dimarts, 17 de febrer del 2015

RESULTATS Cap de Setmana 15 i 16 de febrer

CADET: CV Premia de Dalt 3 - 2 CVJoves Caldes (23-25/24-26/25-8/25-21/15-12)
Un altre cop se'ns escapa un 0-2! No obstant, en aquest cas podia passar i és que l'equip maresmenc va demostrar tenir un bon equip, millor dit, un equip amb grans individualitats. I és que el Premià s'hi juga molt i comença a reforçar els seus equips amb jugadores del primer equip. No obstant això, un puntet més pel Caldes! Els dos primers sets van ser molt igualats i el Caldes es va endur al final de set gràcies a dues excel·lents accions defensives. Però la clau de la remontada del Premià va ser el tercer set, on a través d'un molt bon servei i contratacs definitius de l'oposada van posar un parcial de 25-8 en el marcador. L'equip caldenc va seguir lluitant i després d'un set força igualat, la capacitat ofensiva del Premià i en que el nivell d'encert va pujar moltíssim, va acabar decantant el quart set per les maresmenques. El tie break es va competir bé (potser va faltar apretar un xic més amb el servei), però altre cop la oposada rival ens va fer moltíssim mal, tant per 4 com per 2 (e inclús pel centre). En línees generals, bon partit de les noies.

Donar les gràcies a les 3 infantils que van fer un partit molt correcte i que en molts moments no va semblar que fós el seu primer partit en cadet.

JUVENIL: Club Volei Premià 1 - 3 CVJoves Caldes (16-25/23-25/29-27/22-25)
A priori mirant la classificació es preveia un partit còmode per les caldenques, però des d'un primer moment ja es va veure que no seria així. Un Premià reforçat amb jugadores cadets de gran nivell igualava la gran diferencia que hi havia entre els dos equips. El primer set el Caldes va sortit molt posat en el partit i el va dominar amb un contundent atac i un bon servei que van permetre guanyar amb comoditat el set. El segon, tot i introduir canvis a l'alineació, el Caldes seguia dominant el joc, tot i la dificultat en recepció que van tenir amb el bon servei de dos jugadores locals. L'entrada de la Ruth a la posició d'oposada i amb una gran eficacia en atac va permetre al Caldes sumar el 0-2. El tercer set, amb un Premià amb un molt bon servei va dominar el set, i no va permetre  jugar al Caldes amb la comoditat de sets anteriors (1-2)- En el quart les noies caldenques van millorar les rotacions en recepció que en sets anteriors els hi havien creat tants problemes i van poder dominar el joc. Amb una bona varietat de joc de les centrals i les puntes el caldes guanyava el set i el partit

Pròxim partit diumenge dia 22 de Febrer a les 12:00 a Caldes davant l'Handbol Bordils

SÈNIOR MASCULÍ: CVJoves Caldes 3 - 2 Club Volei Arenys 3-2 (28-30/18-25/25-20/25-18/15-10)
Els nois de Caldes es presentaven al partit amb la necessitat d'aconseguir la victòria després del mal inici de la segona fase. El partit va començar amb molta igualtat entre els dos equips- Com ja ve sent habitual, el Caldes va disposar de nombroses pilotes de set que no va saber tancar i l'Arenys va sumar el primer temps a la primera ocasió que va tenir (28-30). Els caldencs amb la moral baixa després de tornar a perdre un set que tenien molt favorable, es van començar a posar nervisosos i a cometre múltiples errors. Això va donar una còmode avantatge a l'Arenys que va guanyar el segon set amb comoditat (18-25). Un bon inici en el tercer set, va servir per recuperar la confiança entre els jugadors de Caldes que mica en mica van anar augmentant més la diferencia en el marcador. L'equip va saber aguantar la reacció de l'Arenys als últims punts i es va emportar el set (25-20). Ja amb la moral més alta i amb un Arenys descentrat, el Caldes va seguir imposant el joc que havia fet el set anterior. Amb bona actitud en bloqueig i defensa i superant les adversitats va emportar-se el set i igualava el marcador 2-2 (25-18). Després de remuntar un 0-2 inicial no es volia deixar passar l'oportunitat de sumar la victòria. Un bon tie-break dels de Caldes va fer possible la remuntada i aconseguir la tan desitjada victòria per 15-10.

Pròxim partit diumenge dia 22 de Febrer a la pista del Vilanova a les 12:30h

SÈNIOR FEMENÍ: CVJoves Caldes 3 - 2 Panteres Grogues (25-20/23-25/23-25/25-18/15-6)
Una setmana més les noies de Caldes sumen la victòria i mantenen la condició d'invicte. El partit va començar fort en atac, una arma que va servir a casa equip per imposar.se clarament. Les Panteres amb una notable alçada en bloqueig va posar les coses difícils a les caldenques, però amb un bon servei i una bona defensa es va imposar en el primer parcial per 25-20. El partit mantenia una dinàmica similar: el Caldes es mantenia dins el set gràcies a la varietat en atac que la col·locadora local utilitzava. Però amb avantatge al final de set el Caldes no va saber tancar-lo i les Panteres van posar l'empat al marcador 1-1 (23-25). Les Panteres seguien imposant la seva alçada en bloqueig i no permetien a les caldenques agafar avantatge. Final del tercer set calcat a l'anterior: la indefinició del Caldes el va aprofitar les Panteres per posar-se en avantatge (23-25). Per primera vegada a la temporada el Caldes havia de remuntar un 1-2. Les noies van treure un altre cop la mentalitat que venien demostrant tota la temporada i amb paciència a les nombroses jugades llargues i moltes ganes dominaven el set i forçaven el tie-break (25-18). En el cinquè i definitiu set, les noies van sortir molt concentrades i amb un excel·lent parcial de 8-0 inicial van posar un clar i definitiu avantatge (15-6). Excel·lent partit de les noies caldenques que mantenen el coliderat a la classificació.

Pròxim partit dissabte dia 21 de Febrer a els 18:00h a la pista de la Pia Granollers