dilluns, 3 de novembre del 2014

RESULTATS cap de setmana 1 i 2 de novembre

INFANTIL: CV Ametlla del Vallès 2 - 3 CVJoves Caldes (25-10/27-25/14-25/12-25/9-15)

Una vegada més, les caldenques van aconseguir la victòria al tie-break desprès de remuntar un 2-0. Un primer set molt dolent de les noies de Caldes va donar la victòria a les vallesanes per un clar 25-10. El segon, amb molta més concentració les caldenques van  posar-se per davant en el marcador, però els errors en servei del final de set, van tornar a donar el set a les locals per un ajustat 27-25. Amb el 2-0 en contra, era l’hora de la remuntada. Les caldenques van començar a rematar, a pressionar amb el servei i a lluitar totes les pilotes fins al final, fins a aconseguir el 14-25 en el marcador. El quart set va continuar amb la bona dinàmica del tercer i van guanyar 12-25 forçant el tie-break. Les noies de Caldes l'afrontaven amb moltes ganes desprès d’aconseguir empatar el partit. Això es va notar a la pista, i des del principi, es van posar per davant en el marcador i no van baixar la intensitat en cap moment. Aquesta intensitat els va permetre guanyar el tie-break per 9-15 aconseguint la remuntada (2-3).

Proper partit, a casa, dissabte 8 de novembre a les 12:30 contra el CV Lloret.

CADET: CV Vall d'hebrón Blau 3 - 0 CVJoves Caldes (25-13/25-17/25-21)

Primer de tot, toca canviar el XIP! Actualment, l'equip cadet està sotmès a un estat anímic baix i això es veu perquè el partit no reflexa la manera d'entrenar. L'equip se sent agobiat, pressionat, precipitat i tots aquests factors desencadenen en l'error i la falta de ritme i concentració. Cal reberitir la situació i aconseguir que la precipitació es transformi en tranquilitat, el desànim en alegria i la no creença en completa confiança en cadascuna i en l'equip. Els partits es juguen punt a punt i creient en el què es fa. Un exemple són els dos darrers sets d'aquest cap de setmana. En el segon, portant un avantatge de 3-4 punts a favor l'equip transmetia que no es podia guanyar i en el tercer set després de remuntar amb ganes i esperit fins posar-se a dos punts, l'equip no va creure en cap moment en la victòria. Aquesta setmana l'encararem amb positivisme i bon ambient per tal que el proper partit sigui divertit i que l'equip s'ho passi bé i pugui demostrar el que realment sap.

Proper partit, diumenge 9 de Novembre a les 10:00h al pavelló Municipal de Caldes de Malavella davant l'AVAP de Girona.

JUVENIL: Vall d'Hebron 1 - 3 CVJoves Caldes (16-25, 25-21, 14-25 i 21-25)

Primer set fàcil, on l'equip caldenc es va limitar a no fer errors i a acabar amb punt totes les pilotes no atacades de l'equip local. Únicament en el segon temps es va veure a un Vall d'Hebron fort i sòl·lid, que amb una mínima avantatge en el marcador va aguantar fins al final de set. Cal destacar una punta esquerrana de l'equip local que va fer molt mal en atac. Tercer set molt còmode, podriem dir que com el primer. Les jugadores de Caldes es van limitar a no fer errors i apretar una mica en el servei. La crónica acaba amb un últim set que només va ser lluitat per les locals en el tram final. Cal destacar que hi van haver moltes jugades discutides per part dels dos entrenadors per decisions confoses de l'àrbitre.

Proper partit, a Caldes, diumenge 9 de novembre a les 12:00h contra l'AVAP de Girona.

SÈNIOR FEMENÍ: CVJoves Caldes 3 - 1 CVSant Pere Pescador (25-10/25-23/23-25/25-15)

Les jugadores del Caldes van sortir el primer set a dominar de principi a fi, un bon servei possibilitava un nombrós nombre de freeballs que permetia una i altra vegada sumar en contraatac (25-10). El segon set una baixada d'intensitat i de ritme en el joc va fer que el Sant Pere s’animés i amb una bona actitud en defensa i amb ganes d’aconseguir el set es poses en clar avantatge en el marcador. El set va arribar al final amb un 18-23 al marcador, i una sèrie de serveis va possibilitar a les locals remuntar i emportar-se el segon set per un ajustat 25-23. El tercer va ser calcat al segon, canvis a la rotació i nombrosos errors en el servei i atac local van permetre al Sant Pere tenir opcions d’emportar-se el set. Aquest cop no hi va haver sort i dos errors seguits van donar el parcial a les visitants (23-25). En el quart set les noies de Caldes van sortir disposades a solucionar els errors del set anterior i se'l van emportar per 25-15. Aquesta setmana la posició de lliure la va ocupar l’Esther Gil.
Venen tres partits complicats pel sènior femení que intentarà mantenir el liderat. Cal seguir treballant!!!

Proper partit, dimecres dia 12 de Novembre a les 21:30h últim partit de la primera volta a la pista de Bordils.

SÈNIOR MASCULÍ: CV Joves Caldes 3 – 0 GET Blume ( 25-14/ 25-21/25-20)

Partit davant els joves valors catalans concentrats a la Blume. El Caldes que segueix comptant amb nombroses baixes va sortir al partit molt concentrat i disposat a tallar la mala ratxa de dos derrotes seguides. Un efectiu servei i sobretot un bon atac per zona 2 va permetre dominar el set clarament davant un irregular conjunt visitant (25-14). En el segon temps els joves van agafar més confiança en el seu joc i van començar a demostrar el què poden fer en un futur. El Caldes amb la nova incorporació d’en Ramon es va mantenir sempre per davant en el marcador. La bona distribució per part del col·locador local va permetre tenir una alta efectivitat en l’atac (25-21). Tercer i últim set, amb una bona recepció local (Edgar,Sergi i Aleix) i el bon treball en bloqueig i en atac dels centrals (Xevi i Ramon) va fer que el Caldes dominés el set clarament i s’emportés la victòria per 25-20. Màxima igualtat a la classificació, quatre equips empatats amb 9 punts i un partit per tancar la primera volta.

Proper partit, diumenge 9 de Novembre a les 11:15h a la pista de l’Arenys, rival directe per aconseguir la salvació a la primera fase.