dijous, 26 de gener del 2012

ELS DIBUIXOS ANIMATS ‘SPIKE TEAM’ ES PODRAN VEURE A CATALUNYA



La Federació Catalana de Voleibol té el plaer d’informar que la Televisió de Catalunya ha comprat els drets de la sèrie de dibuixos animats ‘Spike Team’, els quals es podran veure a Catalunya molt probablement després de Setmana Santa.
Amb motiu del passat Campionat del Món disputat a Itàlia el 2010, l’ex-jugador i entrenador italià Andrea Lucchetta, va crear la sèrie de dibuixos animats ‘Spike Team’, la qual va tenir una gran acceptació al país transalpí, realitzant-se en aquests moments l’edició d’una segona entrega de la sèrie.
Detectada per la Junta Directiva d’aquesta federació, ràpidament es van posar en contacte amb la productora italiana per una banda, i amb Televisió de Catalunya, per un altre, per veure la viabilitat de l’emissió de la sèrie al nostre territori, arribant a bon port la setmana passada quan TVC comunica que compra els drets de ‘Spike Team’, després de gairebé un any de negociacions amb productora i TV pública catalana.
Una bona noticia per a tots els estaments que hi formen part de l’ens federatiu català i aficionats del nostre esport que ha de servir per arribar i promocionar encara més el Voleibol arreu de Catalunya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podrieu tamve posar videos de Spike team a la pjina