dilluns, 29 de setembre del 2014

RESULTATS CAP DE SETMANA 28-29 de SETEMBRE

CADET:  CVJoves Caldes  0 – CV Esplugues B  3

Derrota clara de l'equip cadet davant l'equip cadet del CV Esplugues B. L'inici de partit va estar marcat pels nervis, comprensibles per les noies que venen de l'infantil però difícil d'entendre per noies amb major experiència a la categoria. Aquests nervis d'inici de partit es van anar traslladant en errors al llarg del partit. Només en moments puntuals, l'equip va realizar bones jugades però eren de manera molt discontinua. Si a aquests factors li afegim el bon servei de l'equip rival i els contundents atacs de les puntes davant el nostre inofensiu bloqueig, l'explicació del resultat és clara. Cal passar página ràpidament i ser conscient que l'equip creixerà a base de lluita i entrega, i on no arriba el talent, ha d'arribar el sacrifici. No podem baixar els braços mai perquè sinó no millorarem.

Toca seguir treballant i pensar en el pròxim partit a Arenys a les 10h contra un equip que en temporades passades ja ens ha demostrat que tenen un molt bon conjunt.

JUVENIL:  CVJoves Caldes 3 – CV Esplugues B 1  (25-12/22-25/25-14/25-19)

Bon partit de les juvenils del club que en línies generals van oferir un molt bon nivell davant un bon equip com és l’Esplugues. A excepció del segon set, quan una ratxa de serveis i errors locals van donar facilitats a les visitants, la resta del partit va estar controlat en tot moment per la regularitat en el joc de les locals.

Pròxim partit a la pista de l’Arenys dissabte, 4 d'octubre a les 12:00h

SÈNIOR FEMENÍ:  CVJoves Caldes 3  – Avap Girona 0   (25-21/25-18/25-15)

L'equip sènior ha encetat la lliga amb victòria. Aquest dissabte, les jugadores caldenques van
fer un bon partit en el derbi gironí davant l’Avap. Un inici de partit on els nombrosos errors propis van donar un ampli avantatge a l’equip contrari, però quan l’equip va solucionar els problemes en recepció i l’efectivitat en atac, van aconseguir igualar de nou el marcador i adjudicar-se un final de set igualat.
El segon i tercer set la diferencia la va marcar la gran quantitat de punts aconseguits des de el servei i els nombrosos errors del rival. Cal destacar la bona actuació de totes les jugadores que varen participar en el partit.

Pròxim partit, dissabte 4 d'octubre a les 17:00h a casa contra Mundet, un equip que també va aconseguir la victòria a la primera jornada de competició.

SÈNIOR MASCULÍ:  Ítaca Manresa  3 - CVJCaldes  0  (25-13/25-16/25-16)

Derrota clara davant un conjunt molt ben organitzat, que amb una alta efectivitat en bloqueig i un gran joc d’equip es va imposar còmodament. L’equip caldenc ha renovat la meitat de la plantilla i afegint que la gran majoria de la plantilla no te experiència a la categoria va fer que el primer partit de la temporada es compliqués encara més.
Partit per oblidar...  però si que serveix per aprendre lo dur que es la categoria de Primera Catalana i lo car que es paguen els errors en el joc.

A seguir treballant i pensar en el pròxim partit a casa el dissabte 4 d'octubre a els 19:00h davant el Monjos un recent ascendit a la categoria.