dilluns, 5 de novembre del 2012

RESULTATS CAP DE SETMANA 3-4 DE NOVEMBRE

El dissabte a la tarda al pavelló de Caldes es va viure una nova jornada de victòries per part del cadet, juvenil i sènior. Llàstima que l'infantil, en el seu desplaçament a Sant Cugat, no pogués aconseguir un bon resultat.

Infantil: CVSant Cugat A 3 - CVJoves Caldes 0 (25-12/25-16/25-14)
Partit difícil el qual s’enfrontaven les noies aquest cap de setmana. Era el seu primer desplaçament amb autobús i estaven molt emocionades. Enfrontaven aquest partit nervioses però amb ganes.
En el primer set ens ha faltat molta recepció, i a conseqüència, no hem pogut construir jugades d’atac. El següent set, ha sigut més disputat, tot i que un servei molt efectiu de les rivals, ens a comportat perdre el set. A l’últim set, les noies no s’han cregut en cap moment que podien guanyar el partit, i a les rivals no els a costat fer-nos punt.
Noies hem de seguir treballant!! Encara ens ha faltat molt els recolzaments.
Crònica realitzada per les entrenadores de l’equip infantil.
Jugadores: Ingrid, Nuria, Ada, Alba, Helena, Elena, Nalini, Laura, Lorena, Mireia, Georgina i Carme.

Cadet: CVJoves Caldes 3 - AEEJaume Callís 0 (25-16/25-15/25-19)
Partit cómode per l'equip cadet que segueix tenint alguns problemes en defensa i que cal millorar-los per tal de poder plantar cara als rivals forts de la categoria. No obstant, cal valorar les coses positives que va mostrar l'equip. Aquest cap de setmana toca jugar contra un combatiu Handbol Bordils.

Juvenil: CVJoves Caldes 3 - AEEJaume Callís 1 (25-14/22-25/25-13/25-20)

Sènior: CVJoves Caldes 3 - CV Alella 1 (26-24/26-24/11-25/25-23)
Alineació de sortida: Elena, Tere, Ariadna, Roser, Esther i Marina. 
Partit dur contra un rival amb molt bona projecció, ja que en les seves files hi ha jugadores que en temporades anteriors han format part d'equips de primera divisió. Les noies de Caldes han sortit molt fortes i conscients, amb un joc seriós fins a les acaballes del set, quan han afluixat el ritme i han deixat que el rival creixés gràcies als seus errors. Finalment però, el set cau a favor de les noies de Caldes.
El segon set és calcat al primer, es repeteix alineació i es viu el mateix final. En els últims punts es torna a alimentar el rival a base d'errors i falta de concreció, però tot i això, el Caldes s'acaba imposant per un ajustat 26-24.
Canvi d'alineació en el tercer set, que acaba amb una contundent derrota pel Caldes. Un set ple d'errors, amb poc encert en defensa i amb falta de precisió en les col·locacions i els atacs. 
I l'equip caldenc ha necessitat un quart set per imposar-se a les noies del CV Alella, que han lluitat fins al final. Però l'equip de Caldes han marcat un bon ritme, sense afluixar, entrant els serveis i millorant els errors del tercer set. Aquest joc pronosticava una clara victòria de l'equip però de nou, errors en els punts decisius han portat a un final d'infart, que finalment, ha caigut de la banda de les noies de Caldes. 

1 comentari:

marc ha dit...

prometen aquestas nenas del infantil ....guanyar a tot un sant cugat bravo nenas del caldes que vegin qui som.............