dilluns, 16 de novembre del 2015

RESULTATS Cap de setmana 14 i 15 de novembre

Infantil Femení 2a Divisió Grup 5. 6a Jornada de lliga 1a Fase

CV AVAP GIRONA 3 - 0 CV JOVES CALDES (25-8/25-14/25-9)
Partit marcat pels continus errors per part de les caldenques. El partit ha tingut moments de tot, però l’equip no ha aconseguit construir jugades d’atac, cosa que ha comportat que les noies de Girona poguessin mostrar el seu millor joc. El primer set ha començat amb un Caldes fred que no ha acabat d’entrar en partit i no li ha posat gaires dificultats a l’equip gironí per guanyar el primer set (25-8). El segon set, semblava que les noies de Caldes despertaven i s’acostaven al marcador (13-12), però no s’han acabat de creure que podien guanyar i amb molt errors no forçats han perdut el set (25-14). Finalment, a l’últim set l’equip ha sortit ja vençut, pensant que ja havia perdut i no ha donat cap dificultat a les locals que han pogut endur-se el set en comoditat. L’equip poc a poc es va acostumant a la categoria, però el període d’adaptació és lent i s’ha de tenir paciència i moltes ganes de seguir treballant per poder jugar millor a cada partit.
Proper partit dissabte 21 de novembre a les 12:30 al Pavelló Esportiu de Caldes contra l’AE Carles Vallbona Granollers ‘C’.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 8a Jornada de lliga 1a Fase

CV SANT CUGAT NEGRE 3 - CVJOVES CALDES (25-11/25-11/25-13)
Dura derrota. Dissabte ens desplaçavem a Sant Cugat amb l'intenció de fer un bon partit davant un rival sempre difícil com el Sant Cugat. En línees generals va ser un partit espès on la falta d'atac i de tensió en defensa ha permès a les noies de Sant Cugat imposar-se amb certa comoditat. Els tres sets van ésser molt similars, pressió en el servei de les jugadores locals, dificultat en la construcció per part de les jugadores caldenques, falta de contundència en l'atac visitant i contraatac definitiu per part de les jugadores locals. Clara superioritat d'un molt bon Sant Cugat. Després de la victòria en el darrer partit, s'esperava un canvi d'actitud de les jugadores però realment no s'ha pogut observar. Cal girar full, oblidar-se del succeït i centrar-se en treballar dur durant la setmana per poder afrontar amb les màximes garanties el partit del proper dissabte.

Proper partit dissabte 21 de Novembre a les 10:00 al pavelló Pla de Llacs d'Olot contra el CV Olot.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 8a Jornada de lliga 1a Fase

DSV SANT CUGAT NEGRE 3 - 0 CVJOVES CALDES (25-11/25-16/28-26)
Partit de menys a més on els dos primers sets les jugadores no aconseguien agafar el ritme del partit i només en moments es podia veure el seu joc. Els errors no forçats i la irregularitat en recepció permetia a les noies de Sant Cugat endur-se els sets en comoditat.
El tercer set a sigut totalment diferent. Des del principi s'ha vist un Caldes més contundent en atac i ben posicionat a la pista. Pressionant en servei ha aconseguit igualar el marcador. Mica en mica el joc era més fluid i les caldenques aconseguien agafar un avantatge de 3 en el marcador (18-21). Tot i així, dos errors en recepció donaven l'oportunitat a les local per aproximar-se en el marcador. Les jugadores de Caldes no han sabut tancar el set, i tot i tenir 3 pilotes de set, les vallesanes han acabat enduent-se el set per un ajustat (28-26).
Tot i la derrota l'equip ha recuperat les bones sensacions.

Proper partit dissabte 21 de novembre a les 11:45 al Pavelló Municipal Pla de Llacs contra el Club Volei Olot.

Sènior Femení 2a Catalana grup 2. 8a Jornada de lliga 1a Fase

CLUB VOLEI JOVES CALDES 3 -  CLUB VOLEI TIANA   (25-19/25-21/25-17)
Novament victòria de l'equip sènior. Aquesta vegada davant l'equip de Tiana. Les noies de Caldes varen afrontar el partit amb ganes de seguir amb la condició d'invictes i fer un bon partit. Davant la fidel afició que sempre acompanya als dissabtes al vespre al pavelló, l'equip va jugar un bon partit apoiant-se amb el servei i el bloqueig i tancant els atacs amb efectivitat. Cal destacar el bon treball en totes i cada una de les tasques del joc, desde la recepció/defensa, col·locació fins a les jugadores atacants. Nómes el segon set el Tiana va crear dificultats al conjunt local degut amb la seva bona defensa i lluita, que van generar jugades llargues. Destacar novament el bon treball d'equip que permet seguir líders a la lliga i afrontar la pròxima setmana el partit davant el CV Vilassar, segon classificat i a només un punt a la classificació.

Pròxim partit Diumenge dia 22 de Novembre a les 12:15 a la pista del CV Vilassar de Mar.

Sènior Masculí 1a Catalana. 8a Jornada de Lliga Regular

CV VILAFRANCA 1 - 3 CLUB VOLEI JOVES CALDES (16-25/27-25/14-25/18-25)
L'equip es va desplaçar a jugar a Vilafranca amb les ganes de seguir en la lluita a la part alta de la classificació. Un parcial d'inici dels caldencs els va permetre agafar 8 punts d'avantatge i els va anar mantinguen amb un bon bloqueig i contraatac fins a aconseguir el set amb comoditat. En el segon la dinàmica va canviar, un Caldes amb molts errors en servei, recepció i atac donava ales al conjunt local que amb una bona actitut en defensa i pocs errors va portar al final de set igualat al marcador. Dos errors dels joves de caldes va donar el set i l'empat al marcador. Quant semblava que la cosa no anava del tot bé.. primer punt del tercer set i lesió del central de Caldes en trepitjar a un jugador rival que va passar per sota la xarxa. Tot i això el Caldes es va sobreposar i amb un excel·lent servei del jugador Biel i un molt bon retorn d'en Lluis que en ataca va estar imparable va permetre agafar un clar i definitiu avantatge. L'últim set amb la bona recepció i defensa dels de Caldes permetia crear bons atacs amb la distribució d'en Caba que un cop més va fer un molt bon partit. Bon joc. set i partit. Important victòria que permet als de Caldes situar-se a la 4a posició a 2 punts del líder.

Pròxim partit dissabte 21 de Novembre a les 16:00 al pavelló de Caldes de Malavella davant el tercer classificat l'Aula empatat a punts amb els de Caldes.

1a Jornada Lliga Supracomarcal Volei Lleure

CV SANT PERE PESCADOR - VOLEI LLEURE CVJOVES CALDES B 3-2
Dijous passat es va disputar al municipal de Sant Pere Pescador el debut del Caldes B a la Superlliga Comarcal de "paquets i velles llegendes". Un partit que es presentava amb la baixa d'una peça clau en la creació de joc de l'equip B de la Selva per l'absència de Jordi Canet alias "Nikochan".
El matx s'ha iniciat amb un Sant Pere fred que ha permès als vermell i negres anar-se'n al marcador de 8 punts, avantatge que feia veure amb optimisme la nit. Però ha sigut gràcies a un parcial de 12 a 1, a través del servei de Martina Popescu que els empordanesos han posat les coses a lloc, recuperant el marcador i mantenint un petit avantatge còmode fins al final del primer set. El guió semblava preveure el que ambdós equips havien demostrat a l'escalfament. El talent s''imposava al virtuosisme. El segon set ha començat amb un Sant Pere confiat que posava terreny pel mig i amb comoditat controlava 15-5 a un Caldes desfigurat, amb moltes errades de recepció que obligaven a la "rinxolets" i a la "Blonde obsession" a col·locar molt forçades. Però llavors apareixia el "Matador" que amb un bon parcial retallava distancies i reforçava la moral d'un equip ferit. El servei ferm de la Yoli  "Passión por el jamón" permetia castigar a la "chica de amalillo" del Sant Pere, que no aconseguia aguantar l'embranzida i deixava escapar el set i així una bona oportunitat d'encarrilar el partit.
El silenci al pavelló era inexistent, la tensió es notava sota l'atmosfera dels hits de verano, i així començava un tercer set molt emocionant. Els grocs i blau oferien ara el seu millor volei amb jugades de gran qualitat i finalitzacions d'en Josep "Tomahawk" castigant a un Caldes que tot i les seves mancances es mantenia dins el partit amb ganes, i treball d'equip. Elements que els eren insuficients col·locant el partit en un 2-1 en contra.
L'enfrontament semblava arribar al final amb un quart set dominadissim pel Sant Pere que les entrava anant, vinguent i tornant. El Caldes prenia la decisió d'anar pel partit i feia un doble canvi que permetés un cop d'efecte. Entraven "Rixi Valenzuela" per un un filmut "llet" molt irregular i en "Tarada" substituïa a un Gerard "Presi" molt nerviós. La reacció donava fruits i el joc del Caldes s'omplia de samba amb blocs, "saques voleas", salvades in extremis i remats enverinats als fons. i un 17-18 es convertia en un 25-19 i l'empat a dos sets al marcador.
El públic vibrava reclamant.. que ja era hora de sopar, que prou de volei, però aquest Caldes B apunta a Caldes A i vola canviar la història de Sant Pere.
El darrer set es preveia emocionantíssim amb un 4-4 i molt poques errades als dos costats. El Caldes es mostrava sòlid, però perdia avantatge molt a poc a poc... i veia com el nerviosisme i la inexpèriencia en la competició el penalitzava deixant esgarrapar punts de gat vell a un "Tomahawk" que posant-se l'equip a les espatlles el portava a aconseguir la primera victòria de la temporada amb un 15-11 còmode i ben gestionat.
En resum un debut insuficient per un Caldes B que ha posat molta empenta però de forma irregular, sobretot pel nerviosisme i la falta de rodatge que de ben segur s'anirà afinant a mesura que avanci la temporada.

EL MILLOR. L'intent de salvada d'en "Tarada" fotent cop de puny a la tanca, demostrant... que el compromís amb l'equip és total.
EL PITJOR. Tota la nit cridant.. a sopar.. a sopar.. i 4 putes galetes i al llit....
MVP. Josep "Tomahawk", ha començat nerviós però mica en mica ha anat acollonint la Glòria amb intents de cirurgies plàstiques d'impacte.