diumenge, 6 de desembre del 2015

RESULTATS JORNADA 28 i 29 DE NOVEMBRE

Infantil Femení 2a Divisió Grup 5. 8a Jornada de lliga 1a Fase

CV LLORET ‘B’ 3 - 0 CV JOVES CALDES (25-14/25-13/25-5)

Partit difícil. Les jugadores afrontaven el partit molt animades després de l’emocionant partit d’ahir, però el rival que ens hem trobat a davant no ens ha deixat reviure l’emoció d’ahir.
Avui teníem a davant un rival que no ens ha deixat jugar. No estàvem ben posicionades en defensa, i això permetia que a les rivals els fos fàcil trobar el forat per poder fer punt. Al no estar situades correctament en defensa no s’ha pogut construir jugades d’atac, les pilotes arribaven a les locals molt fàcils i els deixava muntar jugada sense problemes.
Les jugadores no s’han sabut adaptar a la pista d’avui i no s’han sabut col·locar a la seva posició ni en recepció ni en defensa. Tot i així cal dir que en recepció, defensa i concentració hem millorat moltíssim d'ençà que vam començar. Seguirem treballant més i millor tant als entrenaments com als partits.
 Proper partit dissabte 12 de desembre a les 16:00 al Pavelló Esportiu de Caldes contra el DSV CV Sant Cugat ‘T’.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 10a Jornada de lliga 1a Fase

CVJOVES CALDES 0 - 3 HANDBOL BORDILS (17-25/11-25/15-25)

Dissabte jugàvem contra el Handbol Bordils, un equip que coneixem perfectament i que sabíem que seria difícil derrotar. En línies generals el partit va estar marcat pels nombrosos errors en recepció de l'equip local que no va saber sobreposar-se als serveis de les noies del Bordils. Una llàstima perquè vam millorar en aspectes com la defensa o l'atac però vam trobar el desequilibri en la recepció. I és precisament l'equilibri i la constància en el joc el que ens falta per poder competir i lluitar.
La nota negativa va ser la falta de lluita un cop veiem com l'equip visitant s'escapava en el marcador. Són masses vegades que baixem els braços abans d'hora.
Aquest cap de setmana tenim descans i esperem que ens ajudi a desconnectar i tornar amb més ganes i una mentalitat més positiva.

Proper partit dissabte dia 12 de desembre a les 10:45 a Granollers contra AE Carles Vallbona E.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 10a Jornada de lliga 1a Fase

CVJOVES CALDES 0 - 3 HANDBOL BORDILS (5-25/10-25/22-25)

Molt mal partit de les nostres juvenils  davant d'un dels  primers classificats.
Inexplicable primer set. Res a dir 5-25.
El segon  lleugerament millor 10-25.
Finalment al 3r les noies van lluitar però la superioritat visitant va ser insuperable.
Partit per oblidar i esperem  que el descans doni forces a l'equip.

Sènior Femení 2a Catalana grup 2. 10a Jornada de lliga 1a Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES  1 - 3 VÒLEI MATARO  (25-19/20-25/16-25/15-25)

Segona derrota seguida de la temporada. El que es podia haver convertit en un bon partit jugat amb tranquil·litat va passar a ser un dels pitjors partits ens els últims temps. Un inici de partit on un Caldes molt ben posat i jugant a un molt bon nivell, va aconseguir agafar àmplia avantatge 20-10. Degut al marcador es van fer canvis i juntament amb un canvi de joc visitant van canviar completament la dinàmica del partit.
A partir d'aquí un partit totalment diferent. Les de Caldes guanyaven 1-0 al marcador però en concentració i actitud el Mataró va donar la volta al partit i amb un bon joc defensiu va guanyar amb relativa comoditat els tres següents parcials i el partit.
Partits com aquests demostren que no hi ha partit "fàcil" i que amb petits detalls canvia radicalment.
L'equip segueix amb una excel·lent segona posició a la lliga i te bastant encaminada la classificació i permanència matemàtica.

Pròxim partit dissabte dia 12 de desembre a les 19:00 a la pista de l'Ametlla del Vallés.

Sènior Masculí 1a Catalana. 10a Jornada de Lliga Regular

CV LLARS MUNDET B 1 - 3 CLUB VOLEI JOVES CALDES (22-25/25-18/11-25/14-25)

Una setmana més líders de 1a catalana. Veient els parcials podriem dir que va ser un partit fàcil, tot el contrari un Caldes amb moltíssims errors a l'inici de partit donava un clar avantatge a l'equip local. Canvis a finals de set i petits ajustaments a l'equip van fer remuntar una distancia de 3 punts en contra i aconseguir amb molta lluita el primer set.
El segon un cop més errors i mal joc dels caldencs que davant tenien un equip amb atacants contundents que s'imposaven amb comoditat al joc caldenc.
El tercer i quart set el Caldes va recuperar una mica el joc d'equip i sense cometre errors va imposar-se al jove equip de mundet.
Important victòria que permet seguir amb opcions de ser "campions d'hivern".

Pròxim partit diumenge dia 13 de desembre a les 12:00 a Caldes davant el AE Sàndor segon classificat a només un punt de Joves Caldes.

3a Jornada Lliga Supracomarcal Volei Lleure

MEVA LLORET DE MAR 1 -  3 VOLEI LLEURE CVJOVES CALDES B   (16-25/16-25/25-20/11-25)

PUR TRÀMIT. Nit de vòlei avorrida i sense massa dificultats en el dia que Florentino ratificava a Benitez. Un fred municipal de Lloret rebia la visita d'un Caldes"B" amb l'equip complet i amb dinàmica ascendent.
Amb aquestes premisses i amb molts errors d'uns selvatans desencertats els dos primers sets queien amb comoditat: gran Yoli "hop", immens "nikochan", absent "matador", lamentable "Valenzuela", freda "rinxolets", fluix "Tarada", distret "Llet" i "Presi" sense sang.
El tercer set s'escapava amb molta apatia  i amb un punt final fora vareta patrocinat per "Affelou, el segundo par por 1€".
Finalment el partit s'encarrilava amb quart set on el públic assistent abandonava es seus llocs a l'estil Bernabeu, un parcial de 15-3 donava un avantatge còmode que es mantenia fins a final de partit.
Destacar l'actitud de la Yoli "hop" que tot i rebre l'agressió del "presi" s'ha mantingut dempeus aconseguint el punt guanyador. Ja sols faltaven selfies a les dutxes, "flascas" al pizzahut i braves a l'Enrenou.
Aquest "B" apunta a "A" i ho demostra dia a dia.
EL MILLOR. El partit amb més entrada de la temporada, aproximadament 10 persones animaven sense pausa.
EL PITJOR. Jugar a lloret un dilluns i de novembre, Tropics era tancat...