dilluns, 7 de maig del 2012

RESULTATS CAP DE SETMANA 5-6 DE MAIG

Victòria del cadet i derrotes del juvenil i el sènior.

Cadet: CV Figueres 0 - CVJoves Caldes (20-25/16-25/19-25)
Darrer partit de la temporada que va acabar amb la victòria número 20 de l'equip cadet. A partir d'ara, tocarà fer un anàlisis exhaustiu del que ha estat aquesta temporada i sobretot, evaluar el futur d'aquest equip cadet que es quedarà amb un número petit d'efectius. El partit d'ahir, tot i que no es va jugar a un gran nivell, es va aconseguir solventar amb certa facilitat sobretot gràcies a la nostra superioritat tècnica. Voldria agrair a les jugadores tot l'esforç que han fet durant aquesta temporada i animar-les a seguir gaudint d'aquest meravellós esport.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Juvenil: CVFigueres 3 - CVJoves Caldes 2 (25-16/19-25/21-25/25-16/16-14)
Era l’últim partit oficial de la temporada per les noies del juvenil, i per algunes d’elles el seu últim partit com a juvenil. Això feia que enfrontessin aquest partit amb moltes ganes de fer-ho bé !
El partit començava bé, però uns errors en els moments clau del set van comportar que les noies del Figueres ens guanyessin el set. En el següent vam entrar amb més ganes a pista, es lluitaven totes les pilotes i això es va veure en el resultat. El tercer set va ser una continuació del segon. Les noies continuaven creant joc i acabant les jugades amb atac i posant-li les coses difícils a les nostres rivals perquè elles no poguessin crear jugades fàcilment. Tot el treball fet en els primers sets del partit es va veure enfonsat per un desastrós set de les noies de Caldes que cap al final varen saber arreglar una mica, però ja era massa tard, així que l’últim partit de la temporada es resoldria en un tie-break.
En el tie-break s’ha de començar posat en el partit, ja que per pocs errors que facis ja no tens temps a reaccionar. Les noies, varen saber oblidar el quarts set i donar-ho tot a la pista, però no va poder ser. El cinquè set el varen guanya les nostres rival amb un ajustat 16-14.
No s’ha pogut acabar la temporada guanyant, però em quedo amb bones sensacions ja que en aquest últim partit ho heu donat tot per poder-vos endur la victòria.
Jugadores: Mar S, Roser R, Gemma B, Sonia B, Susanna H, Elena M, Núria M, Nora L, Ester J.
Felicitar a tot l’equip per la bona temporada que ha realitzat tot i les baixes que hem tingut. Donar les gràcies a totes les cadets per l’ajuda que ens han donat durant tota la temporada.
Només dir-vos que m’heu fet disfrutar molt del volei i que ha sigut una experiència molt bona poder-vos entrenar. MOLTES GRÀCIES!!

Sènior: CVJoves Caldes 0 - CV Tiana B 3 (14-25/23-25/21-25)
Enèsima derrota de l’equip en aquesta segona fase de la lliga d’ascens. No obstant, vam millorar respecta a anteriors partits per l’aportació de la Roser, doncs ha donat més fluïdesa al joc d’atac, llàstima que les rematades no es converteixin en punts. L’absència de l’Elena ha sigut important sobretot per la seguretat que et proporciona en defensa i el tenir que improvisar a jugadores per zona 2 no ens ha funcionat.
A destacar l’aportació de la Mar Serna en els dos últims partits i especialment en aquest últim en el que va brillar en atac i també va fer un bon partit en defensa. Voldria dir-te Mar que no afluixis perquè la propera temporada seràs una de les jugadores claus en aquest equip.
Llàstima de les lesions que han trencat el bon joc inicial de l’equip. Espero que per la propera temporada hi hagin noves il·lusions, amb nous plantejaments i enmig d’algun que altre canvi s'obtinguin millors reptes. Bona sort !!!
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip sènior.

1 comentari:

Mar Serna ha dit...

Amunt Palahí que segur que no és l'últim equip que entrenes, ja sabem que tens futur com a entrenadora jaja! Ha sigut un plaer tenir-te com a entrenadora (parlo amb nom de totes segur) :)


I moltes gràcies al Juvenil per fer-me disfrutar tant del meu últim any com a juvenil, ha sigut un any carregat però molt intens i molt satisfactori! Gràcies a cada una de vosaltres juvenils i també a les cadets, un any meravellós :) Però això no s'acaba aquí i s'ha de mirar cap endenvant noies!!