantenir el marcador igualat fins al 12-12 on un seguit d’errors van permetre a les locals agafar una distància en el marcador que no es va poder recuperar (25-16).
El segon set va ser molt similar. Tots dos equips molt concentrats i lluitadors van mantenir la igualtat en el marcador fins a final de set on les noies locals van cometre menys errors i es van endur el set (25-18).

La bona dinàmica va continuar en el tercer set, i aquest cop va caure cap al nostre costat. Set igualat que finalment les caldenques van desfer i es van endur per 19-25 forçant així un 4t set.

Després de guanyar el tercer set, l’equip estava molt animat i amb moltes ganes, però una jugada desafortunada va portar la lesió d’una jugadora del club i la desconcentració de l’equip. Aquest fet va permetre a les jugadores locals agafar un avantatge de 8 punts, posant-se 14-6 en el marcador. Malgrat tot l’equip no va abaixar els braços i va començar la remuntada fins arribar a igualar el set 23-23, però l’emocionant final de set se’l va acabar enduent les jugadores locals per un ajustat 26-24.

Tot i la derrota, l’actitud de les jugadores va ser bona!

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 6a Jornada de lliga 1a Fase

CV JOVES CALDES 0 - 3 ESCOLA PIA GRANOLLERS (20-25/24-26/18-25)

Es va fallar en els moments claus. Dissabte era una bona oportunitat per tal de sumar punts o sets davant un rival que es troba situat a la part baixa de la classificació, però l'equip caldenc no va tenir un bon dia. Tot i tenir opcions de guanyar tots tres sets, aquests es van escapar per errors propis en els moments claus. I especialment remarcable és el que va succeir en el segon set, on després de dominar-lo des de l'inici i arribar a la part final amb un 20-16 a favor, es van fallar de manera consecutiva tots els serveis. Tot i millorar la recepció, van haver-hi especials problemes en servei i atac.

S’han de solucionar aquests aspectes del joc i recuperar l'estat d’ànim i l'actitud de les jugadores de cara als partits.

Proper partit dissabte 7 de novembre a les 13.30 al pavelló Municipal de Torelló contra el CV Torelló.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 6a Jornada de lliga 1a Fase

CV JOVES CALDES 1 - 3 ESCOLA PIA GRANOLLERS (15-25/25-23/20-25/14-25)

Bon partit de les nostres juvenils davant d'un dels equips més fort de la lliga.
Un 1r set marcat per la falta d'intensitat i errors no forçats que van fer perdre el set 15-25.
En el 2n set l'equip va donar la imatge d'equip lluitador amb bons atacs per zona 2 i 3 que van fer permetre l’empat a 1 amb un 25-23.

Com no podia ser d’una altra manera el 3r set va estar marcat per la igualtat, però finalment els petits detalls van acabar decantant la balança a favor de les visitants 20-25.

El 4t i últim set va començar amb un clar avantatge de 5 punts per les visitants degut als bons serveis de les de Granollers. Finalment les jugadores caldenques van abaixar els braços i van perdre el set per 14-25

Tot i això l’equip va donar una molt bona imatge. Esperem que segueixi la bona dinàmica de joc i lluita!

Proper partit dissabte 7 de novembre a les 10:45 al pavelló Municipal de Torelló contra el CV Torelló.

Sènior Femení 2a Catalana grup 2. 6a Jornada de lliga 1a Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 3 - 0 LLARS MUNDET B (25-15/25-20/25-23)

Les noies segueixen sumant els seus partits per victòries. Aquest cop davant un envalentint Llars Mundet que tot i tenir molts problemes en recepció en el primer set, durant el segon van mostrar una molt bona actitud en defensa i van obligar a les noies del sènior a posar-se les piles i afinar l’atac.

Un cop l’equipo local ja tenia un punt a la butxaca es va relaxar, i el Mundet va posar-se per davant quasi tot el set fins a arribar al final amb un 18-23 al marcador. Un cop més i ja es costum les caldenques no es van rendir i van lluitar fins l'última pilota aconseguint capgirar el marcador i guanyar el partit.

Les noies segueixen líders en solitari a la classificació de 2a catalana. Falta una jornada per acabar la primera volta i les noies segueixen #invictes.

Pròxim partit a la pista del Valls d'Andorra el dissabte dia 7 de Novembre a les 18:00.

Sènior Masculí 1a Catalana. 6a Jornada de Lliga Regular

CV GAVÀ 3 -  0 CLUB VOLEI JOVES CALDES (25-12/25-21/26-24)

Segona derrota consecutiva dels nois, aquesta era previsible degut a les nombroses baixes de l'equip. Es va desplaçar sense cap dels dos col·locadors ni tres dels seus principals atacants.

En el primer set l'adaptació d’un jugador que no havia fet mai de col·locador i les novetats a l'equip inicial van donar amb molta facilitat al conjunt local.

Ja en el segon amb l'equip més posat en el partit el Caldes començava a dominar la zona central de la xarxa i sempre que tenia bona recepció puntuava amb certa facilitat. Tot i això, el gran poder d’atac dels jugadors de Gavà decantava el set cap al seu costat.

En el darrer set, un Caldes amb molta actitud i bon joc plantava cara als poderosos atacs del jugador oposat i punta rivals. Amb encert amb bloqueig i un joc ordenat es va plantar en un final de set igualat 23-23. Malgrat els esforços, dos errors van sentenciar els de Caldes i van donar la victòria al conjunt local.

Els nois es situen a la 5a posició i es mantenen a la part alta de la classificació.

Pròxim partit diumenge 8 de Novembre a les 11:30 al pavelló Municipal de Caldes davant el Manresa B.