dimarts, 18 de novembre del 2014

INFANTIL: AEE JAUME CALLÍS 3 - 2 CVJOVES CALDES (26-24/22-25/25-21/25-27/15-10)
Derrota al tie-break en un partit que no ens vam merèixer guanyar en cap moment. Molts errors en recepció, falta de concentració, desordre a la pista... Impossible guanyar! El primer set es va començar amb un 7-0, però les caldenques, acostumades a haver de remuntar, van aconseguir arribar en un ajustat final de set, que va aconseguir guanyar el Jaume Callís per un ajustat 26-24. El segon set va continuar amb la igualtat del final de l'anterior, però aquest cop, les caldenques van agafar un petit avantatge de 2 punts que els va permetre guanyar el set 22-25 (1-1). Al tercer, semblava que el Caldes despertava aconseguint un marcador de 15-21. Però les noies es va relaxar i ho van pagar! (25-21). En el quart set va tornar la igualtat en el marcador, i en un final ajustat, les noies caldenques van mantenir la tranquil·litat i van aconseguir forçar el tie-break 25-27. L’equip està acostumat al cinquè set, però aquest cop no va poder ser i van perdre 15-10. Aquesta derrota ha de servir per seguir treballant i no anar relaxades a cap partit!!

Pròxim partit dissabte 22 a les 12:30h a Caldes davant l’Eduvòlei Ametlla.

CADET: CV Esplugues B 3 - 0 CVJoves Caldes  (25-9/25-15/25-11)
Desconnexió de l'equip cadet a terres barcelonines! L'equip va oferir la pitjor cara possible davant, segurament, d'un dels millors equips de la categoria. El desànim i la falta de confiança van provocar que el jove equip caldenc jugués molt per sota de les seves possibilitats i es veiés superat, una i altra vegada, per un molt bon equip. Diumenge era un dia per no mirar el marcador i jugar cada jugada amb intel·ligència i ganes, però vam convertir el partit en un autèntic martiri, per altra banda innecessari. Hem d'aprendre amb cada punt i cada jugada, i no baixar els braços quan les coses no van de cara. Una vegada més, hem de canviar el XIP! Donar les gràcies a la jugadora de l'infantil, Magalí esteve que els punts que va jugar, va complir perfectament tot i entrar en la dinàmica d'un equip apàtic.

Proper partit davant el líder de la categoria, el CV Arenys, diumenge 23 de novembre a les 10h al pavelló Municipal de Caldes de Malavella.

JUVENIL: CV Esplugues B 3 - 2 CVJoves Caldes
Fi de la imbatibilitat. Les nostres juvenils van fer un partit espès davant d'un bon Esplugues que sempre va ser superior en atacs per zona tres. Com sempre, un 1r set dolent, que continua demostrant que aquestes noies no són de bon matinar... El 2n set, l'equip es va posar les piles i amb un bon atac sobretot per zona quatre, l'equip aconsegueix l'empat. El 3r set s'ha guanyat de miracle, ja que l'equip local va disposar d'un còmode avantatge durant tot el set i fins i tot, d'una pilota de set. Però les Caldenques es van mostrar molt posades en el joc i sense cometre errors no forçats es van imposar amb un ajustat 25-27. El 4t set va ser fluix i ni l'ajuda d'algunes de les cadets va servir per fer canviar la mala dinàmica del set i l'equip s'ho va jugar tot al 5è. Ja se sap que un 5è set és moltes vegades com un sorteig, doncs aquest cop el premi va ser per l'equip local. Queda seguir treballant perque tot just s'ha jugat el 1r partit de la segona volta.

Proper partit diumenge 23 de novembre a casa a les 12:00h, contra CV Arenys

SÈNIOR MASCULÍ: CVJoves Caldes 0 – 3 Itaca Manresa (18-25/24-26/20-25)
Partit davant un rival directe per la classificació al grup d’ascens. Inici de partit complicat pels nois de Caldes. La recepció no arribava amb comoditat i això feia que els atacants haguessin de jugar un i altre cop contra un bloqueig doble i triple en ocasions molt ben format, que feia molt difícil puntuar. L’equip no es trobava còmode a sobre la pista i això feia fer múltiples errors. El Manresa seguia amb el seu joc i puntuava amb comoditat i es va emportar el primer set per 18-25. Si el Caldes ja comptava en suficients baixes pel partit, s'hi va haver d’afegir la lesió d’en Lluís al primer set que va complicar encara més el partit. El segon va començar exactament igual, un Caldes erràtic permetia al Manresa agafar distancia al marcador. A mig set els locals van reaccionar i van començar a recuperar punts i bons moments de joc. El Manresa va aconseguir plantar-se 20-23 al marcador, el de Caldes no van donar-se per vençuts i van reaccionar i avançar-se i tenir pilota de set a favor. No es va aprofitar i els visitants van adjudicar-se el set i el 0-2. 24-26. Es va mantenir la dinàmica en tot el tercer set, cap equip aconseguia distanciar-se en el marcador per més de dos punts. Es va arribar amb 20-20 al final de set, una sèrie de recepcions i errors en atac dels locals, van donar el set i el partit a l’Itaca Manresa. El caldes es situa en 6 posició i es complica la salvació directe a la primera fase.

Pròxim partit diumenge dia 23 a les 12:30 a la pista dels Monjos, últim classificat de la lliga.

SÈNIOR FEMENÍ: Avap Girona 0 - 3 CVJoves Caldes (21-25/17-25/13-25)
El derbi gironí es presentava en dinàmiques bastant oposades, un Caldes imbatut a la lliga i un Avap irregular en el que portem de temporada. Les noies de Caldes es van presentar a jugar disposades a seguir invictes. Un inici de set irregular del Caldes, amb nombrosos errors en servei i en atac feia que l’Avap es mantingués viu en el marcador.  Las de Caldes van seguir en al seva línia de joc i van guanyar el set per 21-25. El segon set, l’entrada de la lliure Julia Riera va donar més estabilitat a la recepció i permetia crear atacs en més facilitat. Amb un bon servei i control dels nombrosos “freeballs” feia que l’avantatge cada vegada  augmentes més. Set còmode per 17-25. L’últim set ja no hi va haver color, un Caldes molt posat al partit i un Avap desmoralitzat feia que al marcador hi hagués una gran diferencia. 13-25. Vuitena victòria consecutiva de les noies que referma el lideratge després de la derrota del Mundet en aquesta jornada.

Precisament el dissabte dia 22 de Novembre a les 16:00 al Pavelló del Carmel davant el Llars Mundet B , partit entre els dos primers classificats a la lliga. Sortida en bus a les 13:45 de Caldes