dilluns, 6 d’octubre del 2014

RESULTATS CAP de SETMANA 4 i 5 d'OCTUBRE

CADET: CV Arenys 3 - CVJoves Caldes 0 (25-22/25-18/27-25)

Davant un equip molt conjuntat, les noies del cadet van demostrar que poden fer moltes coses i molt bé. Respecte al primer partit es va millorar tot, recepció, defensa, atac, col·locació i actitut. La principal diferència entre els dos equips va ser la contundencia en atac de les seves puntes i l'oposada, però sobretot, la serenor de les seves jugadores en els moments finals. L'equip es mereixia un millor premi i de fet el va aconseguir, però una decisió errònia de l'àrbitre va impedir que forcéssim el quart set. Felicitar-vos noies perquè aquest SÍ ÉS EL CAMÍ per seguir progressant i millorant!

Proper partit davant el Handbol Bordils el proper diumenge 12 d'octubre a les 13:00h al pavelló de Caldes. Caldrà estar molt fines en recepció degut al potent servei de les jugadores gironines.

JUVENIL: CV Arenys 2 - CVJoves Caldes 3 (13-25/13-25/25-20/25-14/12-15)

Partit "fàcil" del juvenil tot i l'ajustat marcador final 2-3. Els dos primers sets van estar marcats per forts serveis que condicionaven l'atac local i que va donar la victòria a les noies de Caldes. El tercer set va estar marcat per canvis en l'equip, donant entrada a algunes cadets. L'equip local va canviar l'atac, va passar d'atacar a la línia a atacar fortes diagonals que surtien tocades del bloqueig i descolocaven la defensa del Caldes. El quart set va continuar marcat per uns forts atacs en diagonal i un parcial just a l'inici del set de 9-0 per les locals que ens va fer anar a remolc. L'entrenador va donar entrada a jugadores de la banqueta per donar aire a l'equip, ja que tot es decidiria en el 5è. El cinquè set tot i acabar 12-15 en favor de les caldenques, va ser una còpia dels dos primers sets. Les juvenils del Caldes aviat van agafar 4 punts d'avantatge al marcador que ja van ser insalvables per l'equip local. En acabar el partit l'entrenador en va treure una conclusió: si l'equip hagués jugat concentrat en tot moment hauríem marxat amb 3 punts, però és important sumar i millor 2 punts que 1.

Proper partit contra el Handbol Bordils el proper diumenge 12 d'octubre a les 11:00h al pavelló de Caldes.

SÈNIOR FEMENÍ: CVJCaldes 3 - Llars Mundet B 1 (25-19/23-25/25-23/25-18)

Segona jornada de lliga i segona victoria en un partit molt igualat davant un molt bon equip. El partit va començar amb una igualtat màxima fins el punt 17-17, una bona ratxa de defensa i contratac de les locals va donar un ampli avantage i va permetre adjudicar-se el set 25-18. El segon, va començar amb la mateixa igualtat per la bona defensa de Llars Mundet que les mantenia amb opcions al set. Quatre errors seguits al servei de les noies de Caldes va donar el set a les visitants. En el tercer set va estar la clau del partit: l'equip que fes menys errors s'emportaria al set i aconseguiria posar-se en avantatge i encarar l'igualat partit. Les noies de Caldes van saber aguantar els moments de pressió del final de set i amb un parell de bones accions i una bona actitud en defensa van aconseguir posarse per davant al marcador. El cop moral de guanyar el tercer va fer que el quart set les locals mantinguessin el nivell de joc i s'adjudiquessin el set i el partit tot i que les visitants seguien amb el seu bon nivell defensiu i mai varen donar el partit per perdut. Destacar l'actuació de totes les jugadores i la importància d'haver sumat la segona victòria davant un rival directe per poder accedir a la fase d'ascens.

Proper partit, dissabte 11 d'octubre a les 20:00h a Sandor (Bcn) on s'enfrontaran els dos únics equips invictes del grup.

SÈNIOR MASCULÍ: CVJovesCaldes 3 - Volei Monjos 1 (25-17/25-22/16-25/25-16)

El Caldes suma els primers tres punts davant un rival directe per la permanència.El primer i segon set la dinàmica va ser similar: un Caldes correcte en recepció i aprofitant molts dels contratacs per aconseguir sumar en els sets. El tercer set l'excés de relaxació i els molts errors en tots els aspectes del joc van donar el set amb molta facilitat a l'equip visitant. Durant el quart set els nois de Caldes van tornar a recuperar la regularitat i es van adjudicar el set amb comoditat. Del partit, cal destacar el debut de l'Aleix a la posició de lliure en subtitució del lesionat Juanjo.

Proper partit, a la pista de l'Olot dissabte 11 d'octubre a les 18:00h