dissabte, 10 d’octubre del 2015

RESULTATS cap de setmana 10 i 11 d'octubre

Infantil Femení 2a Divisió Grup 5. 1a Jornada de lliga 1a Fase

CVJ CALDES 1 - 3 CLUB HANDBOL BORDILS VERD (13-25/14-25/25-22/17-25)

Debut a casa amb derrota, partit de més a menys on les petites del club s'han d'anar acostumant al canvi de 4x4 a 6x6, canvi sempre difícil.
Primer partit on els nervis traeixen, però ara només queda treballar per anat millorant. Els nervis ja es queden a casa.

Pròxim partit dissabte 17 d'octubre a les 11:45 al Pavelló Olímpic de Vall d'Hebron contra el Vall d'Hebron Blau.

Cadet Femení 2a Divisió Grup 2. 3a Jornada de lliga 1a Fase

HANDBOL BORDILS 3 - 0  CVJ CALDES  (25-6/25-20/25-9)

Inici de lliga complicat. L'equip sabia que seria complicat sumar contra un dels equips forts de la categoria. Tot i que les noies havien treballat per poder competir, al llarg de la setmana es van produir alguns contratemps que van fer modificar el treball que portàvem realitzant des de principi de temporada. Aquests canvis segurament van desconcentrar l'equip el primer set, on es van observar certs desajustos i sobretot, molts nervis. Superat el desconcert inicial, l'equip va realitzar un segon parcial molt seriós i força disputat, on els errors no forçats i l'encert del rival van acabar decantant el marcador. El tercer set es va jugar amb intensitat però competir amb un 2 a 0 en contra, mai és fàcil.

Va ser un partit força irregular però amb l'actitud, paciència i entrega del segon set aconseguirem créixer com a equip. Seguim endavant i amb més força!

Proper partit dissabte 17 d'octubre a les 16h al pavelló municipal de Caldes de Malavella contra el AE Carles Vallbona Granollers E.

Juvenil Femení 2a Divisió Grup 2. 3a Jornada de lliga 1a Fase

CLUB HANDBOL BORDILS 3 - 1 CVJ CALDES (25-20/25-17/10-25/25-22)

Desplaçament complicat al pavelló de Bordils, on van perdre 3-1. Les noies del juvenil van començar el partit una mica adormides, però a mesura que el partit avançava cada vegada estaven més concentrades. Van acabar el partit fent el joc al qual ens tenen acostumats, fent el joc que ens agrada!
S’ha de seguir treballant i sobretot recordar que el més important és no donar mai cap pilota per perduda.
Som-hi noies!

Pròxim partit dissabte 17 d'octubre a les 18:00 a Caldes davant AE Carles Vallbona Granollers E.

Sènior Femení 2a Catalana grup 2. 3a Jornada de lliga 1a Fase

CLUB VOLEI MATARÓ 0 - 3 CVJ CALDES (19-25/22-25/17-25)

Partit davant el líder imbatut de la categoria. Els errors que les noies de Caldes van cometre inicialment en servei i en atac mantenien dins el set a l’equip local. Un cop solucionats els petits detalls i amb un bon atac per les puntes, bon treball en bloqueig de les centrals i una bona defensa, l’equip de Caldes va anar agafant distancia al marcador i va aconseguir el set. En el segon es va seguir amb la mateixa dinàmica, però una bona ratxa de serveis d’una jugadora local va girar el marcador. Tocava remuntar i així va ser. Gran actitud i bon joc per acabar emportant-se el set i encarrilar el partit. Durant el tercer set es va veure un joc ben distribuït i sense errors, que va permetre guanyar i aconseguir una important victòria.
Començament immillorable a la categoria, 3 victòries en 3 partits i que les situen co-líders amb el Lloret.
A seguir noies!

Pròxim partit Dissabte 17 d’octubre a les 20:00 a Caldes davant l’Ametlla del Vallés.

Sènior Masculí 1a Catalana. 3a Jornada de lliga regular

CVJ CALDES 3 - 1 FC BARCELONA B (25-21/17-25/25-17/25-18)

El Barça visitava la pista del Caldes amb ple de victòries, com els locals. Un bon començament de partit amb bons atacs i cometen pocs errors va donar el set còmodament al Caldes. En el segon va ser tot el contrari, es van cometre errors inicials que no van permetre la remuntada. Durant el tercer i quart set es van veure bons atacs per les puntes amb una bona distribució del col·locador que van fer guanyar amb molta comoditat els sets i el partit.
Els nois també es situen co-líders empatats amb tres equips més a la primera posició, 3 victòries en 3 partits.

Pròxim partit dissabte 18 d’octubre a les 12:15 a Caldes davant el Balafia Vòlei.