dilluns, 30 de gener del 2012

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 28-29 DE GENER

Victòria del cadet i derrotes del juvenil i el sènior.

Cadet: CVJoves Caldes 3 - Handbol Bordils 1 (25-19/25-16/20-25/25-22)
Nova victòria de l'equip cadet davant un Bordils que va posar molt difícil les coses a l'equip caldenc. L'inici de l'equip va ésser dubitatiu però poc a poc es va anar desplegant un millor joc que va continuar fins al final del segon set, que va ésser molt bo i on l'equip jugant amb un 5-1, va aconseguir dinamisme i definició en les seves accions. No obstant, el tercer set es van cometre masses errades de servei i recepció, provocades per un excès de relaxament. Aquest fet, unit a la lluita i millora del joc de l'equip de Bordils, va provocar la pèrdua del tercer set.
En el darrer set l'equip va seguir amb una tendencia força irregular, sobretot desde la línea de servei i que va provocar certa tensió i nerviosisme en els moments finals. Finalment, es va aconseguir la victòria que ens permet seguir situats en la quarta posició, tot esperant els duels contra el primer i el segon classificat i on l'equip a de tornar a competir amb el màxim nivell i amb bones sensacions i garanties.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Juvenil: CVJoves Caldes 0 - Handbol Bordils 3 (17-25/14-25/20-25)
Pendent de crònica.

Sènior: CV Tiana B 3 - CVJoves Caldes 1 (26-24/25-12/17-25/25-16)
Darrer partit de la 1ª fase amb un desplaçament a la pista del Tiana i segon partit consecutiu que arribem tard i no podem fer l’escalfament pre-partit. Després de fer “turisme” per els carrers de Tiana (el GPS no funcionava), vam arribar al pavelló just amb el temps de anar al vestuari, sortir a la pista i l’àrbitre ordenés dels remats per 4. Malgrat tot aixó vam fer un brillant primer set en el que malgrat no tenir sort en el resultat final de 26-24 vam plantar cara al Tiana i només per petites errades es va decantar el resultat final.
El segon set ja va esser una altre història on no van jugar fallant en la recepció i el bloqueix lo que ens va impossibilitar el construir joc. Amb dos sets a favor l’equip local va introduir canvis lo qual va repercutir en el desenvolupament del seu joc. Això sumat a una millora de posicionament nostre i una millora en la actitud ofensiva ens va permetre retallar en el marcador (17-25).
En el quart set ens va falta el poder fer canvis – només érem sis – i crec que ens hauria ajudat a plantar cara front a un bon rival.
Espero que en futur podem arribar puntuals als desplaçaments.
Ara a gaudir d’un cap de setmana sense volei.... i podem anar a esquiar, a passejar o a veure més volei allà on sigui.....
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip sènior.