dilluns, 19 de març del 2012

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 17-18 DE MARÇ

Cap de setmana amb victòries treballades de cadet i juvenil, i derrota a casa del sènior.

Cadet: CVJoves Caldes 3 - CV Mataró 1 (25-17/25-14/22-25/25-14)
Setzena victòria de la temporada davant un Mataró que va jugar exactament igual que el partit de la primera volta. Molt d'atac i poca defensa! Aquest fet, va facilitar-nos la victòria, tot i que el joc no va ésser gaire bo, sobretot per les desconnexions que vam experimentar al llarg de l'encontre. L'equip es troba en una dinàmica confusa i amb molta falta d'al·licients, però espero una reacció immediata, ja que aquest cap de setmana davant l'Arenys, haurem de fer molt bé les coses i augmentar molt el nostre nivell de joc per tal d'aconseguir la victòria davant un bon equip de voleibol i en una pista molt complicada. La victòria és més que possible, però cal tornar a aconseguir el nivell de joc que ens va dur a aconseguir guanyar partits importants i complicats.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Juvenil: CVJoves Caldes 3 - CV Mataró 1 (22-25/25-7/25-20/25-18)
Gran partit el que es va poder veure aquest dissabte del juvenil. Les noies venien amb moltes ganes de jugar i fer-ho bé. El primer set, amb molts errors de servei, de defensa i el no trobar els forat on fer mal a les nostres rivals, ens van portar a perdre el primer set. El segon set, va ser molt bo per part de l’equip local, cosa que va comportar errors de les nostres rivals que en el primer set no havien existit. Els dos següents sets, van ser molt lluitats per part dels dos equips, però les noies locals van saber finalitzar bé les jugades d’atac i no produir els errors en recepció i defensa. Felicitar a tot l’equip pel partidàs que va realitzar i espero que segueixi aquest nivell en el següent partit. Donar les gràcies un cop més a la Nora i a la Núria per venir-nos a ajudar. Felicitar a la Júlia Perera que mica en mica es va adaptant a l’equip i va realitzar un bon partit. No voldria deixar-me la gran animació que van tenir les jugadores que el quart set estaven dins la pista, ja que les seves companyes, la Roser, la Mar i la Gemma que estaven a la banqueta, no van parar d’animar!!!
Noies aquesta és l’actitud que vull veure sempre. A la pista i a la banqueta!!!
Jugadores: Roser R, Mar S, Gemma B, Júlia H, Sonia B, Susanna H, Elena M, Júlia P, Núria M, Nora L.
Crònica realitzada per l'entrenadora de l'equip juvenil.

Sènior: CVJoves Caldes 0 - Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia 3 (22-25/16-25/19-25)
Mal partit el jugat diumenge matí vs Tecnic Eulàlia de BCN. Derrota clara per 0-3 (22-25, 16-25, 19-25). En cap moment vam entrar a lluitar per la victòria i no vam tenir continuïtat en les accions per igualar els parcials en que tenia avantatge l’equip visitant. Vam fallar massa en el servei i el bloqueig no va funcionar. Res a veure amb partits disputats anteriorment.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip sènior.

1 comentari:

cvjovescaldes ha dit...

Voldria felicitar el juvenil pel bon ambient que van tenir i saber transmetre durant el partit de dissabte.
Ja ho heu demostrat varies vegades, que alhora d'animar i divertir-se, sou les primeres. Us engresco perquè dissabte quan arribeu a Arenys, animeu el cadet perquè segur que el partit serà molt complicat i necessitaran del vostra suport. M'encarregaré que totes aquelles cadets que es quedin a veure el partit del juvenil, també us animin!
Visca el Vòlei Caldes!