dimarts, 25 de novembre del 2014

RESULTATS CAP de SETMANA 22 i 23 de novembre

INFANTIL: CVJoves Caldes 3 - 1 CEEduvòlei Ametlla (26-24/25-12/17-2/25-23)
Victòria important davant l’Eduvòlei Ametlla per mantenir la segona posició a la classificació. Les noies caldenques van començar amb un bon servei que dificultava el joc a les visitants. Al final del primer set, les vallesanes van aconseguir empatar el marcador a 22-22, fins i tot, van tenir 2 pilotes de set 22-24. Les locals, acostumades a haver de remuntar, no van baixar els braços en cap moment i va acabar guanyant el set 26-24. Desprès de l’ajustat primer set, les noies van sortir concentrades i amb el seu millor joc. De del principi van agafar avantatge en el marcador i el van mantenir fins aconseguir el set per un clar 25-12. El relaxament d’anar guanyat 2-0 i la desconnexió en alguns moments, va permetre a les visitants guanyar el tercer set 17-25. El quart set, va començar amb la mala dinàmica del tercer i les vallesanes començaven amb un parcial de 0-6. Mica en mica, les caldenques van anar remuntant fins arribar a un altre final de set ajustat, que s’acabava enduent les locals 25-23. Noies s’ha d’aconseguir eliminar els alts i baixos i mantenir el nivell de joc durant tot el partit.

El proper partit, diumenge a les 11h a Esplugues, un dels equips de la part baixa de la classificació. (Desplaçament en autocar, sortida a les 8:45h).

CADET: CVJoves Caldes 0 - 3 CV Arenys (19-25/13-25/21-25)
L'equip cadet no pot donar la sorpresa contra el líder invicte! Tot i la millora en el joc de les noies de Caldes va tornar a faltar alegria en el joc. Aquella alegria i emoció que t'impulsa a jugar i lluitar cada pilota i cada punt com si fos el darrer. Únicament en el darrer set, les noies van jugar entregant-se al màxim i fruit d'això van arribar al final de set amb opcions, però un parell de frees desaprofitades i regalades, van donar la iniciativa a l'Arenys que a través de la seva excel·lent receptora va culminar de manera contundent el set i el partit. Podem millorar tècnicament i tàcticament però una setmana més, espero que les noies gaudeixin jugant i lluitant cada pilota, objectiu que de moment no hem aconseguit.

Proper partit, dissabte 29 de Novembre a les 10.30h al pavelló Blanc i Verd de Bordils.

JUVENIL: CVJoves Caldes 3 - 0 CV Arenys (25-17/25-19/33-31)
Una important victòria contra un difícil rival! La història del partit va començar en el tercer set ja que els dos primers van ser un monòleg del nostre equip que no va deixar jugar a un equip maresmenc força despistat. A partir del tercer set, tot va canviar ja que a través de l'excel·lent defensa i al servei, les noies de l'Arenys van aconseguir rentes properes als 7-8 punts (9-17). No obstant això, l'equip local va mantenir la calma i amb intel·ligència va anar retallant punt a punt fins arribar a un final de set d'infart on l'equip de l'Arenys va desaprofitar diverses pilotes de set i el Caldes no va desaprofitar l'oportunitat de tancar el partit i a la segona opció de set, a través d'una excel·lent defensa de la nostra lliure i un contraatac executat de manera eficient, es va emportar per 3 a 0 un partit força llarg. Excel·lent lluita per part dels dos equips en un darrer set espectacular!

SÈNIOR MASCULÍ: Volei Monjos 3 2 CVJovesCaldes (23-25/20-25/25-19/25-23/15-11)
Partit contra l’últim classificat. El Caldes es presentava amb baixes importants en atac. Un cop mes l'equip va mostrar les dues cares. La primera, saber estar i jugar tranquil·lament davant un rival que feia força errors i això permetia guanyar els dos primers sets i encarar el partit. Però la segona, com ja ve sent habitual, l'equip va afluixar el tercer set i va revifar el rival que estava en una situació més que delicada. En el quart si el Caldes hagués estat més encertat s'hauria emportat l'ajustat final de set. No va ser així i per segona vegada animava encara més a l'equip local que veia moltes opcions a sumar el primer triomf de la temporada. En el cinquè set, errors infantils dels nois de caldes posava en comoditat el set i el partit als Monjos. Es complica l’accés als quatre primers llocs.

Pròxim rival Dissabte dia 29 de Novembre a les 19:00 a Caldes contra un Olot en segona posició i en ratxa positiva.

SÈNIOR FEMENÍ: Llars Mundet B 0-3 CVJoves Caldes (19-25/20-25/27-29)
Una jornada més i ja en van nou, l'equip femení manté la imbatibilitat i guanya a la pista del segon classificat amb autoritat. Gran partit de les noies que una setmana més demostren el seu bon moment de forma i de joc. El primer tram del partit va ser igualtat en el marcador. Les caldenques volien imposar el seu ritme i mitjançant un bon servei van disposar de nombrosos contraatacs per sumar diferencia en el marcador i guanyar el set per 19-25. En el segon ràpidament el Caldes va aconseguir posar-se amb un ampli avantatge en el marcador 10-18 i això va permetre fer més rotacions dins l'equip sense baixar el nivell de joc. Al final 20-25 i set per les Caldenques. El tercer set l'història va canviar, un Caldes a remolc d'un Mundet que amb molta lluita i encert posava a les noies per sota al marcador. Amb el 22-18 en contra, les noies van reaccionar i van aconseguir empatar a 22. Un cop més el Mundet va posar-se en avantatge 24-22, però les ganes i l’actitud que demostra l'equip en els moments difícils, no es van rendir i van lluitar el màxim fins aconseguir el 27-29 i completar un excel·lent partit.

Pròxim rival, dissabte dia 29 de Novembre a les 17:00h a Caldes contra el Sandor, tercer classificat.