dimarts, 13 de març del 2012

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 10-11 DE MARÇ

La visita a Tiana per part del tres equips va ésser totalment positiva, amb victòries còmodes de cadet i juvenil, i victòria de mèrit de l'equip sènior.

Cadet: CV Tiana 0 - CVJoves Caldes 3 (4-25/19-25/10-25)
Victòria fàcil davant el cuer de la categoria. Partit sense gaire història i on altre cop vam desconcentrar-nos amb molta facilitat. Els continus errors de servei comencen a ésser un problema força important. Com vaig dir la setmana passada, seguirem treballant per intentar rectificar els errors i millorar les prestacions, però cal posar una mica més per part de totes.
A partir d'ara, tindrem tres partits complicats i on caldrà estar a tope!
Ànims noies!
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Juvenil: CV Tiana 0 - CVJoves Caldes 3 (14-25/14-25/17-25)
Victòria fàcil davant un equip voluntariós però inferior al nostre equip. Aquesta segona victòria consecutiva hauria d'animar l'equip per tal d'aconseguir noves victòries davant d'equips amb més recursos com pot ésser el CV Mataró (equip que ens visita el proper dissabte). En refèrencia al partit, únicament voldria destacar que l'equip va tenir pocs alts i baixos, tot i que la mobilitat a la pista segueix siguent una assignatura pendent. Felicitats i a intentar mantenir la dinàmica guanyadora.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Sènior: CV Tiana B 2 - CVJoves Caldes 3 (23-25/23-25/26-24/26-24/14-16)
Paulatinament i a mesura que avança la temporada el joc del CV Joves Caldes va millorant en alguns aspectes malgrat tenir encara masses errors que impedeixen una fluïdesa en el desenvolupament del seu joc. Ahir per exemple, front un bon equip com el CV Tiana, vam desaprofitar dues ocasions de partit que ens permetien endur-nos els tres punts de la visita a aquella localitat barcelonina. El partit fou distret, emocionant, en molt d’intercanvi entre les jugades i també en molt errors tant en l’equip local com nosaltres. Comencem el primer set donant avantatges de fins a 6 punts al contrari (11-5) que paulatinament i amb una certa millora en recepció anàvem retallant fins el 23-22. Llavors gràcies al servei de l’Ester i amb bon bloqueig aconseguim un 23-25 definitiu. El segon set fou una calca del primer, i fins que no aconseguim aposentar-nos dins la pista amb millora defensiva anàvem patint. Vam aconseguir contrarestar els bons atacs locals sobre tot per zona 2 i 4 en bon posicionament defensiu. El set va esser igualat però al final va caure al nostre favor també amb un ajustat 23-25. Semblava que el tercer set seria el definitiu, però comencem malament amb un parcial en contra de 9-1 gràcies a un fort servei que no sabíem contrarestar-lo. D’això s’en va aprofitar el Tiana que mantenia la distància en el marcador de 8 punts (16-8). Llavors i gràcies al bon servei de l’Elena retallem 7 punts consecutius, ens dona confiança per acabar el set però deixem reaccionar al Tiana després d’un empat a 23 i acabem cedint per un 26-24. El quart set va ésser el més lluitat de tots, en constants alternatives en el marcador i tenint pilota de partit amb un 24-22 que finalment no sabem aprofitar. I anem al tie-break. Molt lluitat, acabant amb la Tere de central per indisposició de l’Ari i amb un parcial de 13-10 en contra. Al final i amb molta lluita, acabem imposant-nos per un definitiu 14-16 amb un gran bloqueig de la Sandra.
Resum: partit molt entretingut, moltes errades en els dos equips i victòria al final per els nostres interessos. Destacar la lluita de tot l’equip i millora en el joc respecta a partits anteriors.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip sènior.

4 comentaris:

Elena ha dit...

Hem demostrat que jugant com un equip podem fer moltes coses!
Vull felicitar a tothom per l'esforç de diumenge, però especialment a la Tere pel bon rotllo que va aportar a l'últim set i a la Marina per ser tan atrevida en atac.
Ens veiem avui,

Marina ha dit...

Moltes gràcies Elena, cal destacar també el teu servei i els teus remats per 2! gran :)

T-RE CEBRIA ha dit...

Enhorabona a totes per aquest gran partit!!

Com diu la Marina va ser mooooolt èpic!! jajajajajaaa!

P.D - No fa falta gaire res més per aixecar un partit que un bon somriure a la cara i ganes de guanyar... La resta ja va vinguent tot sol!!!

Raul ha dit...

Nenes,
desde la grada vaig gaudir un munt, sobretot perquè vau lluitar fins al final i no us vau deixar anar quan les coses pintàven malament.
Hagués sigut molt fàcil deixar de competir però vau demostrar tenir ganes i esperit lluitador.

Felicitats a totes i al vostre entrenador.