dimarts, 15 de desembre del 2015

RESULTATS JORNADA 11 i 12 DE DESEMBRE

Infantil Femení 2a Divisió Grup 5. 9a Jornada de lliga 1a Fase

CV JOVES CALDES 0 - 3 DSV CV SANT CUGAT 'T'  (6-25/9-25/9-25)

Últim partit de la primera fase. Les jugadadores de l'infantil es veien davant un Sant Cugat bastant superior.
El partit va començar amb un marcador molt igualat fins al 5-5. A partir d'aquell moment, les jugadores de l'equip rival van començar a encertar-ho tot i a atacar amb força, fet que les nostres noies no van poder resoldre, encara que van aixercar alguns remats molt durs i uns serveis que semblaven impossibles de recepcionar. Ara bé, errors que creiem que ja havíem resolt des de feia temps van tornar a sortir.
La dinàmica del 2n i 3r set va ser la mateixa. Tot i així, van haver-hi moments de lluita i joc continuat.
El partit, d'una hora de durada, va acabar amb un 0-3 (6-25, 9-25 i 9-25) amb una victòria clara de Sant Cugat. Tan les jugadores com les entrenadores sabíem la realitat d'aquell partit, potser ens imaginàvem el resultat però el sentiment hauria de ser ara i sempre: "hem perdut, sí, però ho hem lluitat tot, els hi hem plantat cara i els hi hem complicat el partit fins al final". Tenia aquesta sensació el Caldes? Podíem haver lluitat més? Hem tingut la motivació que tocava? Cal treballar i molt en aquesta línia: concentració i motivació. Molt important! Seguirem treballant i començarem de nou una nova etapa.

La setmana vinent l'equip comença la nova fase i està a l'espera del sorteig.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 11a Jornada de lliga 1a Fase

AE CARLES VALLBONA E 3 - 0 CVJOVES CALDES (25-10/25-18/25-19)

Partit de menys a més. El partit de dissabte es presentava complicat ja que els darrers dies no haviem pogut entrenar amb regularitat. No obstant, l'equip volia un canvi i va voler demostrar-ho a la pista. L'inici de partit va ser complicat per un equip que va entrar fred a l'encontre (cal destacar que la temperatura dins al pavelló era gèlida) i que no va saber contrarrestrar el bon servei de l'equip local (25-10). El segon i tercer set van ser una altra història. Un equip més sòlid en recepció i més atrevit en atac va saber competir fins als darrers punts de cada set. Però com si la història es repetís, tant en el segon set, com en el darrer, no es van saber afrontar amb confiança els punts decissius i es va acabar perdent el partit (25-18, 25-19). Creiem que el segon i tercer set van ser el reflexe del que ens passa, i és que l'equip ja sap fer coses i moltes d'elles positives, però quan arriben els moments claus, l'equip no té la confiança i creença suficient com per poder guanyar els sets. Cal treballar per aconseguir els resultats necessaris i poder pujar l'autoestima de l'equip. Ànims noies perquè aconseguirem tirar-ho endavant, n'estem convençuts!

Proper partit dissabte 19 de desembre a les 16h al pavelló municipal de Caldes de Malavella contra el CV San Pere Pescador.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 11a Jornada de lliga 1a Fase

AE CARLES VALLBONA GRANOLLERS E 0 - 3 CV JOVES CALDES (10-25/14-25/13-25)

Fàcil victòria de les nostres juvenils  davant del cuer de la classificació.
Les noies afrontaven el partit amb ganes de guanyar i molt concentrades desde el 1r punt. Un 1r set sense lluita per part de l'equip rival va donar la ventatge clara les caldenques.
El 2n i el 3r set van ser similars, amb bons serveis, molta seguretat en defensa i sense errors les nostres juvenils s'enduien el partit.

Proper partit dissabte dia 19 de desembre a les 18:00 al Pavelló Municipal de Caldes de Malavella contra el CV SANT PERE PESCADOR

Sènior Femení 2a Catalana . 11a Jornada de Lliga 1a Fase

AMETLLA DEL VALLÉS 0 - 3 CV JOVES CALDES  (16-25/21-25/17-25)

Retrobament amb la victòria. Després de dos derrotes consecutives, l'equip tornava a aconseguir una nova victòria que l'acosta una mica més a l'objectiu inicial de la permanència.
Partit davant l'últim classificat de la lliga el CV Ametlla. Un Caldes centrat en recepció i amb un efectiu servei dominava amb comoditat el primer set.
El segon set però, la història ja va canviar. Es presentava un inici de set fred i amb molts altibaixos que permetia que les de l'Ametlla mantinguessin el marcador igualat i sovint amb mínimes avantatges. Arribats a l'empat a 16, una bona rotació al servei de les caldenques va permetre distanciar-se de nou i sumar el segon set.
El tercer set les noies de Caldes van anar per feina i amb estones de bon joc van sumar una nova victòria.
L'equip es situa a la segona posició de la classificació i te a tocar la permanència.

Pròxim partit dissabte dia 19 de desembre a les 20:00 el "derbi" amb el Club Volei Lloret de Mar al Pavelló de Caldes de Malavella.

Sènior Masculí 1a Catalana . 11a Jornada de la Lliga Regular

CV JOVES CALDES 3 - 0 AE SANDOR (25-16/25-14/25-18)

Partit Espectacular! El partit de dissabte va ser amb molta diferència el partit més ben jugat en els últims temps. S'enfrontaven els dos primers classificats de la lliga amb un punt de diferència a favor dels de Caldes.
Els nois van sortir molt concentrats i sabent la importància que tenia el partit si es volia seguir a la part alta de la classificació.
Els tres sets van tenir la mateixa dinàmica, un Caldes molt posat en totes les accions de joc, començant per un agressiu servei i un ordenat bloqueig permetia defensar un i altre cop els atacs contraris. Cal afegir també la gran actitud en defensa de tot l'equip, que no va deixar caure ni una pilota en tot el partit, sumat a un nou partit dirigit magistralment per el col·locador Caba permetia fer un joc alegre i efectiu que feia disfrutar tant els jugadors com el públic assistent.
Destacar la gran feina feta per l'equip que no va permetre en cap moment fer el joc habitual a l'equip de Sandor. L'equip continua en primera posició a la lliga amb 4 punts d'avantatge sobre el segon classificat.

Pròxim partit diumenge dia 20 de desembre a les 12:15 rebrem la visita del CV Vall d'Hebron al Pavelló Municipal de Caldes de Malavella.