dimarts, 28 d’octubre del 2014

RESULTATS cap de setmana 25 i 26 d'octubre

INFANTIL: CV Joves Caldes 3 - 1 CV Sant Cugat U (24-26/25-23/25-17/25-19)

Tot i els alts i baixos, les caldenques van aconseguir la victòria davant el CVStCugat. Al primer set, les noies van aconseguir una avantatge de 10 punts (21-11), però el relaxament i desconcentració va permetre que les visitants remuntessin i guanyessin el primer set (24-26). Desprès del què havia passat, les noies sabien que no es podien relaxar i el segon i tercer set van marcar la diferència des del principi. Tot i alguns errors no forçats es van mantenir per sobre el marcador amb un avantatge de quatre punts que els va permetre jugar amb tranquil·litat i van remuntar el partit aconseguint el 2-1 en el marcador. Durant el quart set, degut als errors de les noies de Caldes, les vallesanes van agafar una avantatge de vuit punts. Però mica en mica, les locals van anar disminuït la diferència fins arribar al 20-19. L’encert en el servei va permetre a les locals guanyar el tercer set 25-19 i aconseguir la victòria per 3-1.
Proper partit, desplaçament dissabte 1 de novembre a les 11:00h davant el CV Ametlla.

CADET: CV Joves Caldes 1 - 3 CV Mataró (21-25/25-17/24-26/15-25)

El cadet cada cop s'acosta més al nivell desitjat! El diumenge al matí, al pavelló de Caldes, es va viure un partit on el domini s'anava alternant. El principi i final de partit va ser de domini visitant, mentre que els sets centrals van ser de domini local. Sabem el camí que cal seguir per assolir els resultats (disminuir els errors i augmentar la concentració), ara cal treballar-ho en els entrenaments i reflexar-ho en els partits. L'equip cadet va lluitar buscant una recompensa que no va arribar però que es mereixia i el Mataró va basar la victòria amb el seu atac per les puntes. Cal seguir treballant com a equip i per l'equip.

Proper partit, dissabte 1 de Novembre a les 16:00h al pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona contra el CV Vall d'Hebron Blau. (desplaçament amb autocar)

JUVENIL: CVJoves Caldes 3 – 1 Volei MatarÓ (25-23/21-25/25-17/25-23)
Les juvenils van aconseguir una treballada victòria davant el Mataró. Primer set de molts errors per part dels dos equips però les de Caldes van estar més encertades al final i van emportar-se el primer. El segon set, amb una ratxa de quatre serveis seguits fallats va donar un clar avantatge al Mataró que no va desaprofitar. Però les de Caldes es van refer i van dominar el tercer set amb claredat en el marcador. El quart temps va ser de màxima igualtat en el marcador però les locals van millorar al final de set i van aconseguir guanyar i emportar-se el partit.

Proper partit, dissabte 1 de Novembre a les 17:45h contra el CV Vall d'Hebron Blau. (desplaçament amb autocar)

SÈNIOR FEMENÍ:  Volei Sant Celoni 0 – 3 CV Joves Caldes (12-25/21-25/8-25)

Partit jugat divendres a la pista de Sant Celoni. Les noies de Caldes van sortir des del començament disposades a controlar el partit i a imposar la condició de líder a la pista. Un primer set de clar domini de les caldenques sobretot amb un alta efectivitat en el remat per les puntes. Només una rotació de bons serveis locals van aproximar el marcador a la part inicial de set.  El Caldes s’adjudicava el set amb un bon control de la pilota 'free' que els hi va permetre tenir clares opcions de puntuar. L’inici del segon va estar marcat per la bona ratxa de serveis de una jugadora local que va fer que el Sant Celoni aconseguís avantatge en el marcador. Igualtat màxima fins al punt 20-20, però un seguit de bones accions defensives i a la contra completades en atac van donar el set a les de Caldes. El tercer set ja no va tenir història: el Sant Celoni lluitador que no donava pilotes per perdudes seguia lluitant per aconseguir el màxim de punts possibles, però el Caldes molt ben plantat a la pista i amb les idees clares va anar per feina i va sentenciar el partit per la via ràpida (8-25). Per segona setmana seguida canvi a la posició de lliure tot esperant a la recuperació de l’Elena, aquesta vegada li va tocar fer les funcions a la Paula Brujats.

Pròxim partit, dissabte 1 de novembre a les 18:00h partit a Caldes davant el Sant Pere Pescador.

SÈNIOR MASCULÍ: Volei Mataro 3 – 1 CV Joves Caldes ( 25-19/ 25-17/ 23-25/ 25-13)

Partit a Mataró davant un rival directe per aconseguir el quart lloc a la classificació. Des del primer moment es va veure que el dissabte no era el dia del sènior masculí. Amb una recepció molt irregular, a més de poca efectivitat en atac i un bon Mataró al davant, va fer que el domini del partit el portés en tot moment l’equip local. Només durant el tercer set els nois de Caldes van aconseguir agafar el domini del partit i a ratxes van aconseguir recuperar el bon joc de partits anteriors. Això els hi va permetre aconseguir el set i tenir esperança de forçar el 'tie break'.  Però durant el quart set el Mataró va dominar clarament  i es va emportar la victòria. Partit nefast en tot els sentits, tant de joc com d’actitud.

Proper partit, aquest dissabte 1 de novembre a les 16:00h a Caldes davant la Blume, cal recuperar la bona direcció que portava l’equip en les jornades anteriors.