dilluns, 1 de desembre del 2014

Resultats Cap de Setmana 29 i 30 de novembre

INFANTIL: CV ESPLUGUES ‘C’ 0-3 CV JOVES CALDES (19-25/8-25/11-25)
Aquest cap de setmana, les noies de l’equip infantil s’enfrontaven al cuer de la classificació. Era un equip que encara no coneixíem, així que, tot i ser el cuer necessitàvem estar molt atentes per aconseguir la victòria. El partit va començar amb el Caldes una mica adormit i relaxat al veure l’estatura i l’edat de les rivals. Aquest relaxament i falta d’intensitat va comportar, que l’Esplugues, un equip lluitador i amb molta mobilitat, portés el ritme del partit. Al final del set, les caldenques es van posar series i amb una mica més d’intensitat van aconseguir guanyar el set per 19-25. Després d’un primer set molt fluix, l’equip va imposar el seu joc: recepció estable, més mobilitat en defensa i, sobretot, més efectivitat en atac. Aquests tres condicionants van fer que l’equip guanyés el segon set amb claredat (8-25). El tercer va començar amb la mateixa dinàmica i va ser on les noies es van atrevir a provar les coses noves que estem entrenant (11-25). Primera victòria de l’equip infantil sense sumar cap set encontre.
El partit havia sigut curt i semblava que arribaríem aviat a casa. Doncs no, una avaria de l’autocar a la sortida de Barcelona feia que la tornada a Caldes fos més tard... Dinar inesperat d’equip, jornada de convivència amb l’afició, aventures a explicar, i sis hores més tard de la seva sortida, l’equip arribava a Caldes.

Semana que ve, descans. I, pròxim partit diumenge 14 a les 9:30h a Caldes davant l’AE Carles Vallbona Granollers. Primer partit en que les petites podran jugar en pista central.

CADET: Handbol Bordils 3 - 0 CVJoves Caldes (25-21/25-18/25-17)
Nova derrota de l'equip cadet! Aquest dissabte l'equip s'enfrontava contra el Bordils, un equip que vam guanyar a casa a la primera volta i que, tot i tenir, jugadores molt altes i contundents en atac, pateix un gran problema en recepció. Problema que evidenment també tenim nosaltres. Per tant, el partit va transcorre amb nombrosos errors de recepció per ambdós equips i la diferencia principal era que les pilotes fàcils i de construcció, nosaltres atacàvem per les puntes i elles pel centre. Com a resum final diríem que el cadet del Caldes va cometre més errades que elles i per això va perdre el partit. Novament no poder guanyar ni un set, fa mal. Aquest cap de setmana s'atura la competició i això crec que ens anirà molt bé, ja que no hem tingut cap descans des de la primera setmana d'Octubre. El cap de setmana descansarem i sobretot, carregarem piles per afrontar amb les millors garanties els quatre darrers partits de la primera fase.

JUVENIL: Handbol Bordils 2 - 3 CVJoves Caldes (19-25,27-25,19-25,25-16,5-15)
Inici espectacular de les jugadores del juvenil, que arribades a un 1-16 al marcador es van acomodar i van acabar guanyant a mig gas. El segon set, va ser molt igualat desde l'inici, amb un Bordils sense errors i atacant molt bé de zona tres que el va fer guanyar per un ajustat 27-25. Tercer set correcte per part del juvenil del Caldes, sense errors i frenant bé les centrals del Bordils, això va fer que s'emportessin el set. El quart, va ser per oblidar, 'empanada' general...cap jugadora sabia on era al camp i què feia. El desempat, va ser tot el contrari. Les caldenques van sortir amb un bon servei i amb una bona defensa. Es van posar amb cinc punts d'avantatge al marcador i van acabar enfonsat a un lluitador Bordils. L'entrenador, destaca que, tan de bo no trobem a faltar aquests punts que no contàvem perdre contra equips de la part baixa de la classificació.

Proper partit, dissabte 14 de desembre a les 11:15h al pavelló de Caldes contra el CVGavà.

SÈNIOR FEMENÍ: Club Volei Joves Caldes 3 – 1 Sandor (25-14/21-25/25-21/25-14)
Partit entre el líder imbatut el Caldes i el segon classificat el Sandor de Cornellà. L’equip local comptava amb quatre baixes per afrontar el partit, però ben recolzat per jugadores de categoria inferiors. Un Caldes ben plantat a la pista va aconseguir sumar una i altra vegada punts i el bon debut de la Nora a la posició de lliure ajudava a tenir una bona recepció. El set es va guanyar còmodament per 25-14.
El segon set les jugadores de Caldes van baixar el ritme en el joc i això, afegit a l’encert de l’oposada esquerrana del Sandor, va fer que l’equip anés al llarg del set a remolc en el marcador. Mal set de les locals (21-25).
El tercer començava amb un Caldes dubtós després d’haver perdut el set anterior. Arribats a la meitat del set, l’entrada de la cadet Alba, va desnivellar el marcador. Amb una gran efectivitat en atac i una molt bona actitud va fer al Caldes posar 'el mono de treball' i amb una defensa rera altra va sumar punts fins a guanyar el set (25-21).
Amb la mateixa actitud que havia acabat el tercer i seguint amb el bon joc de l’oposada local i les demes jugadores, el Caldes va agafar avantatge molt aviat. Les noies van seguir molt concentrades durant la resta de set i amb ganes de voler mantenir la condició d'invictes, van anar per feina i van guanyar còmodament el set i el partit (25-14). Una setmana més i ja en van deu!!! El sènior femení suma tres punts i, sumar-ne dos més en els propers  partiste li asseguraran la primera posició en aquesta Primera fase.

Pròxim cap de setmana de descans i el següent partit es a la pista del cuer el CV Cunit, Dissabte dia 13 de desembre a les 16:30 ( sortida amb bus 13:15)

SÈNIOR MASCULÍ: Club Volei Joves Caldes 3–1 Club Volei Olot (25-18/21-25/25-21/25-14)
El derbi gironí es presentava en dinàmiques totalment oposades: un Caldes en hores baixes i un Olot ben situat a la segona posició de la classificació. Per segona vegada aquesta temporada el Caldes dóna la sorpresa i guanya al conjunt olotí en un molt bon partit dels locals, recolzats en la direcció de joc d’en Quentin, les incorporacions d’en Lluis i l’Arthur en atac i la recuperació d’en Juanjo fa que després de molt de temps l’equip comenci a recuperar efectius per poder lluitar en condicions òptimes. Tot i això, l’equip encara té tres lesionats: en Caba, en Lluís i en Salvi.
L’Olot va sortir molt possat al partit i disposat a anar per feina i ràpidament es va posar en avantatge per 3-8. Poc a poc, el Caldes es va situar en el partit i va reduir la diferència, amb bons atacs per les puntes i amb una efectiva recepció. Arribats a 17-17 tres bloqueigs seguits i una sèrie de bons atacs dels de Caldes va donar un bon marge al marcador i definitiu en el set (25-18).
El segon set, la dinàmica es va mantenir i cap dels dos equips va aconseguir agafar avantatge i distanciar-se en el marcador fins a final de set. Però, la lesió del jugador oposat del Caldes va fer distreure l'equip que va regalar el set a un encertat Olot (21-25).
Superat l’inconvenient del final del segon set, els nois caldencs es van tornar a concentrar i van ajustar un parell de detalls i van aconseguir tornar a dominar el set recolzats en un excel·lent bloc i una direcció de joc que feia que una i altra vegada s’ataqués en immillorables condicions (25-21).
El quart set ja no va tenir història. Un Caldes molt posat en el partit i amb la intenció de sumar els tres punts va anar per feina i va aconseguir desmuntar el joc dels olotins. Un dels millors sets de la temporada (25-13). Amb aquesta victòria el Caldes es torna a posar a la lluita per la quarta posició que dóna accés a la fase d’ascens.

Pròxim cap de setmana de descans. Anirà perfecte per poder acabar de recuperar els jugadors lesionats que té l’equip i poder preparar el següent desplaçament del dia 13 de des. a la pista del Prat, el líder de la categoria.