dimecres, 25 de novembre del 2015

RESULTATS JORNADA 21 i 22 DE NOVEMBRE

Infantil Femení 2a Divisió Grup 5. 7a Jornada de lliga 1a Fase

CV JOVES CALDES 0 - 3 AE CARLES VALLBONA GRANOLLERS ‘C’ (20-25/14-25/10-25)

Partit de més a menys, on les jugadores no van saber mantenir el nivell de concentració i motivació durant tot el partit. El primer set, les jugadores van entrar a la pista amb moltes ganes de lluita, això va permetre que les caldenques es posessin per davant en el marcador. A mig set, la lluita va baixar i va donar aire a les noies de Granollers que mica en mica ens van retallar l’avantatge i es van posar per davant en el marcador (20-25).
Després de perdre el primer set, les locals van sortir a la pista amb molts nervis. Com ja sabem, els nervis no són bons, ja que et fan prendre decisions errònies i això és el que va passar. Les visitants molt tranquil·les i sense cometre errors es van distanciar en el marcador fins acabar guanyant 14-25.
En el tercer set, les jugadores van jugar precipitades, amb ganes d’acabar el punt ràpid. Aquesta precipitació va fer cometre molts errors a les locals que van deixar que les visitants guanyessin el set còmodament 10-25.

Proper partit dissabte 28 de novembre a les 12:30 al Pavelló Esportiu de Caldes contra el CVB Barça Escola de Vòlei i diumenge 29 de novembre a les 10:00 al Pavelló Municipal el Molí contra el CV Lloret ‘B’.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 9a Jornada de lliga 1a Fase

CV OLOT 3 - 0 CVJOVES CALDES (25-8/25-12/25-9)

Superioritat local. Dissabte ens desplaçàvem a Olot amb la intenció de fer un bon partit davant el líder indiscutible de la categoria. Tot i el resultat, els dos primers sets l'equip va lluitar, defensar i en algun moment va intentar atacar. Però, davant un molt bon Olot, amb un atac molt dur per totes les seves posicions i una gran concentració en defensa, era molt difícil puntuar. Gran serietat d'un equip garrotxí que ens va dificultar molt el joc. No obstant, l'equip va fer tot el que va poder en els dos primers sets però el darrer, amb un Olot força més relaxat, l'actitud de les jugadores caldenques va decaure, segurament fruit de la frustració i la resignació. Això ens va dur a llençar el tercer set sense aprendre res.

Esperem que aquests partits serveixin per donar-nos compte que si regalem tantes pilotes, l'equip contrari, no perdona. En aquests moments, cal ser fortes i seguir treballant amb més intensitat.

Proper partit dissabte 28 de novembre a les 16:00 al pavelló municipal de Caldes de Malavella contra el segon classificat, el Handbol Bordils.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 9a Jornada de lliga 1a Fase

CV OLOT 3 - 1 CVJOVES CALDES (25-10/25-22/18-25/25-15)

Va ser un partit on les jugadores caldenques van començar adormides i no van aconseguir agafar el ritme del partit fins al segon set. El segon set es va escapar per poc, petits errors nostres no ens van permetre guanyar-lo; tot i que les jugadores del Caldes cada vegada es sentien més còmodes.
El tercer set va canviar totalment l’actitud de les locals, van sortir a la pista molt concentrades, i sense errors i a poc a poc, van aconseguir endur-se el set.
L’últim set va canviar totalment, es va veure un Caldes totalment desubicat, sobretot en recepció, fet que no ens va permetre fer el nostre joc i endur-nos el set.

Partit perdut amb la sensació que es podria haver guanyat algun set més. Tot i això remarcar el bon joc de l’equip en el segon i tercer set del partit.

Proper partit dissabte 28 de novembre a les 18:00 al Pavelló Municipal de Caldes de Malavella contra el Club Handbol Bordils.

Sènior Femení 2a Catalana grup 2. 9a Jornada de lliga 1a Fase

VÒLEI VILASSAR 3 - 1 CLUB VOLEI JOVES CALDES    (25-23/17-25/25-21/25-20)

Primera derrota de la temporada, i justament contra el rival per la lluita a la primera posició. Un Caldes amb molts errors en tots els aspectes de joc, permetia a un Vilassar ordenat en defensa i efectiu en atac agafar el ritme del partit i dominar el marcador. Arribats a final de set amb 24-20 en contra, com sempre el Caldes va reaccionar però no va ser a temps aquest cop per remuntar. (25-23)
En el segon set un bon joc i contundència en atac donava el set amb comoditat a les caldenques (17-25)
En el tercer l'entrada de dos jugadores del Vilassar va canviar completament el partit. Les noies de Caldes no es va saber adaptar al canvi de joc que va plantejar el Vilassar i amb molt poc encert en tancar els contraatacs va sentenciar els dos sets restants.

Diuen que les derrotes serveixen per aprendre i millorar, doncs aquest n’és un exemple, ja que amb molta probabilitat tornarem a trobar aquest equip a la segona fase. L'equip deixa de ser líder i es col·loca segon a la classificació.

Pròxim partit dissabte dia 28 de novembre a les 20:00 al Pavelló de Caldes de Malavella davant el CV.Mataró tercer classificat a la lliga.

Sènior Masculí 1a Catalana. 9a Jornada de Lliga Regular

CLUB VOLEI JOVES CALDES  3 - 0 AE AULA   (25-18/25-18/25-20)

Victòria importantíssima que ens permet posar-nos Líders a 1a catalana.
Partit que enfrontava el tercer i el quart classificat, es preveia un partit igualat.
Un Aula amb dos bons atacs per zona 4 i un equip treballador va plantar cara fins al punt 19-17, a partir d'allà un Caldes contundent amb servei, bloqueig i contraatac es va emportar el set per 25-18.
En el segon set de nou un Caldes amb molt bon joc en atac, ordre en bloqueig i defensa sumava el set amb relativa comoditat.
A l'inici del tercer la lesió del millor jugador de l’Aula fins el moment va acabar de descentrar als visitants. Tot i això no es van donar per vençuts i varen portar el partit igualat fins al punt 17. El Caldes va agafar 4 punts d’avantatge i ja no els va deixar escapar.

Els caldencs es situen líders degut a l'aplaçament del partit entre el primer i el segon classificat. Ara toca gaudir del moment i treballar perquè duri el màxim possible.

Pròxim partit dissabte dia 28 de novembre a les 16:00 a la Pista de Vall d'Hebron davant el Llars Mundet B.

2a Jornada Lliga Supracomarcal Volei Lleure

VOLEI LLEURE CVJOVES CALDES B 3 - 1 AVAP GIRONA (25-18/32-30/11-25/25-23)

Paquets però units.
La 2a jornada pel Caldes "B" arribava amb pocs dies de descans però amb la motivació d'un equip jove, “voleibolísticament” parlant, amb ganes de madurar. Malauradament poques hores abans del matx es confirmaven dos handicaps: per una banda l'absència del "Matador", compensada pel retorn del gran "Nikochan"; per l'altra els reforços  de l'avap amb l' ”Alexanko" i el cosí de "sumozol".
L'inici de partit es posava de cares per un Caldes que es mostrava molt actiu i desequilibrant de mans d'en "Tarada" que no s'arronsava i es convertia en l'home del  partit, amb "rematassus", "blocassus" i algun que altre míssil terra-aire.
Amb aquestes premisses el primer set es quedava a casa.
L'Avap es veia obligat a reaccionar i entrava a pista a l' "Alexanko" que es feia notar i ràpidament donava avantatge als gironins. Que el mantenien fins al 20-15. Quan tot pintava molt negre apareixien "El presi" i en "Rixi Valenzuela" que amb una demostració de sang freda reduïen l'avantatge i col·locaven als de la selva a una bola de partit 23-24. Silenci a la pista i gemecs entre el públic -"La blonde obsession" és patidora-, gemecs que no feien més que augmentar punt a punt veient que aquest 2n set no queia cap a cap banda. 25-25, 26-26, 27-27... Fins als 30-31! En aquest moment i des del més enllà, s'escoltava el  Birrei William Palahí Wallace" amb un:
-Caldes..."hasta la victòria siempreee!!!
I en una jugada a 2000 fotogrames per segon, “El presi” s'enlairava, carregava el braç i definia el set més treballat de tota la història de "paquets i llegendes", aquest Caldes B té aigua calenta per estona.
Del tercer set aquest narrador no es digna a relatar res a excepció del gran bloc a una mà del rei "Nikochan" al mateix "Cosí de sumozol", curiosament de l'alçada de la pelvis rival. (2-1).
Finalment, i no sense nervis, el 4t set es quedava a casa amb un joc d'equip sense precedents al vòlei de lleure de caldes. Com ja dèiem aquest B apunta a A, a qui sobrepassa a la classificació. Una victòria que volem dedicar al "Matador" perquè tot es posi a lloc ben aviat.

EL MILLOR. Que els fills d'en "Nikochan" el deixen dormir augmentant el seu rendiment a nivells estratosfèrics! EL PITJOR. L’àrbitre no s'ha sabut imposar i ha permès un punt final de partit on en "Llet esmigol" ha agafat el teshoroooo abans d'hora. MVP. En “pitu” sumava els nuls a favor de la vil.la, fent poble, estimant Caldes com ningú, posant al mapa aquesta bonica població terra d'acollida. (Fins i tot de cassanencs)