dilluns, 26 de març del 2012

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 24-25 DE MARÇ

Victòries de cadet i juvenil a Arenys i derrota del sènior a Vilafranca.

Cadet: CV Arenys 1 - CVJoves Caldes 3 (14-25/25-13/24-26/24-26)
Gran victòria de l'equip cadet a la difícil pista de l'Arenys i que li permet afrontar el final de temporada amb molt d'optimisme per tal d'assolir els objectius de principi de temporada. El partit va començar de manera immillorable. Un gran Caldes no va deixar entrar en joc a les noies de l'Arenys que no sabien com atacar la bona defensa plantejada i tampoc contrarrestar els bons atacs per zona 2. Com si d'un altre partit es tractés, l'Arenys va sortir amb moltes ganes el segon set i van saber trobar els punts febles de la nostra defensa i que no vam saber corretgir a temps. D'aquesta manera, el segon set va caure a favor de l'equip local amb certa comoditat. Però, lo bo del partit estava encara per arribar. I és que el tercer i quart set van ésser una lluita constant entre dos bons equips que van lluitar totes les pilotes com si fós la última. Un gran espectacle que es va decantar cap al nostre favor gràcies a la serenor del nostre equip en els moments decissius. Aquest equip té experiència i ja ha demostrat en més d'una ocasió que quan els nervis afloren per la pista, saben buscar la calma i tranquilitat per escollir les millors opcions. Només puc dir una cosa, moltes felicitats i ja sabeu que heu guanyat un sopar. Però recordeu que abans de l'aturada de setmana santa ens visita a Caldes el Lloret. No podem relaxar-nos perquè podrien donar-nos un disgust!
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Juvenil: CV Arenys 2 - CVJoves Caldes 3 (25-18/25-18/18-25/24-26/11-15)
Victòria èpica de l'equip juvenil que va aixecar dos sets en contra i sobretot, quatre pilotes de partit en el quart set per acabar imposant-se en un cinquè set controlat des del principi. El jove equip juvenil es presentava a Arenys amb les baixes de les jugadores veteranes, cosa que va fer que s'hagués de recórrer a les cadets, Núria, Nora i Esther que van demostrar, que tot i ésser més joves, tenen una gran intel·ligència i experiència a la pista. L'equip va començar fred, sobretot en recepció, i això va provocar que no poguéssim construir jugades amb comoditat. L'equip rival ho va aprofitar per endur-se el primer set amb contundència. En el segon vam millorar el percentage de bones recepcions, però llavors ens vam equivocar amb les decisions en atac. Masses errors no forçats que van provocar la pèrdua del segon parcial. L'equip estava desconectat del partit. No obstant, l'Arenys va cometre l'errada de pensar que el partit estava acabat. I en aquest moment va sortir l'orgull de l'equip caldenc! El tercer set es va jugar amb intel·ligència i sobretot, poques errades, cosa que va decantar el tercer parcial al nostre favor. L'Arenys es va donar compte que havia de buscar novament el joc que li havia portat a guanyar els dos primers sets i ràpidament van aconseguir ventatges importants, sobretot degut als nostres errors en recepció provocats pels seus bons serveis. I amb tot, es va arribar al moments clau de l'encontre, 24-21 a favor de l'Arenys i varies oportunitats per endur-se el partit. En aquell moment l'equip va saber respondre i amb molta concentració, va saber capgirar l'encontre fins al 24-26. El cop moral que va significar la pèrdua del quart set va fer estralls sobre l'Arenys que no va saber refer-se i va cedir al partit a un Caldes que va jugar un tie-break de manera impecable.
Felicitats per la lluita i l'orgull que vau demostrar. Recordeu que hi ha partits que els has de guanyar i partits que només nosaltres podem perdre.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Sènior: CV Vilafranca 3 - CVJoves Caldes 0 (25-12/25-12/25-22)
Desplaçament a Vilafranca sota mínims amb només 6 jugadores i amb les baixes de la Sandra, Esther i la Roser, lesionada en el entrenament de divendres a la nit. El fet d’improvisar i ocupar llocs on la gent no hi està acostumada, crea una certa inseguretat a l’hora de defensar. Així doncs, la Marina va ocupar la zona 3 tot el partit, l'Elena va tornar a fer les funcions de col.locadora, rol que desenvolupa sense cap problema, i la Paula va jugar d’oposada. Per 4 hi havia la Tere i la Jùlia. Ens esperàvem un Vilafranca més agressiu en atac, però no li va fer falta pels continuos errors de recepció que vam tenir nosaltres i també per la poca fe i convenciment en què vam començar el partit, i en concret, els dos primers sets. El tercer vam millorar en la recepció i també la defensa en el camp, cosa que ens va permetre crear jugades i pressionar una mica més al rival. La superioritat tècnica del Vilafranca va marcar la diferència al final del tercer set. Espero que la Roser es millori i no sigui res la seva lesió al turmell.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip sènior.

1 comentari:

Elena ha dit...

Voldria agraïr a totes les sèniors que es van aventurar a fer un desplaçament molt xungo a Vilafranca. Per haver fer el possible per ser allà tot i haver estat un partit poc lluït i molt difícil psicològicament.
També voldria donar ànims a les dues col•locadores lesionades. Nenes recupereu-vos !!
Aquest cap de setmana últim partit abans de Setmana Santa contra el Rubí. Aquesta vegada juguem a casa i els posarem les coses molt difícils.
Ens veiem aquest vespre.