dilluns, 23 de febrer del 2015

RESULTATS cap de setmana 21 i 22 de Febrer

INFANTIL: CVJoves CALDES 3 - 1 CV ESPLUGUES ‘C’ (25-10/25-22/22-25/25-6)
L’equip s’enfrontava amb el cuer de la classificació. Jugadores petites però molt lluitadores. El primer set va ser molt còmode per les jugadores locals que des del servei van fer molt de mal a l’equip rival. En el segon set es va començar a introduir el canvi tàctic que està treballant el Caldes a cada entrenament. Les jugadores encara no el tenen assimilat, i hi van haver moltes confusions i errors de posicionament, però mica en mica i amb concentració van anar puntuant i van aconseguir endur-se el set per un ajustat 25-22. El tercer amb molts canvis, l’equip no va donar el què es demanava. A mitjans set, després de diverses substitucions van aconseguir empatar 22-22, però dos errors de recepció i la falta de comunicació va permetre a les petites d’Esplugues guanyar el set 22-25. En el quart les caldenques van sortir a totes i les jugadores d’Esplugues no van tenir res a fer en cap moment 25-6. L’equip aconsegueix una victòria importantíssima per mantenir la tercera posició a la classificació.

Pròxim partit dissabte a les 10:00 al pavelló El Parquet. Últim partit de la primera fase.

CADET: CVJoves Caldes 1 - 3 Handbols Bordils (12-25/21-25/25-12/23-25)
Partit de menys a més! El Caldes va començar atemorit i amb poca autosestima. I és que l'escalfament de les noies de Bordils demostrava que seria difícil aturar el seu atac, no obstant això, el cadet de Caldes havia de pressionar amb el servei i l'atac (dur o intel·ligent). Quan l'equip va veure que també podia fer molt mal a les noies de Bordils, ja havia passat un set i mig i, per tant, va tocar jugar a remolc. Però, gràcies a que el Caldes va guanyar el tercer set amb contundència, degut sobretot als serveis en curt que van fer molt mal a l'equip rival, les noies van posar una marxa més i el darrer set va ser una pena perquè després d'anar per davant durant tot el temps, la combinació d'atacs durs i fintes de la central de l'equip rival, va desesperar a l'equip local. No obstant això, el Caldes va seguir lluitant per forçar el tiebreak, però un dur atac a la diagonal que no es va saber defensar va decantar el partit. Les noies de Bordils molt més altes i físiques han experimentat una evolució molt important, però la lluita i entrega de les noies caldenques va igualar un partit que amb una mica de sort en els darrers punts, les hagués dut al tiebreak. Ànims i a seguir treballant.

Proper partit diumenge 1 de Març a les 11h a Vilanova i la Geltrú contra el Dolors Mallafré. Sortida a les 8.15h del pavelló de Caldes i desplaçament amb bus.

JUVENIL: CVJoves Caldes 3 - 0 Handbol Bordils (25-18, 27-25 i 25-21)
Treballada victòria davant d'un dur Bordils. Les noies van sortir fortes i motivades, ja que els dos partits previs, jugats a la primera lligueta feien pensar que seria un partit llarg i dur. Al primer set les jugadores del Caldes van sortir concentrades i molt motivades. Això va permetre agafar un bon avantatge de gaire bé deu punts que es va mantenir fins a mig set, on una sèrie d'errors en atac van donar vida al Bordils. Tot i això, i finalment l'equip de Caldes, es va centrar i va aconseguir l'1-0. El segon set va estar marcat per molts errors no forçats per part del Caldes i això va donar vida a les visitants que va aprofitar els errors locals i la falta d'intensitat, i en un ajustat final de set quasi posen l'empat a 1-1. Durant el tercer set, l'equip juvenil del Caldes va tornar a fer un bon servei, que va anul·lar des del primer moment el joc del rival. Això, sumat als "regals" del visitant va permetre que el Caldes s'acabés imposant al partit per 3-0.

Proper partit el dia 1 d març contra el AEE Dolors Mallafre ales 13:00
SÈNIOR MASCULÍ: Volei Vilanova 0 - 3 Club Volei Joves Caldes (16-25/24-26/20-25)
Els nois s'enfrontaven a l'últim classificat del grup: el Vilanova. Els de Caldes van sortir molt posats en el partit i amb un bon bloqueig i un efectiu atac ràpidament van agafar distancia, guanyant còmodament el set per 16-25. En el segon, un mal inici amb molts problemes en recepció i arribant a posar-se cinc punts per sota, l'equip va haver de remuntar i lluitar fins a un final de set igualat on es van aprofitar els errors d'un nerviós Vilanova per sumar el set i encarar el partit per 24-26. Ja amb el marcador a favor els nois van administrar l'avantatge i només una petita reacció del Vilanova va igualar el marcador a mitjans de set (20-25). Important victòria que posa l'equip novament a la lluita per la permanència.

Pròxima setmana jornada de descans. I la següent jornada diumenge dia 8 de març a les 11:30 a Caldes contra Monjos.

SÈNIOR FEMENÍ: Escola Pia Granollers 3 - 2 Club Volei Joves Caldes (24-26/26-28/25-19/25-19/15-9)
Algun dia havia d'arribar la derrota i va ser aquest cap de setmana. Primera del sènior femení en tota la temporada. Els dos primers sets les jugadores de Caldes van haver de remuntar els petits desavantatges que tenien en el marcador, però un bon final en cada un dels sets van donar l'avantatge al marcador per 0-2 i feia preveure una nova victòria. Però no va ser així... a l'inici del tercer set una mala caiguda de la central Ariadna feia que hagués d'abandonar el partit. A més a més, l'equip de Granollers seguia lluitant, una vegada i una altra, cada pilota com si fos l'última. Les noies de Caldes no trobaven el ritme de joc i els costava molt trobar-se còmodes en el partit. L'equip local s'animava i sumava el tercer set per 25-19. Les noies de Caldes ho intentaven un i altre cop però sense sort, davant una molt bona defensa local. El marcador s'igualava 2-2 i portava el partit al tiebreak. Els nombrosos errors en servei i la poca efectivitat en atac donava el cinquè i definitiu a l'equip del Pia per 15-9. Un mal partit el tenen tots els equips, ara toca seguir treballant i recuperar el bon joc que han demostrat al llarg de la temporada les noies de Caldes.

El sènior femení segueix en una excel·lent tercera posició a la classificació, i rebran dissabte dia 28 de febrer a les 19:15h al segon classificat el CV Viladecans.