dilluns, 5 de març del 2012

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 3-4 DE MARÇ

Cap de setmana amb triplet de victòries força còmodes.

Cadet: CVJoves Caldes 3 - CV Ametlla 0 (25-8/25-18/25-15)
Partit que va servir per poder valorar la versalitat de les jugadores en noves posicions al camp i amb nous sistemes tàctics. La valoració va ésser prou positiva. No obstant, seguim valorant poc el treball dels equips inferiors a nosaltres i concedint masses errors fruit de l'evident manca de tensió. L'equip segueix patint manca d'ambició i fluidesa en les accions d'atac. Sabem que necessitem ser més contundents en atac per poder crear més problemes als equips forts de la categoria. De totes maneres, bon partit i intentarem millorar aquests aspectes.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Juvenil: CVJoves Caldes 3 - CV Ametlla 0 (25-20/25-18/25-10)
Partit que el juvenil havia d’aprofitar per pujar els ànims de l’equip. Totes les jugadores del juvenil estaven a pista, quan les rivals, encara no hi eren. El temps anava passant i no arribaven. Finalment varen arribar quan passaven 10 minuts de l’inici del partit. L’àrbitre de seguida va pitar capitanes i escalfament oficial. Tot i els entrebancs, finalment, el partit va començar amb 30 minuts de retard. Al principi semblava que per l’espera, les jugadores s’havien desconcentrat i les noies de l’Ametlla ens varen poder agafar una mica d’avantatge. El primer set va transcórrer amb moltes errades en recepció i defensa. Mica en mica, aquests punts varen anar millorant i a final del set ens vàrem poder posar per davant i guanyar-lo. El segon, vam aconseguir anar sempre per davant en el marcador, però no vàrem saber acabar les jugades amb un bon atac, cosa que va comportar que no poguéssim agafar grans avantatges en el marcador. El tercer set, les rivals no varen posar gaire resistència i vàrem poder guanyar el set amb gran avantatge. Destacar que en aquest partit hem tornat a agafar una regularitat d’encert en el servei que en aquests últims partit ens havia faltat.
Donar les gràcies a les cadets, Ester, Núria i Nora per la seva disponibilitat i pel gran partit realitzat.
Jugadores: Roser R, Gemma B, Sonia B, Susanna H, Júlia H, Elena M, Nora L, Núria M i Ester J.
Crònica realizada per l'entrenadora de l'equip juvenil.

Sènior: CVJoves Caldes 3 - Igualada VC 0 (25-19/25-16/25-18)
Nova victòria davant del volei Igualada per un clar 3-0. Les jugadores de Caldes van sortir amb motivació i amb les idees molt clares des del principi sense donar opcions al rival que va oferir resistència defensiva durant els dos primers sets. En el tercer i amb un servei molt eficient de la Tere vam agafar avantatge amb un parcial de 19-6. Això va provocar un relaxament excessiu però vam acabar controlant el resultat final de 25-18. Aquesta victòria ens dona tranquilitat per afrontar propers partits.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip sènior.

5 comentaris:

the rouss! ha dit...

frase de motivació de l'ariadna (entrenadora del juvi-juvi!) abans de començar el 3r set: noies! ACABEM EL SET PER LA VIA RÀPIDAAA!! (???????????) ... ari... crec que això de la via ràpida encara no sabem amb que consisteix.. però ens va fer guanyar el set sisisi! xdd

Ariadna ha dit...

VIA RÀPIDA= Entrar els serveis, i fer punt en cada jugada. Si elles ens recuperaven el servei, nosaltres haviem de recuperar-lo a la primera. Que elles no ens fessin punts!! Però com dius, aquesta frase va servir i vam guanyar el set 25-10!!!

Sènior:
Noies no podem deixar que el rival ens recuperi de tal manera un avantatge de 14 punts!! En aquest partit no va passar res, però en altres ens pot costar la victòria!!
Ànims per aquests últims partits que queden i hem de mirar de ser-hi totes per poder lluitar per les dues primeres posicions!!

PD: Roser moltes gràcies pels teus comentaris!!! :)

Ariadna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Júlia Herce ha dit...

Ja era hora de guanyar algun partit, que sinò la Sònia es retirava, i la Susa, es dedicava al parxis!!!
encara que hem passat una mala ratxa, d'anims sobretot... crec que aquest partit ajudara per remuntar i començar a fer les coses una mica millor :)

the rouss! ha dit...

mmmm... interessant!! nova paraula de tècniques de motivació en el vòlei: VIA RÀPIDA (la definició la trobareu al comentari de l'ariadna més amunt) és molt pràctica perquè la dius molt ràpida però vol dir moltes coses a la vegada! jaja